- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ayy ne guzel ablatmissin kizzArkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Evet kızlar kızçemmm oluyor hiç yanılmadım hislerimde eşime baktım o ara doktoru kucaklıcak nerdeyse eşim hep kızı olsun istiyordu biz sevgiliyken bile kız aşkı vardı inanın hala şoktayım oğluma arabalar zıbınlar bile almıştı babası şimdi de gelirken bebek aldı
Sağlıklı olsunlar da en çok annem için üzüldüm erkek istiyordu çok, ya bu aradaekonomistgonul senin de kalbin temizmiş ve yorumunda haklı çıkan @SLVESTER işte bende haberler böyle kızlar ama oğlana bu kadar alışmışken kızçem olacağına bu kadar mutlu olcağımı düşünmemiştim inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza.
AzRASILAM kızçem olcak inşallah:)
maşallah canım öncelikle sonucun güzel çıktığına sevindim sonra da kızçene:) anne hisleri diye bişey varmış ve de o doğruymuş meğersem bunu bir kere daha görmüş olduk senin adına çok sevindim canım rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin. arabaları da bize gönderirsiniz artık :))Arkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Evet kızlar kızçemmm oluyor hiç yanılmadım hislerimde eşime baktım o ara doktoru kucaklıcak nerdeyse eşim hep kızı olsun istiyordu biz sevgiliyken bile kız aşkı vardı inanın hala şoktayım oğluma arabalar zıbınlar bile almıştı babası şimdi de gelirken bebek aldı
Sağlıklı olsunlar da en çok annem için üzüldüm erkek istiyordu çok, ya bu aradaekonomistgonul senin de kalbin temizmiş ve yorumunda haklı çıkan @SLVESTER işte bende haberler böyle kızlar ama oğlana bu kadar alışmışken kızçem olacağına bu kadar mutlu olcağımı düşünmemiştim inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza.
Kuzum hatirlarsan bende sana Kiz demistim dogru cikti. Inan sen erkek dedi doktorum dediginde ben hic inanamamistim.. Insallah darisi bana benimkide 16 haftalikken Erkege benziyor dedi insallah bendede yanilmistir bacim. Benim ücüncü oglan olacak ve Kizim olmasini cok istiyorumm.. Dua et insallah bendede yanilma olsun.. Seninde kalbin cok temiz Duan kabul olur :)Arkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah ama annelik iç güdüsü her zaman doğru çıkar dedi doktor da.Ayy ne guzel ablatmissin kizzgözlerim doldu inan. Bak annwlik hissleri her zaman dogruyu gosteriyor. Ne mutlu sana saglikli bir sekilde kucagimiza alalim insallah hepimiz benimkide oglan kesinleşti artik degismez heralde cunku pipisini gorduk hayirli olsunlarda cinsiyet onemli degil. Hayirli olsun. Canim
Evet canım çok teşekkür ederim , gondereyim kuzum paşana en güzelleri olsun inşallahmaşallah canım öncelikle sonucun güzel çıktığına sevindim sonra da kızçene:) anne hisleri diye bişey varmış ve de o doğruymuş meğersem bunu bir kere daha görmüş olduk senin adına çok sevindim canım rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin. arabaları da bize gönderirsiniz artık :))
Evet canım şimdi hatırladım inşallah sağlıklı hayırlı kızın olur o zaman içtenlikle söylüyorum.Kuzum hatirlarsan bende sana Kiz demistim dogru cikti. Inan sen erkek dedi doktorum dediginde ben hic inanamamistim.. Insallah darisi bana benimkide 16 haftalikken Erkege benziyor dedi insallah bendede yanilmistir bacim. Benim ücüncü oglan olacak ve Kizim olmasini cok istiyorumm.. Dua et insallah bendede yanilma olsun.. Seninde kalbin cok temiz Duan kabul olur :)
Arkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Aynen canım ya eminmisiniz bakın sonra değişti demeyin dedim kızınız hayırlı olsun dedi canım:))Sonucun güzel çıkmasına çok sevindim canım gözün aydın. Ben inanıyorum anne ne hissediyorsa gerçekten çıkıyor. Ne mutlu bir kızımız olacak, teyzesi olarak çoook sevindim. Yalnız doktorun son kararımı mı bu, emin miymişDaha da karar değiştirirse bununla kovalayasım geldi doktorunu Şaka bir yana hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri, haberlerini de almayı nasip etsin.
Aynen canım ya eminmisiniz bakın sonra değişti demeyin dedim kızınız hayırlı olsun dedi canım:))
Canım inan ben de hala inanqmıyorum gönlümde olan oldu inşallah sağlıklı sıhhatli olsun seninde kalbinden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsinBen Sok.
Hatirliyormusun konusmustuk senle banada %80 erkek demisti.
Haberleselim demistik ama ben uyeligimi ipyal ettim yeni uyeligim bu.
Inanmiyorum ya.
Du bakalim bizimki ne dicek
Dunden beri gitmek nasip olmadi vene yarina kaldim gibi.
Canım inan ben de hala inanqmıyorum gönlümde olan oldu inşallah sağlıklı sıhhatli olsun seninde kalbinden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin
Bizim hiç pisi görünmedi canım hep kafa kemik yapısından yorum yaptı doktor sizde pisi gördüyse değişmez inşallah değişmesin o zaman :)Valla canim.kizim var erkege cok sevindim 13 haftamda benziyo dedi.
15. Haftada baska doktora gittim %80 erkek dedi ay bilemedim simdi valla ssanada sasirdim kaldim.
Demekki heran hersey oluyo
hiç bilmiyordum canım ya bana da elevit yazdı doktorum 1 hafatadır kullanıyorum
Arkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Bizim hiç pisi görünmedi canım hep kafa kemik yapısından yorum yaptı doktor sizde pisi gördüyse değişmez inşallah değişmesin o zaman :)
Canım bana da %90 erkek demişti doktor, en son gittiğimizde yanılmışız kız dedi.
Eşim havalara uçtu, hep kız istiyordu zaten:)
Ama ben hala emin değilim, erkek hissediyorum, haftaya doktora gittiğimde bakalım nolcak:)
Pipi görünür dü canım bizim bugün 18+3eşimde baktı apış arası boş vajen yuvası var dedi doktor oyy ben onun yerim vajen yuvasını :) bizim inşallah değişmez artık emin konuştu doktor çok baktı inceledi yok Pipi falan mahçup oldu 2 kere erkek dediği için de sağlıklısı olsun inşallahCanım bana da %90 erkek demişti doktor, en son gittiğimizde yanılmışız kız dedi.
Eşim havalara uçtu, hep kız istiyordu zaten:)
Ama ben hala emin değilim, erkek hissediyorum, haftaya doktora gittiğimde bakalım nolcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?