2016 Aralık Anneleri

evt cnm idrar yolu enfeksiyonu olusmus ve ilerlemis.. rahmimin acilmasina neden olmus. Rabbim hepimizim bebegini korusun cnm

AzRASILAM benide eklermisin.
istanbul
35 yaşındayım
sat 25.03.2016
tahmini doğum 30.12.2016
tahmini cinsiyet erkek
nasipse ilk bebek olacak

canim benimde kız inşallah benide eklermisin

AzRASILAM benim de prensesimi eklermisin

17+1 olduğunda bitmiş olcak ben mesela bugun 17+5 günlüğüm ve tam 4 aylık artık

AzRASILAM canım bu arada Allah nasip ederse kızımızın ismi İkbal olacak inşallah

Kızlar hepinizi ekledim listeye
Hayırlı olsun :)

Mutlu pazarlar
@iclal85 cnm aklıma geldi kasılman vardı senn noldu peki

Hanimlar halla istahsizliginiz devam ediyormu?
Ben bi turlu kendime gelemiyorum bide 12 haftada biter diyorlardi bulantilar ilk zamnki gibi olmasada yemesem kendimi zorlamasam aksama kadar tek lokma yemem.
Resmen agzimin tad alma duygusunu almislar gibi hicbisey keyifli gelmiyo ve 1 kilo bile almadim.

slm kızlar ben hala cinsiyet öğrenmedim ilk çocuğumda da 6 aylıkken öğrenmiştim öğrenme niyetinde değiliz yine ailecek ikili test sonucunu alacam 15 temmuzda ne çıkacak merakta ve endişedeyim netten sonuçlara baktım ama sadece b hacg değeri ve papp değeri yazıyo o yüzden cumayı bekleyecem galiba

İştahsızlık değil de ben kusmalardan artık bıktım 12 hafta geçer dediler geçmedi 16. Hafta geçer dediler geçmedi yok ya geçmicek sabah kahvaltı yaptım midem 2 saat hiç sindirmemiş midem göbeğimi geçmişti bi anda hiç kalmadı wc ye zor yetiştim yok mide böle 9 ay gider

Enfeksiyon, mantar kasık agrisi yapr diye biliyorum cnm ben.. Gecmis olsun.. Bende de beyaz kremsi parçalar geliyordu.. Hafif de kasıntı olmaya başlamıştı.. Doktorum gebelikten kaynaklanan mantar olduğunu soyledi fitil ve krem verdi.. Panik yapma doktorunun vereceği ilaç hemen geçirecektir.. Bu gebelikle birlikte yaşamadığım seyleri yasıyorum ben de.. Hayırlısıyla bir dogum yapsaydık

AzRASILAM çok tşk ederim eklemişsin söylemeyi unutmuşum 1. Bebeğim olucak ve ismi de Azra olucak inş. Uygun zamanda eklersen sevinirim:)
Adıyla yaşasın
İsminede bayıldım keşke diyorum kızıma ya azra ya sıla ismini koyaydım
Şimdi ikisinden de mahrumum
Ama Sılasını teyzesi koymuştu
Azra yı ben anlamına bayılmıştım

Cinsiyeti ogrenebildinizmi goren herkes mide bulantisi kiz bebek diyor.
Doktorumda erkege benzetti 2 kontroldede

Adıyla yaşasın
İsminede bayıldım keşke diyorum kızıma ya azra ya sıla ismini koyaydım
Şimdi ikisinden de mahrumum
Ama Sılasını teyzesi koymuştu
Azra yı ben anlamına bayılmıştım
Amin canım sana da nasip eder inşallah bi kız bebiş daha :) ben de bayıldım valla anlamına içime de çok sindi hayırlısı bakalım:)

İştahsızlık tüm hızı ile devam birine soruyorum ne pişirem diye yada Can'ım ne istiyor diye düşünm yok bulamıyorum bu yüzden kg al öak yerine veriyorum sımdılık 17. Haftadayım

Evet benımde hamile oldugum belli degil hamile kalmada. Önce 79.9 dum suan 78.2 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…