- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Kacinci haftada %90 dediler size
Pipi görünür dü canım bizim bugün 18+3eşimde baktı apış arası boş vajen yuvası var dedi doktor oyy ben onun yerim vajen yuvasını :) bizim inşallah değişmez artık emin konuştu doktor çok baktı inceledi yok Pipi falan mahçup oldu 2 kere erkek dediği için de sağlıklısı olsun inşallah
Detaylı için ise 30 temmuza randevu verdi
Hadi bakalım haberlerini Bekliyorum canımBizim hep kemik yapısına göre yorum yaptı, uyuyordu bebek sanırım çok poz vermedi bize :) Bakalım 19 temmuzda tekrar gidicem.
Sadece renkli olarak görüyoruz öyle mi Canımayrıntılı demek bebeğin ıcığına cıcığına kadar bakacak demek cnm
renklide bebek 3boyutlu gibi gösteriyor
Arkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Evet kızlar kızçemmm oluyor hiç yanılmadım hislerimde eşime baktım o ara doktoru kucaklıcak nerdeyse eşim hep kızı olsun istiyordu biz sevgiliyken bile kız aşkı vardı inanın hala şoktayım oğluma arabalar zıbınlar bile almıştı babası şimdi de gelirken bebek aldı
Sağlıklı olsunlar da en çok annem için üzüldüm erkek istiyordu çok, ya bu arada @ekonomistgonul senin de kalbin temizmiş ve yorumunda haklı çıkan @SLVESTER işte bende haberler böyle kızlar ama oğlana bu kadar alışmışken kızçem olacağına bu kadar mutlu olcağımı düşünmemiştim inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza.
AzRASILAM kızçem olcak inşallah:)
tmm cnm Listeye bakim düzeltim hmnmerhaba kızlar benimde 13. hafta da erkek dedilerdeelma_sekerim01 seni okuyunca bende meraklandım değişme ihtimalimi varmı acaba bunda da asıl doktoruma gideceğim o 16. haftadan önce yorum dahi yapmıyor bakalım o görebilcekmi
ayrıca şeker hamişler ben decaviti ve kan hapını uyumadan içiyorum o şekilde rahatım sanki gündüzde bir tane magnezyum içiyorum yoksa bacaklarım çok ağrıyor sizde de varmı böyle ağrısı olan doktora dedğimde bana magnezyum yazdıda şimdi 16 haftalık oldum . kızımda hemen çok kilo almıştım bunda daha sakin kilo alıyorum sanki hepinizi öpüyorumAzRASILAM doğum tarihimiz 27/12/2016 görünüyordu erkek olarak ekle de değişiklik olursa da napalım artık
tmm cnm bulim seni listedeAzRASILAM benim bebeğimde erkek inşallah
ben oturarak çalışıyorumKizlar aranizda tum gun oturarak calisan vardir illaki bende uzun zamandir raporluydum 2 gun oldu baslayali ancak bugun cokcok kasiklarim agriyor biraz kalkip dolasiyorum gecer gibi oluyor ama oturunca yine ayni. Sizde boyle bi sikinti varmi acaba bi durummu var yaa Allah korusunnapsam tekrar rapormu alsam acaba ilk bebek oldugu icin normalmi anlayamiyorum bu sancilar ama oldukca zorluyo beni
Sadece renkli olarak görüyoruz öyle mi Canım
çıktınmı cnm dr dan
ne dedi ?
İlk gebelikse 20. haftanda cnmmerhaba kızlar bende 15+2 haftalığım bir kızıl olacak ne zaman hissetmeye başlıycam acaba çokk merak :):)
AYSHE9388 Canım bunu buldum
Ayrıntılı (detaylı) ultrason incelemesi: Hamileliğin 17-23 haftaları arasında bebekte doğumsal bir anomali (sakatlık) var mı diye araştırmak için yapılır. Obstetrik ultrason gibi karından yapılır ancak daha uzun süre alır. Ayrıntılı ultrason hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Obstetrik ultrasonografi (normal gebelik ultraon incelemesi) gibi iki boyutlu ultrason cihazı kullanılarak yapılır.
RENKLİ DOPPLER ULTRASON
RENKLİ ULTRASON NEDİR? GEBELİKTE NEDEN YAPILIR?
Renkli doppler ultrason nedir?
Renkli doppler ultrason veya renkli (color) doppler ultrasonografi (halk arasında renkli ultrason) sadece gebelik takibinde kullanılan bir yöntem değildir. Hamilelik dışında da kadında ve erkekte çeşitli hastalıklarının takibinde kullanılan bir yöntemdir. Power doppler renkli doppler ultrasonografinin bir türüdür.
Ultrason cihazı ses dalgaları ile çalışır. Doppler ultrason bu ses dalgalarının kan damarları içerisindeki kan hücrelerine çarpıp geri yansırken frekans değiştirmesinden faydalanılarak yapılır. Renkli doppler incelemesi ise buna ek olarak ekrana damarlardaki kanın akış yönünü ve hızını kırmızı-mavi renklerle çizer. Ekrandaki görülen damarların üzerinde bu renkler belirir, aynı zamanda kalp atımına benzer sesler işitilir.
Doppler ultrasonografi konusu hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarakulaşabilirsiniz.
Renkli ultrason neden yapılır?
Renklli doppler ultrason ile en çok incelenen damar bebeğin göbek kordonundaki damarlardır (umblikal damarlar). Bunun dışında rahim damarları, beyin damarları, kalp damarları gibi çeşitli damarlar incelenebilir. Özellikle rahim içerisinde gelişme geriliği (iugr) şüphesi olan bebeklerde, anomali varlığında, kalp ritm bozukluğu veya kardiyak anomali varlığında, yüksek tansiyon hastalarında yapılır. Her gebelikte rutin olarak yapılan bir inceleme değildir.
Renkli doppler ultrason ne zaman yapılır?
Gebelikte yapıldığıı belli bir zaman yoktur ancak gebeliğin ilk aylarında damarlar belirginleşecek kadar büyük olmadığı için yapılamaz. Yukarıda anlatılan şüphelerin varlığında gebeliğin orta veya ilerleyen her haftalarında yapılabilir. Fiyatı yapılan merkeze göre değişkenlik gösterir.
Renkli ultrason görüntüleri:
Bilimsel açıklamasıda buymuş cnm
Haftaya bugün yaniYok bana 19 una randevu verdi. Simdilik agri yok cok sükür ama arada oluyor yine olur kesin. Bakalim.
Valla nolcak canım süs yaptım vitrinlere:) zıbınlar giydiririm mavi mavi zaten babam beni çok Seviyo var bide aynı kadına aşığız var:)
anam ben şokun şoku
Hayırlı olsun ee zıbınlar arabalar nolacak
tmm cnm Listeye bakim düzeltim hmn
tmm cnm bulim seni listede
ben oturarak çalışıyorum
ve memnunum da işin açıkcası
kasık ağrımda olmadı cnm hiç
Haftaya bugün yani
İnşallah fıtık felan değildir
Ben 1 gün Bebe yağı 1 gün vazelin sürüyorum banyodan çıkınca.Kizlar karniniza yag veya krem sürüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?