2016 Aralık Anneleri

arkadaşlar ben gün iktibariyle 15+0 oldum ama benim karnım öyle belirgin değil. hatta bir var bir yok hiç birşey de hissetmiyorum. buda beni tedirgin ediyor. 51 kiloyla hamile kalmıştım. şuan 48.7 kiloyum boyumda 1.60cm, kiloda almadım. hiçbirşey hissetmemem beni tedirgin ediyor

Çok normal hiç tedirgin olmayın
Ben de şu an sizinle aynı boy ve kilodayım ve hiç belli değil, 5 ayımız bitsin belli olacak göbüşler inşallah

Ekliyorum canım hayırlı olsun
Kız kardeş güzeldir :)

Ekliyorum canım hayırlı olsun
Kız kardeş güzeldir :)
Sağol canım, ben de diyorum iki kız çok güzel olur, ilerde arkadaşa bile ihtiyaçları olmaz inşallah ama benim kız erkek kardeş istiyordu nedense, tek prenses olmak istiyordu galiba
Senin de ikinci kız di mi

Her bünye farklı canım o kadar almazsın belki özellikle Kızartma ve tatlı dan kaçın.
ayyy bi gün sonra tartıldım 2 kilo eksik çıktım sanırım kabızlıktan su içmekten vs olmuş 4.5 kilo aldım sanırım ne korkmuştum 6-7 almış olmaktan Allah'tan geri düştüm canım. dikkat ediyorum aslında kızartma, tatlı vs. dondurma zararlı biliyorum ama dondurmaya hayır diyemiyorum nerdeyse her gün yiyorum çok mu zararlı ki acaba

Dondurma en masum tatlı canım ama aşırıya kaçmamak kaydıyla bende iştahsızım canım bişey çekmiyor hele ki tatlılar benden uzak olsun bugün karşıyakadaydı eşim ordan çiğköfte almış benim minnak bayram yaptı acıyı çok seviyor da:) bilindik yer burası içim rahat yedim ilk defa..

Sağol canım, ben de diyorum iki kız çok güzel olur, ilerde arkadaşa bile ihtiyaçları olmaz inşallah ama benim kız erkek kardeş istiyordu nedense, tek prenses olmak istiyordu galiba
Senin de ikinci kız di mi
İlki de kız cnm
Doğsun sever bnce :)

20 haftalık olduk ben hala bu bebeyi hissedemiyorum bi sıkıntı mı var acaba??
Gayet normal
İlk gebelikse geç hissedilir
Kilo fazlalığı varsada
Yada çok akıllı uslu bir bebiş :)

AzRASILAM benide eklermisin.
istanbul
35 yaşındayım
sat 25.03.2016
tahmini doğum 30.12.2016
tahmini cinsiyet erkek
nasipse ilk bebek olacak
Canım benim yarın eklerim inşallah
Hoşgeldiniz

Tmm cnm eklerim yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…