2016 Aralık Anneleri

Valla ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kız:)

Benimde ilk hamileligimde hic bulanmadi cok rahat bi hamilelik gecirdim kizim var
Buda kiz diyenlere diyorjm ilkindede hic bulanmadi diye ama yok israrla doktor %80 erkek desemde illaa kiz diyor cevremdekiler erkek istedigimdende bana cok sinir bozucu geliyo

İştahsızlık tüm hızı ile devam birine soruyorum ne pişirem diye yada Can'ım ne istiyor diye düşünm yok bulamıyorum bu yüzden kg al öak yerine veriyorum sımdılık 17. Haftadayım

Bende bu sekildeyim.
Ne yicem diye dusunmekten istahim kapaniyor.
Okadar bisey istemiyor canm

Amin canım sana da nasip eder inşallah bi kız bebiş daha :) ben de bayıldım valla anlamına içime de çok sindi hayırlısı bakalım:)
Yok 3.kız olmasın ona hiç isim bulamam
Hatta 3.yü düşünmüyorum bilee

Merhaba kızlar nasılsınız bayramınız mübarek olsun :)
AzRASILAM canım bizim bebişimizde kız olacak inşalah. adı da Zeynep olacak Allah nasip ederse. :)
Tabiki cnm
Hayırlı olsun zeynebiniz adıyla yaşasın

Selam anneler nasilsiniz?
Biz evimize döndük artik :)
Son 10 gündür falan kipirtilar hissediyorum ama bebek mi emin olamiyorum, siz nasil bir sey hissediyorsunuz? Bendeki hafif zonklama gibi, ama zonklama deyince öyle büyük bir sey degil minik minik.
Bir de göbek deligi ve etrafi cok fena agrimaya basladi. Böyle bir sey yasayan var mi? Doktorum genel cerraha yönlendirdi, 19 unda randevum var.
Onun disinda geceleri reflü oluyor.
Aslinda ikinci trimesterde sikayetler azalir derler ama bende baya artti gördügünüz gibi. 3-4 kilo da aldim simdiye kadar.

cnm reflü bnm sorunum ben en başından beri yaşıyorum zaten onu maalesef
gaviscon bir nebze ama baharatlı ve acılı herşey beni rahatsız ediyor
göbek deliği için de tabiki G.Cerraha gözükmede fayda var ama nasıl bir ağrı ilk gebeliğinse belki bebek yer yapıyordur benim ilkinde def gibi rahmimin gerildiğini çok net hatırlıyorum
tabi yinede en iyi dr bilir haberdar et bizide cnm
tepik olayına gelincede bnmkisi tepik değil takla bildiğin ve canımıda acıtıyor sıpa :)

Uzun bir aradan sonra günaydın arkadaşlar:) Umarım herkes iyidir:)
Günaydın Canım nerdesin sen nasılsın
sende ne var ne yok asıl bebiş nasıl senin sağlığın nasıl

canım benim iyiyim, sagolasın:) siz de iyisinizdir inşallah. Bebiş başladı kıpırtılara hissediyorum artık kıpırtıları. Yarın da kontrolüm var, umarım gelişmeler güzel olur. Bayram tatili iyi geldi, çalışmaktan çok yorulmuştum, ama bir çocuk daha olunca öyle elim kolum dinlenemedim, olsun yine de çok güzeldi valla. Kızımla doya doya vakit geçirdim, onun için de iyi oldu annesini özlüyor sonuçta. Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik? Buarada göbiş de aldı başını gitti bende,ikinci hamilelikten midir nedir anlamadım

Uzun bir tatil sonrası herkese merhaba. Bize doktorumuz gelecek haftaya detaylı ultrason için gün verdi. Tetanoz aşısının zamanıda geldi sanırım ama sağlık ocağından aramadılar henüz
sana da merhaba arkadaşım. benimde yarın konrolüm detaylı ultrasonla bakarlar mı ki acaba. ben daha sağlık ocağına bile bilgi vermedimm

Uzun bir tatil sonrası herkese merhaba. Bize doktorumuz gelecek haftaya detaylı ultrason için gün verdi. Tetanoz aşısının zamanıda geldi sanırım ama sağlık ocağından aramadılar henüz
ben haftaya gidecem canım
aslında tam 20. haftam o zaman
bugün 19+1 olunca 20 sayılıyor ama ben haftaya gidecem aşıya
aşıdan korkmuyorumda ilk gebeliğimde 1 hafta kolumu kaldıramamıştım
yine mi öyle olacağız acaba
benim biraz sıkıntılı bir zamanım oldu canım tam geçmedi ama şimdi biraz daha rahatım
ikinci kızım olacak inşallah
sende cinsiyet erkekti isim belli oldu mu ?

canım umarım en yakın zamanda tamamen toparlarsın kendini. isim konusunda çok kararsızım, nedense erkek isimlerine pek alışamadım. Eşim de ismini Uzay koyalım diyor. O şimdiden Uzay diyip duruyor ama ben henüz karar vermedim. Son kararı ben vericem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…