2016 Aralık Anneleri

Her bünye farklı oluyor iç karnin geniş olduğu için belli olmamıştır. Birde hamile kaldığın kilo da önemli önceden hiç Göbeğin olmadığı içinde hala belli olmamış olabilir. İkinci hamilelik te daha çabuk belli oluyor bir de.
Çok zayıf olup hamileliğin de 7-8 kilo alıp 5 kilo çocuk doğurmus bi arkadaşım var. Senin bebekte sağlıklıdır hersey yolundadir.
Gobisim biraz çıktı bayramda kimse anlamadı hamile olduğumu zayiflamissin diyenler oldu.1 haftadır tartilmadim ama 56 ile başladım 57 oldum. Hamilelikten solgun olduğum için zayıf gördüler herhalde.

ben vitam ini her gün aldım çok vitaminsizmişim gibi şiştim resmen şimdi bende bir gün alcam bir gün almayacağım

masalah kiz benim ikizler anca senin gobus kadar 23 haftadayim sen 15+haftadasin demi gerci benim boyda uzun ama insallah ikizler kilo aliyorlardir senin minnos netlesdimi canim
Canım bende zaten göbek vardi :) biraz kiloluyum yani. Yok canım yarın gideceğiz inşallah gösterir cinsiyeti ni

Sağol canım içime su serptin
Ben 1.76 boy la 71 kiloyla hamile kaldım 1 kilo vermiştim şimdi annemin yanındayım bir haftadır neredeyse geri aldım o bir kiloyuda
Yine ayniyim yani 4 aylık olduğumu duyan şaşırıyor hiç birşeyin yok diye
İnşallah bebislerimizin gelsiimi yerindedir

ben vitam ini her gün aldım çok vitaminsizmişim gibi şiştim resmen şimdi bende bir gün alcam bir gün almayacağım
Vitamin kilo mu yapıyor ki bana hiç yapmadı iki ay olacak kullanıyorum ihtiyacimiz olmasaydı doktor vermezdi zaten canım ya halsiz kalirsin sonra
Ben imom kullanıyorum senin kullandığın vitamin hangisi

Vitamin kilo mu yapıyor ki bana hiç yapmadı iki ay olacak kullanıyorum ihtiyacimiz olmasaydı doktor vermezdi zaten canım ya halsiz kalirsin sonra
Ben imom kullanıyorum senin kullandığın vitamin hangisi
valla cnm doktorlar cogunlukla hep vitamin yaziyor .. hani bebek icin.. hep alip almamak sana kaliyor tabiki

Kızlar şehir dışındayım ve doktoruma ulaşamıyorum.Sorum şu ki 2 gündür üşütmüşüm gibi karın kasık ağrılarım oluyor.Sarı krem kıvamında parça geliyor çok korkuyorum başına böyle birşey gelen var mı ne kullanmalı ne yapmalıyım

Çok üzücü çok acımasızca ya bu Almanlar ne soğuk ne hissiz sanırım ya. Ne enfeksiyonuydu ki erken doğuma sebep olmuş? İdrar yolu gibi mi? Allah korsunuz seni de bebeğini de inşallah güzel bi hamilelik geçirir kucağına sağsalim alırsın

Canım doktor olmadan biz bişey kullan diyemeyiz fırsatın varsa başka doktora git. Ayağını ve gece kasıklarını sıcak tutmaya çalış. Ve su iç daha fazla. Su en çok yardımcı olacak şey enfeksiyonlarda

ilaç tavsiyesi değil istediğim diğer söylediklerini uygulayacağım teşekkür ederim bulunduğum yer medeniyetten biraz uzak sıkıntı yaptım bu yüzden inşallah kendi imkanlarımla geçirebilirim.Şimdi de sık idrara çıkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…