2016 Aralık Anneleri

Doktorum geçen hafta 1 ay sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlıcaksın dedi canım kaldı 3 hafta bakalım heyecanlı gerçekten ilk hareketi hissettiğimde ne oluyor diye korkmam inşallah:)
Korkmazsin canim heyecanli olursun cok guzel bir duygu yuzunde gulumseme eksik olmuyor :)))

Yerim onu ben ...kızlara isim düşündün mü canım
Evet isimleri hazirdi zaten canim mevhibe meyra linkimin adi canim :)) ikiz olunca birinin adi mevhibe ikra digerinin adi meyra tuana olucak insallah esim askerde iken annesi vefat etmis adi mevhibe 40 yasinda hayata gozlerini kapatmis canim... siz dusundunuzmu canim

Son düzenleme:
Ne güzel canım iyi düşünmüşsünüz valla ben her gün başka isim buluyorum eşim artık çıldırtcan oğlumu diyor:)
Erkek olursa ben kız olursa eşim koycaktı ee hergün bi isim buluyorum bende netleştircem ama yakında:)

Ne güzel canım iyi düşünmüşsünüz valla ben her gün başka isim buluyorum eşim artık çıldırtcan oğlumu diyor:)
:)))) bulursunuz icinize sinen kalbinizi oksuyan bir isim canim bizde ilk oglumda cok isim dusunduk bir tanesini koyduk :))

Doktorum geçen hafta 1 ay sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlıcaksın dedi canım kaldı 3 hafta bakalım heyecanlı gerçekten ilk hareketi hissettiğimde ne oluyor diye korkmam inşallah:)
Korkmazsın thshirtun içinde karıncalar yürüyor gibi bi his zaten gerçek tekmeler 20. Haftadan sonra yicem şimdi az önce oldu sanki misket kadar baloncuk patladı. Gibi oldu arada içerden gıdıklıyor gibi oluyor bende mideme böbreklerime tekme atar diye korkuyorum böbrek Ağrı'sı çeken ben için kabus olur

Merhaba kizlar.. bisey sormak istedim. Tuvalet ihtiyacimi yaptiktan sonra afedersiniz mendille sildikten sonra bazen hafif sari renkte bir akinti geliyor bu sizdede varmi?? gun icinde ic camasirimda bir akinti olmuyor.. sadece arada ihtiyac giderdikten sonra silince geliyor.

Böbreklere tekme miii
Ay çok güldürdün canım beni
Birden okuyunca gözlerim çıktı yerinden

Bende de arada oluyor canım idrarımda eritrosit 2 pozitif çıktı doktor bol su iç dedi

herkese merhabalar! Tatildeydik ne zamandır yaZamadım. Cinsiyet öğrenen herkes için hayırlı olsunn! Nıhayet bende o gunleri gordum!! Oğluşumuz olacakmış doktor kesin konuştu. Pazartesi de kendi doktoruma gidicem bakalım orda teyit edicem.
Resim ekledim.. alttan çekilmiş pozisyonda bacaklar ve ortadaki okla işaretli yerde pipiymiş ne diyosunuz kızlar alışveriş başlasın mı?

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Selam kızlar.. Drdan geldik büyüyomuş kızım 1 ay sonra çağırdı bi daha 21. Haftada.. 2 hafta sonrada rAdyoloji druna yönlendirdi çok şükür bi promlem yok lakin farklı bi göz farklı cihazlar görsün istiyorum dedi.. Bizde haberler böyle, Allaha emanet olunuz.. Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…