- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Korkmazsin canim heyecanli olursun cok guzel bir duygu yuzunde gulumseme eksik olmuyor :)))Doktorum geçen hafta 1 ay sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlıcaksın dedi canım kaldı 3 hafta bakalım heyecanlı gerçekten ilk hareketi hissettiğimde ne oluyor diye korkmam inşallah:)
Yok canım ben hiç bulantı yaşamadımHayırlı olsun Canım sende ben gibi çok bulantı yasadin kızda çok bulantı olur derler ama demekki yanlış benimki de erkek çünkü
Yerim onu ben ...kızlara isim düşündün mü canımKorkmazsin canim heyecanli olursun cok guzel bir duygu yuzunde gulumseme eksik olmuyor :)))
Anladm cnm :)evet zaten anne baba ismi de yabancı hristiyanız biz
Evet isimleri hazirdi zaten canim mevhibe meyra linkimin adi canim :)) ikiz olunca birinin adi mevhibe ikra digerinin adi meyra tuana olucak insallah esim askerde iken annesi vefat etmis adi mevhibe 40 yasinda hayata gozlerini kapatmis canim... siz dusundunuzmu canimYerim onu ben ...kızlara isim düşündün mü canım
Ne güzel canım iyi düşünmüşsünüz valla ben her gün başka isim buluyorum eşim artık çıldırtcan oğlumu diyor:)Evet isimleri hazirdi zaten canim mevhibe meyra linkimin adi canim :)) ikiz olunca birinin adi mevhibe ikra digerinin adi meyra tuana olucak insallah esim askerde iken annesi vefat etmis adi mevhibe 40 yasinda hayata gozlerini kapatmis canim... siz dusundunuzmu canim
:)))) bulursunuz icinize sinen kalbinizi oksuyan bir isim canim bizde ilk oglumda cok isim dusunduk bir tanesini koyduk :))Ne güzel canım iyi düşünmüşsünüz valla ben her gün başka isim buluyorum eşim artık çıldırtcan oğlumu diyor:)
Korkmazsın thshirtun içinde karıncalar yürüyor gibi bi his zaten gerçek tekmeler 20. Haftadan sonra yicem şimdi az önce oldu sanki misket kadar baloncuk patladı. Gibi oldu arada içerden gıdıklıyor gibi oluyor bende mideme böbreklerime tekme atar diye korkuyorum böbrek Ağrı'sı çeken ben için kabus olurDoktorum geçen hafta 1 ay sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlıcaksın dedi canım kaldı 3 hafta bakalım heyecanlı gerçekten ilk hareketi hissettiğimde ne oluyor diye korkmam inşallah:)
Böbreklere tekme miiiKorkmazsın thshirtun içinde karıncalar yürüyor gibi bi his zaten gerçek tekmeler 20. Haftadan sonra yicem şimdi az önce oldu sanki misket kadar baloncuk patladı. Gibi oldu arada içerden gıdıklıyor gibi oluyor bende mideme böbreklerime tekme atar diye korkuyorum böbrek Ağrı'sı çeken ben için kabus olur
Bende de arada oluyor canım idrarımda eritrosit 2 pozitif çıktı doktor bol su iç dediMerhaba kizlar.. bisey sormak istedim. Tuvalet ihtiyacimi yaptiktan sonra afedersiniz mendille sildikten sonra bazen hafif sari renkte bir akinti geliyor bu sizdede varmi?? gun icinde ic camasirimda bir akinti olmuyor.. sadece arada ihtiyac giderdikten sonra silince geliyor.
Anladim cnm .. bende dr gidince bi soriyimBende de arada oluyor canım idrarımda eritrosit 2 pozitif çıktı doktor bol su iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?