2016 Aralık Anneleri

Kızlar decavit yutunca midem acayip bulanıyor ve kusuyorum 3 gündür almıyorum rahatım elevit de aynı etkiyi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı

decavit çok hafif bir vitamin onda kusuroyrsanız çok fazla ihtiyacınız olmadığını gösteriyor bu . yemekten sonra diilde yemek arası alın ve hergün içmeyin .gün aşırı alın mesela . zamanla arttırırsınız. bende aynı durumları yaşadım çünkü .
elevite gelince domuz jelatininden elevit. dolayısı ile bir çok dr yazmaz onu . yada bir çok kişi kullanmamaya dik. eder bilginiz olsun .

S Simay155 Nasılsin bayramda gidecektin, eskiye biraz baktım ama mesaj göremedim, belli oldu mu cinsiyetiniz merak ettimm :))
Tesekkür ederim canim iyim. Evet kuzum ögrendim ücüncü Oglan geliyor, büyük bi ihtimal Erkek dedi kesin ve net konusmadi oyüzden acaba diyorum yanilma olabilirmi. Icimde azda olsa bi umut var. Canim sende ögrenmissin sanirim sana kesinmi dedi peki?

Maaşallah saglıklı olsun Da benım de bir oglan desi bir kız desi perşembe netleşir sanırım artık

Merhaba
Benim doktorumda dediki ikili iyi çıktıysa diğerlerine gerek yokmuş.sadece ayrıntılı ultrasona gir dedi
Benımkide aynı.. Ben istanbul'da camiasında tanınmış bir prof. dr. a gidiyorum. İkili testten beridir başka bir şey istemedi. Ayrıntılıya 20.haftada çağırdı ve afp filan istemedi ne var ne yok ayrıntılıda cıkar zaten dedi.
Ben de doktoruma güvendiğimden gönlüm rahat. Hepimize bu sıcak gunlerde kolaylıklar diliyorum kızlar. Kocaman sevgiler öpücükler

ben yaptırdım 2 kere hemde hiç bir sorun yaşamadm seninki denk gelmiş bence ağda ile ilgilisi yoktur. yaptırdığım kadına sordm hatta hamileler nekadar süreye kadar geliyor diye valla doğumdan 10 gün önce gelen var dedi doğuma hazırlık için gelip yaptıran .

En son işte 14.haftada bir kaç saniye içinde erkeğe benziyor dedi ama değişebilir bu haftalarda yanıltıcı olabiliyor dedi, o yüzden şüphe bizde de var :) net konuşsalar bizde ona odaklansak dimi, ama ben erkek olduğuna inanıyorum baştan beri öyle hissediyordum öyle çıkacak herhalde, sürpriz olur da kız derlerse havaya uçarız ailecek ama sanmıyorum :))

Ayın 22sin de gitcem 17+1 oluyorum net belli olur, kocaman pipi görürüz zaten erkekse :)

Aynen Bencede ama bana herkez yüzüne nur gelmiş falan filan guzellesmisin hamile kalınca dediler heralde daha önce cirkindim eltimde çok sivilcelendi lekelendi onun kız ama bu bünye meselesi tekrar herkesin vücudu gebeliğe farklı reaksiyon gosteriyor demekki

Kesinlikle öyle, benim arkadaşın kızı olacak hiç kusma yaşamadı mesela, genelde kızda olur derler, bende de bol miktarda sivilce sabah bulantıları oldu tatlıdan ilk üç Ay nefret ettim ve iştah yoktu, onun dışında kalçadan aldım, göğüsler büyüdü sol daha büyük, bunlar hep kız belirtisi diye geçiyor ama doktor erkeğe benzetti :)) hepsi fos

bende hala kusuyorum başlarda sivilcelerle uğraştım zaten çok güzel sayılmam ama değişiklik olmadı tatlıya saldırırdım ama hamilelik süresince tatlı canım istemedi hatta arada turşu bile yediğim oldu ama iki dr ısrarla erkek dedi hatta birine eminsimisiniz dedim oda ben drum prof sana demiş ayrıntılıda daha kız istiyorsan ikinciye inşallah dedi ama 12 h 13 haftalarda dedi bunu bu hafta cumartesi randevumuz var inşallah kesinleşir. gittiğimizde 17 hafta 3 gün olacak

yakın zamanda dr gidip kilo boya baktırdınız mı burdaki yaklaşık ağırlık ve boyla alakası var mı sanki bana bunlar minimum ölçüler gbi geliyor

Evet bayağı büyümüş oluyor kesin cinsiyet öğreniriz artık, benim de 17+1 olacak, şansımıza sırtını dönmüş filan olmazsa net görünür artık büyüdüler

Merhabalar güzel hamişler
Yapılan testler konuşulmuş. Benim ikili testten sonra 3lü 4lü af. testi falan hiçbir şeye gerek görmedi doktorum.Rutin usg kontrollerine gittim sadece.

Bugün kontrolum vardı kızlar. Bebiş 18+2 oldu Allah'a şükür. Keyfi yerinde kuzunun,eli kolu hoppala yapıyor Artık boy cm ölçmeyeceğiz, bizim için önemli olan kilosu dedi doktorum. 220 gram olmuş. Bu haftalardan sonra kemik yapısı daha da gelişeceği için bol süt, yoğurt, peynir ye, bol bol da denizde yüz dedi. Gyno ferro sanol a başladık demir hapına. +4 kilo almışım toplamda. Çok değil normal ama dikkat et son aylarda daha hızlı kilo alacaksın dedi
3 hafta sonra yani 21. haftamın ortasında detaylı ultrason için gideceğim. Sadece usg olduğu için yine aç tok farketmiyormuş.

Bende haberler böyle, yavru kartal hepinizin ellerinden öper

yakın zamanda dr gidip kilo boya baktırdınız mı burdaki yaklaşık ağırlık ve boyla alakası var mı sanki bana bunlar minimum ölçüler gbi geliyor

Ben burda yazan ölçülere pek takılmıyorum dün doktora gittiğimizde 17+5 dik 17 cm 230 Gr çıktı kızım ama hamilelik takvimine göre farklı görünüyor. Sağlıklı olduğunu gösteren bence bu değerlerden ziyade düzenli artış göstermesi. Allah ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hayırlısıyla :)

hiç bilmiyordum canım ya bana da elevit yazdı doktorum 1 hafatadır kullanıyorum

Kızlar günde kaç defa hissediyorsunuz bebis hareketlerini
Benim 2. Bebeğim 6-7 sefer hissediyorum belki daha fazla oluyordur. 2. Hamilelik olduğu için mi bilmiyorum ilk hamileligimde bu haftalarda yeni hissetmeye başlamıştım. Bu kadar iyi hissetmiyordum.. belli belirsiz hissediyordum.sanki kelebek cirpinisi gibiydi.dün eşim elini göbeğime koydu hissetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…