17+1 olduğunda bitmiş olcak ben mesela bugun 17+5 günlüğüm ve tam 4 aylık artıkYani simdi ben tam 4 ayi bitirmis mi oluyorum. ? Kafam cok karisik. ?
Marsel çok yaygın bir Arnavut ismidir. Anlamını biliyordum ünideykn ama hatırlamıyorum:)canim bilmiyorum biliyomusun soylemek istedim.. ben belcikada yasiyorum ve burada cogu erkek yabancilarin ismi Marsel
Senin oğlun olacak bak görürsün :)Dondurma en masum tatlı canım ama aşırıya kaçmamak kaydıyla bende iştahsızım canım bişey çekmiyor hele ki tatlılar benden uzak olsun bugün karşıyakadaydı eşim ordan çiğköfte almış benim minnak bayram yaptı acıyı çok seviyor da:) bilindik yer burası içim rahat yedim ilk defa..
evet zaten anne baba ismi de yabancı hristiyanız bizcanim bilmiyorum biliyomusun soylemek istedim.. ben belcikada yasiyorum ve burada cogu erkek yabancilarin ismi Marsel
Evettt canım zaten % 80dedi doktor da sağlıkla doğsunlar inşallah canım senin belli mi?Senin oğlun olacak bak görürsün :)
Kızlar günaydın , ben 59 kiloyla hamile kaldım şuan 64 kiloyum siz kaç kilo aldınız ?
Ben 4 kilo almış gözüküyorum ama çok su içiyorum karpuz falan ne kadarı yağ bilmiyorum:)Kızlar günaydın , ben 59 kiloyla hamile kaldım şuan 64 kiloyum siz kaç kilo aldınız ?
benimki de erkek canım :)Ben 4 kilo almış gözüküyorum ama çok su içiyorum karpuz falan ne kadarı yağ bilmiyorum:)
Oh gelsin Tosun paşa lar :) eşim şimdiden 2 tır 1 kamyon dünden 1 tane polis arabası almış :) habire oyuncak taşıyor meğer ne çok istermiş oğlu olsun sağlıkla gelinler dünyaya inşallahhhbenimki de erkek canım :)
Benim eşimde 4 tane zıbın aldı :)Oh gelsin Tosun paşa lar :) eşim şimdiden 2 tır 1 kamyon dünden 1 tane polis arabası almış :) habire oyuncak taşıyor meğer ne çok istermiş oğlu olsun sağlıkla gelinler dünyaya inşallahhh
Ya Masallah ben o kadar değil ya ara ara vuruyor bazı günler hiç olmuyorGünaydın cnmmm bence seninki erkek
Taklalar atıyor oyun parkı sandı sanırsam :)
Eşimle bayramn 2.günü korku seansı2 filmine gittim 2.yarısında o kadar gerilmişimki içimden bir tepik yedim anlatamamsanırsam bebiş de gerildi :)
Bende de ara ara oluyor ara ara pat pat vuruyor çok hissediyorum bazen de hic olmuyor insan biran önce hissetmek ısıtıyor artık surekliHenüz pek hissedemiyorum ben ama Karnım muz yiyince özellikle hop hop atıyor:)
Hayırlı olsun Canım sende ben gibi çok bulantı yasadin kızda çok bulantı olur derler ama demekki yanlış benimki de erkek çünkübenimki de erkek canım :)
Benimki de şişme yelek aldı oğlusuma gelsede guydirsekBenim eşimde 4 tane zıbın aldı :)
Ne güzel hevesli babalar :) eşim 2 tane zabın almış birinde babam beni çok SeviyoBenim eşimde 4 tane zıbın aldı :)
Doktorum geçen hafta 1 ay sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlıcaksın dedi canım kaldı 3 hafta bakalım heyecanlı gerçekten ilk hareketi hissettiğimde ne oluyor diye korkmam inşallah:)Bende de ara ara oluyor ara ara pat pat vuruyor çok hissediyorum bazen de hic olmuyor insan biran önce hissetmek ısıtıyor artık surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?