Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle döneceksiniz dualarımız sizinle.azrasilam canim kacti risk benim1/151 151 hamileden bir tanesi dawn yani aminiyosentez cok riskli gerek yok dedi eger maddi durumun iyiyse fetal dna yani sadece kan alinrak yapilabiliyormus dr un bahsettimi bu yontemeden hic..biz gerekli ayarlamalari yaptık pazartesi fetal dna yaptiracagiz ama cok uzgunum aglamaktan bitmis durumdayim...allah kimseye yasatmasin bunuda yasadik
aşı için sağlık ocağı arıyormu bizi ay bende aşıdan hiç korkmuyorumda o tetenoz kolu felaket yapıyor ben 5 yıllık yaptırmıştım ama gene yapılacakmış ne saçma neyse ağrı kesici de içilmiyor o kolla nasıl uyunur bilmem zaten her yerim ağrıyorben haftaya gidecem canım
aslında tam 20. haftam o zaman
bugün 19+1 olunca 20 sayılıyor ama ben haftaya gidecem aşıya
aşıdan korkmuyorumda ilk gebeliğimde 1 hafta kolumu kaldıramamıştım
yine mi öyle olacağız acaba
benim biraz sıkıntılı bir zamanım oldu canım tam geçmedi ama şimdi biraz daha rahatım
ikinci kızım olacak inşallah
sende cinsiyet erkekti isim belli oldu mu ?
cnm reflü bnm sorunum ben en başından beri yaşıyorum zaten onu maalesef
gaviscon bir nebze ama baharatlı ve acılı herşey beni rahatsız ediyor
göbek deliği için de tabiki G.Cerraha gözükmede fayda var ama nasıl bir ağrı ilk gebeliğinse belki bebek yer yapıyordur benim ilkinde def gibi rahmimin gerildiğini çok net hatırlıyorum
tabi yinede en iyi dr bilir haberdar et bizide cnm
tepik olayına gelincede bnmkisi tepik değil taklabildiğin ve canımıda acıtıyor sıpa :)
Aaaa ben kiminle karistirdim acaba Canım ne güzel yasamayanlara çok ozeniyorumYok canım ben hiç bulantı yaşamadım
İnsan bir afalliyor ama çok güzel duygu Allah herkeze yaşatsınDoktorum geçen hafta 1 ay sonra bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlıcaksın dedi canım kaldı 3 hafta bakalım heyecanlı gerçekten ilk hareketi hissettiğimde ne oluyor diye korkmam inşallah:)
Benim mide bulantım çok vardı canım oğlum olcak kısmetseAaaa ben kiminle karistirdim acaba Canım ne güzel yasamayanlara çok ozeniyorum
yok canım neden zararı olsun ki ben ilk zamanlarda her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyordum .Arkadaşlar keçi boynuzu pekmezi içsem zararı var mı bebeğe kan için içmek istiyorum.
Merhaba güzel hamişler,
Bayramı yaptık geldik. Bebişimle uçtuk da uçtukBabası kartal koydu lakabını, bizim çocuk uçmayı çok seviyor diye. Sülalecek Kartal geliyor diyor herkes
Geçen haftadan beri çok sık olmayan, bağırsak hareketi olmadığını düşündüğüm pıt pıtlar hissediyorum. Özellikle ofiste oturur pozisyondayken,azcık öne eğilirsem daha da çok oluyor. Bu olabilir mi bizim kuzucuk?
Yarın kontrolüm var. Rutin kontrol olacak demişti doktorumuz. Bakalım ne kadar oldu bizim yavru kartal
Herkese kocaman sevgiler.
Merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Uzun zamandır yazamadım sıkıntılarımdan dolayı bir böbrek taşı ameliyatı atlattım ama çok şükür bebişim iyison kontrolume göre % 99 kızmış bizim ufaklık 4. ayımızı geride bıraktık ama bulantılar beni terketmedi bu süreçte 6 kilo verdim inşallah bir sıkıntı olmaz. Bu arada ben hala ne vitamin ne birşey kullanamıyorum
Bi ara keçiboynuzu yediğim gün kramplarım olmuştu denk gelmiştir bencede herşeyin fazlası zarar zaten Sağol canımyok canım neden zararı olsun ki ben ilk zamanlarda her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyordum .
Biz de son dönem baya uctuk, sorun olmadi cok sükür :)
Aynen gecen haftadan beri pitpitlar hissediyorum ben de :) benimki de yürürken oluyor daha cok, yürütmüyor beni
Seninle ayniyiz yarin haber ver bakalim ne kadar olmus
Gecmis olsun, iyi olmaniza sevindimVitamini doktor mu vermedi?
Dün hatta uçak bayağı salladı. Çok şükür alışkın olduğum için rahattım. Ne mutlu senin de herşey yolunda gitmiş. Pıtpıtlar ve bazen böyle içimde bir uçak kalkarken olan şey gibi, boşalma hissi geliyor. Onu da bebek oradan oraya hareket edince olurmuş diyorlar. Biraz daha büyüsünler tam emin oluruz inşallah
Tabi ki canım. İnşallah güzel haberler alırız da paylaşırız. Çok merak ediyorum bizim yavru kartal kaç cm, kaç gram. 1 aydır kontrol yoktu, randevular arası uzayınca ne zor geçiyormuş günler.
Doktor verdi ama ben içemedim decavit ve bir demir ilacı verdi sanırım santafordu içtiğim gibi çıkartıyorum ilaçları maalesef doktora söyledim pek önemsemedi ama inşallah bir sıkıntı olmaz.
Uzay epeyce ilginç olmuş :)canım umarım en yakın zamanda tamamen toparlarsın kendini. isim konusunda çok kararsızım, nedense erkek isimlerine pek alışamadım. Eşim de ismini Uzay koyalım diyor. O şimdiden Uzay diyip duruyor ama ben henüz karar vermedim. Son kararı ben vericem:))
bence çok erken cnmkızlar detaylı ultrasona gidicem yalnız gideceğim vakit 19+5 olucam. sonrasında izinli olucağımdan böyle gidebilirim
acaba 19+5 de detaylı ultrasonn yapar mı doktor. yoksa erken der mi?
bn hep kkcıyım :)Günaydın kızlar buranın eski canlılığını kazanması iyi oldu hoş geldiniz hepiniz
Bizde yarın babamızın yanına gideceğiz 10 günlük hasret son bulacak inşallah yine uçağa binecegiz yine aktarmalıinşallah bebisim etkilenmez bu durumdan gerçi ben iyi hissediyorum uçakta hiç ters birşey hissetmedim ama bir daha bir daha binmek nasil olur bilemedim doktor birşey olmaz diyor ama annelikten herhalde düşünmeden edemiyoruz
aramazlar benceaşı için sağlık ocağı arıyormu bizi ay bende aşıdan hiç korkmuyorumda o tetenoz kolu felaket yapıyor ben 5 yıllık yaptırmıştım ama gene yapılacakmış ne saçma neyse ağrı kesici de içilmiyor o kolla nasıl uyunur bilmem zaten her yerim ağrıyor
Amniyo sentez sonucun geldimi? inşallah sapa sağlam sonuçlar gelecek benim hiç korkum yok bebekle ilgili drların gereksiz stresleri
çıktınmı cnm dr danEvet benim ilk gebeligim, anneme sordum ilkinde onda da olmus. Benim doktorum göbek fitigi baslangici oldugunu düsündü. Hamilelikte oluyormus. Rahmim degil de tam göbek deligi ve agriyinca asiri agriyor, yürüyemiyorum cok fena bisiSizi de haberdar ederim doktordan sonra.
Bu arada tetanoz asisi oluyormus bu siralar. Burada yok sanirim. Ben doktora bebek planladigimizi söyledigimde o zaman tetanoz asisi yapmisti bana. Bir de tetanoz asisi 10 yil koruyor diye biliyorum ikinci hamileligi olanlar üzerinden 10 sene gecmemisse neden yaptiriyor ki?
Benim popodan yapilmisti, o zaman kol kadar agrimadi.
Kartal değil Aslan o AslanMerhaba güzel hamişler,
Bayramı yaptık geldik. Bebişimle uçtuk da uçtukBabası kartal koydu lakabını, bizim çocuk uçmayı çok seviyor diye. Sülalecek Kartal geliyor diyor herkes
Geçen haftadan beri çok sık olmayan, bağırsak hareketi olmadığını düşündüğüm pıt pıtlar hissediyorum. Özellikle ofiste oturur pozisyondayken,azcık öne eğilirsem daha da çok oluyor. Bu olabilir mi bizim kuzucuk?
Yarın kontrolüm var. Rutin kontrol olacak demişti doktorumuz. Bakalım ne kadar oldu bizim yavru kartal
Herkese kocaman sevgiler.
cnm çok geçmiş olsunMerhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Uzun zamandır yazamadım sıkıntılarımdan dolayı bir böbrek taşı ameliyatı atlattım ama çok şükür bebişim iyison kontrolume göre % 99 kızmış bizim ufaklık 4. ayımızı geride bıraktık ama bulantılar beni terketmedi bu süreçte 6 kilo verdim inşallah bir sıkıntı olmaz. Bu arada ben hala ne vitamin ne birşey kullanamıyorum
gözün aydın cnmslm herkese önce burdan yazmak istedim cinsiyetimiz tam belli oldu KIZ mış hepimiz için hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?