2016 Aralık Anneleri

Bugun eşimle mobilyacıları gezdik çok güzel şeyler var insan hevesleniyo, sonra bebek mağazalarına gittik ben kıyafetlere eşim bebek arabalarına doğru gitti ama bişey almadık :))

Selamun aleykum cumleten :)
Tatil girince araya uzun sure yazamadim. Gobusler cikmis cinsiyetler öğrenilmiş hareketler de hissedilmeye başlanmış maşallah. Ben net bi şekilde bu bebektir diyebileceğim hic bi şey hissetmedim henüz dört gözle bekliyorum.

AzRASILAM cinsiyetimiz netleşti Erkek olacak nasipse.

58 az değil ki, boyum 167 gerçi bilmiyorum. Ama zayıf değildim. Ay çok moralim bozuldu ya
yok cnm moralini bozma normal bir kilon varmis aslinda,, ben ilk hamileligimde 64 kiloydum 69 kiloyla 22 haftalikken erken dogum yapip bebegimi kaybettm.. o donemden sonra diyet spor yapmadm uzuntuden. ve hemen hamile kalmak istedim 3 ay icinde hamile kaldm cok sukur. tabi 69 kiloyla ve suan 70 oldm. aslnda dikkat ediyorum fazla almamak icin. vitamini 1 gun alip 1 gun almiyorum ekmek yemiyorum fln.. cunku dogumdan sonra hemen kilo vermek istyrm

Allah bi daha yaşatmasın. Neden olmuştu sakıncası yoksa?
Ne güzel az almışsın ben ekmeksiz midem çok kazınıyor ekşiyor mecbur yiyorum ger zamanki gibi

Allah bi daha yaşatmasın. Neden olmuştu sakıncası yoksa?
Ne güzel az almışsın ben ekmeksiz midem çok kazınıyor ekşiyor mecbur yiyorum ger zamanki gibi
Amin cnm rabbim kimseye yasatmasin. doktor hatasi yuzunden aslinda. Ben belcikada kaliyorum dogma buyume fakat evlendigimde ilk yil ( mecburiyetten ) almanyada kalmak zorunda kaldm.. ve evlendikten 3 ay sonra hamile kaldm bilmeyerek.. Neyse sevindik tabiki. Almanyada tavsiye uzerine bir dr gittim. Hamile kalir kalmaz bende enfeksiyon olusmus fakat doktorum bunun farkinda hamileligim boyunca farketmedi. Bende ilk hamileligim oldugu icin acemiydim bu konularda. 22 haftalikken hafif kanamam geldi ve hemen acile gittik esimle. Ordada rahat 4 saat bekledik! muayene ettiler ve 2 cm fln acilmam olmus enfeksiyon yuzunden. hemen yatis yapildi. ertesi gun sancim hafif hafif vardi ama hic sanci kesici ilac fln vermediler mudahalede etmediler. hemen suyumu patlatip sunni sanciyla dogum yaptirdilar. ve o sekilde guzel yavrumu kaybettim . o olaydan sonra hemen tekrar dogma buyume oldugum yerime belcikaya donduk cok sukur!

58le başladım 64üm. Şok'a girdim resmen bu hafta oldu bu. Napcaz ya. Şeker meker yemiyorum ben. Normal yemek herzamanki gibi
sende benim gibi kabızlık sorunu yaşıyorsan gayet normal kilo alman,54 ile başladım şuan 59 kilodayım.ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım inşallah geçmem 15 kiloyu

Ya şimdi korktum neden benim sizin gibi değil sizin kocaman bayağı burdayım diyor oysaki bugün çok mutluydum ilk pitpitlari hissetmiştim bende sizin gibi ama su an bi kuşku girdi içime ama normaldir herhalde ya herkesin bünyesi farklı bide bende boy var göbek hiiic yoktu dumduzdu önceden yemek yesem bile belli olmazdı
O yüzden mi acaba iç karnım mi geniş ki
2 hafta sonra dr gideceğim sorayim bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…