2016 Aralık Anneleri

Ben bi kaç araştırdım netten 700 tl ye bile yapan varmış bakalım artık kararsız kaldım iyice bilgi almak gerek

Kızlar bu ayrıntılı ultrason ile renkli ne fark var ben anlamadım bize doktor ayrıntılı için gün alın dedi aldık ben sanıyorum ki renkli ultrosona ayrıntılı diyorlar ama ikisi farkliymis

Aynen canım ya az da değil yani 60 küsür sonuç için niye vereyim zaten 2 hafta sonraya yine çağıracak

Kız çok bulantı yapıyor diyorlar ama demekki bünye meselesi benim kusmalar hala devam
YOK be canım hepsi hikaye benim bütün herşeyim kız gösteriyordu resmen güzelliğim gitti yani yüzümde hem simam değişti hem sivilce kaynıyor hani erkek çocuk güzellik katardı benim sıpam çok yakışıklı olcak galiba:)

Merhaba bu afp yi kaçıncı hafta yapıyorlar ben 17 hafta 3 günlükken gidicem dr acaba çok mu geç olur
Bide ayrıntılı ultrason için gün aldım 20 hafta 3 güne denk geliyor çok mu erkene almışım ya drlar da biley demiyor uyuz oldum
İnşallah sonucun güzel gelir seni takip edicen bu Arada ikili sonucun kaçtı ya benim çok iyi çıkmasına rağmen Prof Dedi 3lü 4 lü gerek yok ama benim dr um tutturdu 3 lü 4 lü tarama yaptırmadan iyi diye bişey yok kim daha iyi biliyor bilmiyorum ama kafam karıştı

benden hiç istemedi 3lü 4lü bahsi bile geçmedi bazı hastanelerde imza alıyormuş 3lüyü kendi yaptırmak istemedi dye sanki çok önemliymiş gibi göstermek için. test için para almk için de yapıyor olabilirler. ama ben kendi doktorum illa yaptır dese yaptırırdım sanırım.

benim minik solda canım ve erkek

AFP 16_18hafta arası yapılıyor canım, ayrıntılı içinde 21_24arqsı diye duydum şimdi gidince onu da sorcam bana bişey demedi ikili testim iyi çıktı çok şükür 3lüdeğilde bu AFP yapıldı inşallah güzel sonuçlar olmuştur bakalım
Birde cinsiyete bakarız demişti kesin lik kazansın demişti ben biliyorum oğluşum olcak artık ama sağlıklı olsun sık ultrasona girmek sağlıklı mı onu da bilmiyorum baktırmayasım var ama Bebeğimi görüp hareketlerini görmek istiyorum o yüzden baktırabilirim cinsiyet umrumda değil Ayy sağlıkla dönelim inşallah

Ya benimde Prof yaptırma senin risk oranın 0 biled pil Dedi 1/ 203000 çıktı yaşa göre 1/757 hatta yaşa mı bakıcam dedim hayır Dedi tamam milyonda bir bile kader de varsa gelip bulurda yani böle gereksiz olumsuz konuşması Can'ımı sıkıyor afp yi de yaptırırım daha şeker yüklemesine kadar yaptırmam bişey gerçi bende insülin direnci vardı önceden ama şuanda şekerli bişey yemiyorum beyaz ekmek yok 2 kilo aldım çok dikkat etmedim zaten kusmalı geçiyor böyle giderse iyi ama stress yaptıran sanırım drlar annelerin dediği gibi bırak Bebek büyüsün zırt pırt rahatsız ediyorsunuz

AzRASILAM cnm beni listeden çıkarabilirsin artık aralık annesi olsmayacağım
Bebegimin kalbi durdu cumartesi gunu kurtaj oldum
Rabbim kimseye yasatmasin saglikla alin ins bebeklerinizi kucaginiza
Allah sabır ve kolaylîk versin canim .ben seni cok iyi anlıyorum ayni şeyi geçen yaz bende yaşamıştım gūçlū ol sonuçta sevdiklerin yaninda ve ilerde birdaha olma şansı var.ben 8ay ūstūne tekrar kaldim.

Kızlar bu ayrıntılı ultrason ile renkli ne fark var ben anlamadım bize doktor ayrıntılı için gün alın dedi aldık ben sanıyorum ki renkli ultrosona ayrıntılı diyorlar ama ikisi farkliymis
ayrıntılı demek bebeğin ıcığına cıcığına kadar bakacak demek cnm
renklide bebek 3boyutlu gibi gösteriyor

Merhaba
Benim doktorumda dediki ikili iyi çıktıysa diğerlerine gerek yokmuş.sadece ayrıntılı ultrasona gir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…