- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Kızlar decavit yutunca midem acayip bulanıyor ve kusuyorum 3 gündür almıyorum rahatım elevit de aynı etkiyi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı
Tesekkür ederim canim iyim. Evet kuzum ögrendim ücüncü Oglan geliyor, büyük bi ihtimal Erkek dedi kesin ve net konusmadi oyüzden acaba diyorum yanilma olabilirmi. Icimde azda olsa bi umut var. Canim sende ögrenmissin sanirim sana kesinmi dedi peki?
Çok şükür iyiyiZ kahvaltı yapamaya çalışıyorum tiksinmedenGünaydın hanımlar,nasılsınız bakalım
Maaşallah saglıklı olsun Da benım de bir oglan desi bir kız desi perşembe netleşir sanırım artıkTesekkür ederim canim iyim. Evet kuzum ögrendim ücüncü Oglan geliyor, büyük bi ihtimal Erkek dedi kesin ve net konusmadi oyüzden acaba diyorum yanilma olabilirmi. Icimde azda olsa bi umut var. Canim sende ögrenmissin sanirim sana kesinmi dedi peki?
Benımkide aynı.. Ben istanbul'da camiasında tanınmış bir prof. dr. a gidiyorum. İkili testten beridir başka bir şey istemedi. Ayrıntılıya 20.haftada çağırdı ve afp filan istemedi ne var ne yok ayrıntılıda cıkar zaten dedi.Merhaba
Benim doktorumda dediki ikili iyi çıktıysa diğerlerine gerek yokmuş.sadece ayrıntılı ultrasona gir dedi
Günaydın herkese. Umarım güzel bir hafta olur.
Kızlar aranızda ağda yaptıran var mı genital bölgesine? Ben doktora sormadan dün yaptırdım. Akşamına karnımın sağ alt kısmına doğru çok fena bir sancı girdi sağdan sola dönemedim tüm gece boyunca. Sanırım gaz sancısı böyle sııltırır gibi bir sancı oluyo. Sabah kalktığı da biraz hafiflemişti ama hala var şu anda. İlk önce ağdayla alakalımı acaba diye düşünüp biraz korktum açıkçası. Doktora haber vermeme gerek var mıdır sizce ? Bide gaz sancısına ne iyi gelir ki
cnm ekledimAzRASILAM benimde cinsiyet belli oldu listede yokum ama
Eskişehir yaş 29
sat 15.03.206
tahmini doğum 19.11.2016
cinsiyet Kız adı :ceylin
İkinci çocuğum
Tesekkür ederim canim iyim. Evet kuzum ögrendim ücüncü Oglan geliyor, büyük bi ihtimal Erkek dedi kesin ve net konusmadi oyüzden acaba diyorum yanilma olabilirmi. Icimde azda olsa bi umut var. Canim sende ögrenmissin sanirim sana kesinmi dedi peki?
Aynen Bencede ama bana herkez yüzüne nur gelmiş falan filan guzellesmisin hamile kalınca dediler heralde daha önce cirkindimYOK be canım hepsi hikaye benim bütün herşeyim kız gösteriyordu resmen güzelliğim gitti yani yüzümde hem simam değişti hem sivilce kaynıyor hani erkek çocuk güzellik katardı benim sıpam çok yakışıklı olcak galiba:)
Aynen Bencede ama bana herkez yüzüne nur gelmiş falan filan guzellesmisin hamile kalınca dediler heralde daha önce cirkindimeltimde çok sivilcelendi lekelendi onun kız ama bu bünye meselesi tekrar herkesin vücudu gebeliğe farklı reaksiyon gosteriyor demekki
bende hala kusuyorum başlarda sivilcelerle uğraştım zaten çok güzel sayılmam ama değişiklik olmadı tatlıya saldırırdım ama hamilelik süresince tatlı canım istemedi hatta arada turşu bile yediğim oldu ama iki dr ısrarla erkek dedi hatta birine eminsimisiniz dedim oda ben drum prof sana demiş ayrıntılıda daha kız istiyorsan ikinciye inşallah dedi ama 12 h 13 haftalarda dedi bunu bu hafta cumartesi randevumuz var inşallah kesinleşir. gittiğimizde 17 hafta 3 gün olacakKesinlikle öyle, benim arkadaşın kızı olacak hiç kusma yaşamadı mesela, genelde kızda olur derler, bende de bol miktarda sivilce sabah bulantıları oldu tatlıdan ilk üç Ay nefret ettim ve iştah yoktu, onun dışında kalçadan aldım, göğüsler büyüdü sol daha büyük, bunlar hep kız belirtisi diye geçiyor ama doktor erkeğe benzetti :)) hepsi fos
bende hala kusuyorum başlarda sivilcelerle uğraştım zaten çok güzel sayılmam ama değişiklik olmadı tatlıya saldırırdım ama hamilelik süresince tatlı canım istemedi hatta arada turşu bile yediğim oldu ama iki dr ısrarla erkek dedi hatta birine eminsimisiniz dedim oda ben drum prof sana demiş ayrıntılıda daha kız istiyorsan ikinciye inşallah dedi ama 12 h 13 haftalarda dedi bunu bu hafta cumartesi randevumuz var inşallah kesinleşir. gittiğimizde 17 hafta 3 gün olacak
yakın zamanda dr gidip kilo boya baktırdınız mı burdaki yaklaşık ağırlık ve boyla alakası var mı sanki bana bunlar minimum ölçüler gbi geliyor
hiç bilmiyordum canım ya bana da elevit yazdı doktorum 1 hafatadır kullanıyorumdecavit çok hafif bir vitamin onda kusuroyrsanız çok fazla ihtiyacınız olmadığını gösteriyor bu . yemekten sonra diilde yemek arası alın ve hergün içmeyin .gün aşırı alın mesela . zamanla arttırırsınız. bende aynı durumları yaşadım çünkü .
elevite gelince domuz jelatininden elevit. dolayısı ile bir çok dr yazmaz onu . yada bir çok kişi kullanmamaya dik. eder bilginiz olsun .
ben de aynı durumdayım daha hiç bi şey hissedemiyorum20 haftalık olduk ben hala bu bebeyi hissedemiyorum bi sıkıntı mı var acaba??
Benim 2. Bebeğim 6-7 sefer hissediyorum belki daha fazla oluyordur. 2. Hamilelik olduğu için mi bilmiyorum ilk hamileligimde bu haftalarda yeni hissetmeye başlamıştım. Bu kadar iyi hissetmiyordum.. belli belirsiz hissediyordum.sanki kelebek cirpinisi gibiydi.dün eşim elini göbeğime koydu hissetti.Kızlar günde kaç defa hissediyorsunuz bebis hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?