- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
masalah kiz benim ikizler anca senin gobus kadar 23 haftadayim sen 15+haftadasin demi gerci benim boyda uzun ama insallah ikizler kilo aliyorlardir senin minnos netlesdimi canimEki Görüntüle 1856534 bu da bizim göbek :)
Sağol canım benimHayırlı olsun gözünaydın loliss
Ay ben de göbek var sanıyodum:)) benim önceki göbeğimle bile bu kadar yok valla maşallah :)masalah kiz benim ikizler anca senin gobus kadar 23 haftadayim sen 15+haftadasin demi gerci benim boyda uzun ama insallah ikizler kilo aliyorlardir senin minnos netlesdimi canim
Her bünye farklı oluyor iç karnin geniş olduğu için belli olmamıştır. Birde hamile kaldığın kilo da önemli önceden hiç Göbeğin olmadığı içinde hala belli olmamış olabilir. İkinci hamilelik te daha çabuk belli oluyor bir de.Ya şimdi korktum neden benim sizin gibi değil sizin kocaman bayağı burdayım diyor oysaki bugün çok mutluydum ilk pitpitlari hissetmiştim bende sizin gibi ama su an bi kuşku girdi içime ama normaldir herhalde ya herkesin bünyesi farklı bide bende boy var göbek hiiic yoktu dumduzdu önceden yemek yesem bile belli olmazdı
O yüzden mi acaba iç karnım mi geniş ki
2 hafta sonra dr gideceğim sorayim bunları
ben vitam ini her gün aldım çok vitaminsizmişim gibi şiştim resmenyok cnm moralini bozma normal bir kilon varmis aslinda,, ben ilk hamileligimde 64 kiloydum 69 kiloyla 22 haftalikken erken dogum yapip bebegimi kaybettm.. o donemden sonra diyet spor yapmadm uzuntuden. ve hemen hamile kalmak istedim 3 ay icinde hamile kaldm cok sukur. tabi 69 kiloyla ve suan 70 oldm. aslnda dikkat ediyorum fazla almamak icin. vitamini 1 gun alip 1 gun almiyorum ekmek yemiyorum fln.. cunku dogumdan sonra hemen kilo vermek istyrm
Canım bende zaten göbek vardi :) biraz kiloluyum yani. Yok canım yarın gideceğiz inşallah gösterir cinsiyeti nimasalah kiz benim ikizler anca senin gobus kadar 23 haftadayim sen 15+haftadasin demi gerci benim boyda uzun ama insallah ikizler kilo aliyorlardir senin minnos netlesdimi canim
Günaydın :)Gunaydin guzel annisler
Mutlu pazarlar
Sağol canım içime su serptinHer bünye farklı oluyor iç karnin geniş olduğu için belli olmamıştır. Birde hamile kaldığın kilo da önemli önceden hiç Göbeğin olmadığı içinde hala belli olmamış olabilir. İkinci hamilelik te daha çabuk belli oluyor bir de.
Çok zayıf olup hamileliğin de 7-8 kilo alıp 5 kilo çocuk doğurmus bi arkadaşım var. Senin bebekte sağlıklıdır hersey yolundadir.
Gobisim biraz çıktı bayramda kimse anlamadı hamile olduğumu zayiflamissin diyenler oldu.1 haftadır tartilmadim ama 56 ile başladım 57 oldum. Hamilelikten solgun olduğum için zayıf gördüler herhalde.
Vitamin kilo mu yapıyor ki bana hiç yapmadı iki ay olacak kullanıyorum ihtiyacimiz olmasaydı doktor vermezdi zaten canım ya halsiz kalirsin sonraben vitam ini her gün aldım çok vitaminsizmişim gibi şiştim resmenşimdi bende bir gün alcam bir gün almayacağım
aynen cnm o sekilde daha iyi oluyor.. cok sukur bebgimin gelisimide iyi. yinede alsin vitamini diye aliyorum :)ben vitam ini her gün aldım çok vitaminsizmişim gibi şiştim resmenşimdi bende bir gün alcam bir gün almayacağım
valla cnm doktorlar cogunlukla hep vitamin yaziyor .. hani bebek icin.. hep alip almamak sana kaliyor tabikiVitamin kilo mu yapıyor ki bana hiç yapmadı iki ay olacak kullanıyorum ihtiyacimiz olmasaydı doktor vermezdi zaten canım ya halsiz kalirsin sonra
Ben imom kullanıyorum senin kullandığın vitamin hangisi
Çok üzücü çok acımasızca ya bu Almanlar ne soğuk ne hissiz sanırım ya. Ne enfeksiyonuydu ki erken doğuma sebep olmuş? İdrar yolu gibi mi? Allah korsunuz seni de bebeğini de inşallah güzel bi hamilelik geçirir kucağına sağsalim alırsınAmin cnm rabbim kimseye yasatmasin. doktor hatasi yuzunden aslinda. Ben belcikada kaliyorum dogma buyume fakat evlendigimde ilk yil ( mecburiyetten ) almanyada kalmak zorunda kaldm.. ve evlendikten 3 ay sonra hamile kaldm bilmeyerek.. Neyse sevindik tabiki. Almanyada tavsiye uzerine bir dr gittim. Hamile kalir kalmaz bende enfeksiyon olusmus fakat doktorum bunun farkinda hamileligim boyunca farketmedi. Bende ilk hamileligim oldugu icin acemiydim bu konularda. 22 haftalikken hafif kanamam geldi ve hemen acile gittik esimle. Ordada rahat 4 saat bekledik! muayene ettiler ve 2 cm fln acilmam olmus enfeksiyon yuzunden. hemen yatis yapildi. ertesi gun sancim hafif hafif vardi ama hic sanci kesici ilac fln vermediler mudahalede etmediler. hemen suyumu patlatip sunni sanciyla dogum yaptirdilar. ve o sekilde guzel yavrumu kaybettim . o olaydan sonra hemen tekrar dogma buyume oldugum yerime belcikaya donduk cok sukur!
Hiç kabızlığım yok. Ben bulantılardan dolayı sadece hamur yiyebildim ilk 4 ay ondan oldu.sende benim gibi kabızlık sorunu yaşıyorsan gayet normal kilo alman,54 ile başladım şuan 59 kilodayım.ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım inşallah geçmem 15 kiloyu
Canım doktor olmadan biz bişey kullan diyemeyiz fırsatın varsa başka doktora git. Ayağını ve gece kasıklarını sıcak tutmaya çalış. Ve su iç daha fazla. Su en çok yardımcı olacak şey enfeksiyonlardaKızlar şehir dışındayım ve doktoruma ulaşamıyorum.Sorum şu ki 2 gündür üşütmüşüm gibi karın kasık ağrılarım oluyor.Sarı krem kıvamında parça geliyor çok korkuyorum başına böyle birşey gelen var mı ne kullanmalı ne yapmalıyım
ilaç tavsiyesi değil istediğim diğer söylediklerini uygulayacağım teşekkür ederim bulunduğum yer medeniyetten biraz uzak sıkıntı yaptım bu yüzden inşallah kendi imkanlarımla geçirebilirim.Şimdi de sık idrara çıkmaya başladımCanım doktor olmadan biz bişey kullan diyemeyiz fırsatın varsa başka doktora git. Ayağını ve gece kasıklarını sıcak tutmaya çalış. Ve su iç daha fazla. Su en çok yardımcı olacak şey enfeksiyonlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?