Eklerim cnmAzRASILAM canım bizim de ismimiz belli oldu Marsel koyacağım allah kısmet ederse, eklersen sevinirim
Çok normal hiç tedirgin olmayınarkadaşlar ben gün iktibariyle 15+0 oldum ama benim karnım öyle belirgin değil. hatta bir var bir yok hiç birşey de hissetmiyorum. buda beni tedirgin ediyor. 51 kiloyla hamile kalmıştım. şuan 48.7 kiloyum boyumda 1.60cm, kiloda almadım. hiçbirşey hissetmemem beni tedirgin ediyor
Ekliyorum canım hayırlı olsunMerhaba
Biz de pamuğumuzun cinsiyetini öğrendik, ikinci kız geliyor bize deAzRASILAM
Çok şükür sağlığı,sıhhati gayet iyi 166 gr olmuş, boyunu da söyledi ama o heyecanla unuttum
Rabbim tüm anneleri ve yavruları korusun
Sağol canım, ben de diyorum iki kız çok güzel olur, ilerde arkadaşa bile ihtiyaçları olmaz inşallah ama benim kız erkek kardeş istiyordu nedense, tek prenses olmak istiyordu galibaEkliyorum canım hayırlı olsun
Kız kardeş güzeldir :)
Aklına kötü getirme canım bende hissedemiyorum henüz ama 24. HaftAya kadar hissedemeyen anneler oluyormuş bugun okuduğum kitapta yAzıyordu..20 haftalık olduk ben hala bu bebeyi hissedemiyorum bi sıkıntı mı var acaba??
Bizim topincte 20 haftasinda olupta hisseden yok ilk gebelikmi canim20 haftalık olduk ben hala bu bebeyi hissedemiyorum bi sıkıntı mı var acaba??
ayyy bi gün sonra tartıldım 2 kilo eksik çıktım sanırım kabızlıktan su içmekten vs olmuş 4.5 kilo aldım sanırım ne korkmuştum 6-7 almış olmaktan Allah'tan geri düştüm canım. dikkat ediyorum aslında kızartma, tatlı vs. dondurma zararlı biliyorum ama dondurmaya hayır diyemiyorumHer bünye farklı canım o kadar almazsın belki özellikle Kızartma ve tatlı dan kaçın.
Kızlar bakın tam ay hesaplama tablosu buEvet canim oyle . 5.ci ayimin ilk gunleri. Amagel gor ki bunu arkadasima anlat. Tutturmus 3.5 ayligiz diyor
Günaydın cnmmm bence seninki erkek
Taklalar atıyor oyun parkı sandı sanırsam :)
Eşimle bayramn 2.günü korku seansı2 filmine gittim 2.yarısında o kadar gerilmişimki içimden bir tepik yedim anlatamamsanırsam bebiş de gerildi :)
Hayırlı cumalar gözünaydın cnm
Hadi hayırlısı olsun
Cinsiyet öğrenince yaz bakalım :)
Beni de ekler misin yaş 28 SAT 3 mart, anlarada yaşıyorum cinsiyet kız:))
canim bilmiyorum biliyomusun soylemek istedim.. ben belcikada yasiyorum ve burada cogu erkek yabancilarin ismi MarselAzRASILAM canım bizim de ismimiz belli oldu Marsel koyacağım allah kısmet ederse, eklersen sevinirim
Dondurma en masum tatlı canım ama aşırıya kaçmamak kaydıyla bende iştahsızım canım bişey çekmiyor hele ki tatlılar benden uzak olsun bugün karşıyakadaydı eşim ordan çiğköfte almış benim minnak bayram yaptı acıyı çok seviyor da:) bilindik yer burası içim rahat yedim ilk defa..ayyy bi gün sonra tartıldım 2 kilo eksik çıktım sanırım kabızlıktan su içmekten vs olmuş 4.5 kilo aldım sanırım ne korkmuştum 6-7 almış olmaktan Allah'tan geri düştüm canım. dikkat ediyorum aslında kızartma, tatlı vs. dondurma zararlı biliyorum ama dondurmaya hayır diyemiyorumnerdeyse her gün yiyorum çok mu zararlı ki acaba
İlki de kız cnmSağol canım, ben de diyorum iki kız çok güzel olur, ilerde arkadaşa bile ihtiyaçları olmaz inşallah ama benim kız erkek kardeş istiyordu nedense, tek prenses olmak istiyordu galiba
Senin de ikinci kız di mi
Gayet normal20 haftalık olduk ben hala bu bebeyi hissedemiyorum bi sıkıntı mı var acaba??
Canım benim yarın eklerim inşallahAzRASILAM benide eklermisin.
istanbul
35 yaşındayım
sat 25.03.2016
tahmini doğum 30.12.2016
tahmini cinsiyet erkek
nasipse ilk bebek olacak
İlki de kız cnm
Doğsun sever bnce :)
Gayet normal
İlk gebelikse geç hissedilir
Kilo fazlalığı varsada
Yada çok akıllı uslu bir bebiş :)
Kilom fazla ve ilk bebek Çocuğa bişey mi oldu diye korkuyorum açıkçası
canim benimde kız inşallah benide eklermisinKızlar lisiteyi güncelledim uygun olunca kontrol edersniz
Yani simdi ben tam 4 ayi bitirmis mi oluyorum. ? Kafam cok karisik. ?Kızlar bakın tam ay hesaplama tablosu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?