bence çok erken cnm
tabii yinede dr sor
bnm burda en son gittiğim prof 21. haftama aldırdı erken diye
yoksa bu cumaydı bnmkide 19+5 di yani
Canım Doktoruna bağlışöyle bişey de var doktor bana söylemedi detaylı ultrason yapılcak falan diye.
ben tahmin ediyorum, zaten bi sonraki randevuda ne yapılacağını söylemiyor
benim de sormak hiç aklıma gelmiyor
bi gidiyorum 2li test istiyo bi gidiyorum afp yapıcaz diyor
bana 1 ay sonra gel dedi sadece. ben 1 ay dolmadan 5 gün önceden gitmiş olucam
uff çok kafam karıştı
10.gün almazlar canım yarın 10. GünseKızlar hastaneyi aradım AFP sonucum çıkmış inşallah herşey yolundaydır yarın sonuç göstermeye gircez bayram da araya girdiği için 9 iş gününü geçti şimdi sonuç göstermek içinde muayene parası gibi ödeme yapacakmıyım telefondaki kıza sormayı unuttum.
Cnm adana olsan oooo :) izmiri bilmiyorumKızlaar yardımınıza ihtyacım var izmirde olanlar detaylı usg çektiren ya da bilgi alanlar nerde nasıl fiyatlar ya fikri olan varmı bugün şifayı aradım 2 hafta sonrası için ama fiyat söylemiyorlar
Çok geçmiş olsun cnm bnmMerhaba kizlarr 12 gundur ananemlerin yaninda koydeydik internet pek cekmediginden giremedim.binden fazla mesaj birikmis malesef okuyamadim.insallah bebisler ve guzel anneleri iyidirler.
Biz arife gunu ufak bi kaza atlattik.teyzem verandayi yikamisti alisverise gidicektik ayakkabimi giyiyim derken ayagim kaydi ve 2 basamak dustum kolum ve belim carpti morardi.korktuk gittik hastaneye ama bayram tatilinden dolayi dr yoktu ebeler vardi onlar muayne ettiler nts ile kalp atisini duyduk cok sukur icim rahatladi.carsamba gunu kontrolumuz var bakalim insallah hersey yolundadir.
Geçti canım ya 30 hazirandı ama sonuç göstercem muayene parası ödemek çok saçma olucak ya hem bayram girdi araya ben ertelemedim ki merak ettim şimdi.Canım Doktoruna bağlı
Şöyle bnm ilk gittiğim dr normalde çarşamba gününe ayrıntılı usg randevsu vermişti ama dediğim gibi bu en son gittiğim prof çok erken dedi
Ben onu baz alarak demiştim cnm
10.gün almazlar canım yarın 10. Günse
Cnm adana olsan oooo :) izmiri bilmiyorum
Çok geçmiş olsun cnm bnm
Allah korumuş
Kızlaar yardımınıza ihtyacım var izmirde olanlar detaylı usg çektiren ya da bilgi alanlar nerde nasıl fiyatlar ya fikri olan varmı bugün şifayı aradım 2 hafta sonrası için ama fiyat söylemiyorlar
10. Gün sonrası yani 11. Gün ödeniyor bizim bırda özeller deKızlar hastaneyi aradım AFP sonucum çıkmış inşallah herşey yolundaydır yarın sonuç göstermeye gircez bayram da araya girdiği için 9 iş gününü geçti şimdi sonuç göstermek içinde muayene parası gibi ödeme yapacakmıyım telefondaki kıza sormayı unuttum.
Ben Şifadan fıyat aldım 200 tl çok fazla geldi açıkçasıDoktor kontrolümüz çok şükür iyiydi, bebeğimiz gayet iyiymiş sağlığı gelişimi her şey yolundaymış çok şükür :)
Ve bizim bebiş de bugün gösterdi kendini artık bizim bebiş demiyim hatta, kızım geliyor Allah'ın izniyle :)
AzRASILAM benim kızımı da ekleyebilirsin ismi de nasipse Ayla olacak :)
Ben fiyat öğrenmedim ama kendi doktorumun önerisiyle Soner Öner diye bir doktora gideceğim 12 ağustosta.
Bir söyle bnce sekrete re sonuçta muayane değilGeçti canım ya 30 hazirandı ama sonuç göstercem muayene parası ödemek çok saçma olucak ya hem bayram girdi araya ben ertelemedim ki merak ettim şimdi.
Bugün biraz akıllıydı ama genelde çok sık bazende uyuyor benceKızlar günde kaç defa hissediyorsunuz bebis hareketlerini
Hayırlı olsun canım benimDoktor kontrolümüz çok şükür iyiydi, bebeğimiz gayet iyiymiş sağlığı gelişimi her şey yolundaymış çok şükür :)
Ve bizim bebiş de bugün gösterdi kendini artık bizim bebiş demiyim hatta, kızım geliyor Allah'ın izniyle :)
AzRASILAM benim kızımı da ekleyebilirsin ismi de nasipse Ayla olacak :)
Ben fiyat öğrenmedim ama kendi doktorumun önerisiyle Soner Öner diye bir doktora gideceğim 12 ağustosta.
Canım hayırlı olsun çok anlamadım ikizmi bi kız birerkekmiİyi geceler bugun ebe mize kontrole gittim kalp arısı dinledi ebe önce ne taraf da biliyormuşun desi bende solumda hep dedim aşağılarda dedim bir iki dolandı solumda ve buldu elhamdulillah nasılsa güzel ne ilk ne iki ne üç hepsi farklı bu bayb lerin rabbım her kese tatsırsın bu duyguları ınsl
Oeki kızlar benim cinsiyet bir oglan bir kız dedi Dr
Oglum hep sağ da dı bu ise dol Da oeki sizinkiler ne tarafda haydi yoruma lütfen perşembe ye aldım kontrol günü mü
Bu kızı anladım ekliyorum :)meryem1988 nasip ar benım cinsiyet kız ise bizim isim de Zeynep olucak
Demiştim sana dimiBugün bana otobüste yer verdiler yaa çok hoş.bi de sonunda pıt pıta başladık :)
Azra sıla. Benım ki belli degil bacım perşembe belli olcak kısmet seBir söyle bnce sekrete re sonuçta muayane değil
Bugün biraz akıllıydı ama genelde çok sık bazende uyuyor bence
Hayırlı olsun canım benim
Tabiki prensesi eklerim
Canım hayırlı olsun çok anlamadım ikizmi bi kız birerkekmi
Bu kızı anladım ekliyorum :)
canım ben ddecavit ve ferro syno gynon mu ne tam yazamadım şimdi adını ama bide kan ilacı kullanıyorum benmki sanki biraz fazla yaVitamin kilo mu yapıyor ki bana hiç yapmadı iki ay olacak kullanıyorum ihtiyacimiz olmasaydı doktor vermezdi zaten canım ya halsiz kalirsin sonra
Ben imom kullanıyorum senin kullandığın vitamin hangisi
Ben Şifadan fıyat aldım 200 tl çok fazla geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?