2016 Aralık Anneleri

Bizim hiç pisi görünmedi canım hep kafa kemik yapısından yorum yaptı doktor sizde pisi gördüyse değişmez inşallah değişmesin o zaman :)
Bende kafa yapisina tipine erkek demistim cunku nup gorunmuyordu rabbim gonlune gore nasip etsin demistim nasibin kizceymis tatlim saglikla gelsin insallah detayliya kadar bekleyin oyle alis veris yapin ben detaylidan sonra alis veris yaptim kiz dediler bana hic erkek demediler yinede detaliyida bekledim saglikla kalin

Nası neye göre erkek demişti, pipi yerine ne gördü acaba :) ya böyle olunca ümitleniyorum, inşallah bizde böyle şok oluruz kızımız olur :))

Hayırlısı olsun canım :)
Kemik yapısına göre yorum yapıyorlar ilk haftalarda :)

Öyle bise Yok ya, yani pipi yada ne varsa bacak arasını görmeden yorum yapmasınlar gerçekten, sonuç itibariyle cinsiyetin kanıtı orada yani :) neyse hayırlı olsun sizin için darısı isteyenlere

Anladım Canım teşekkürler

Ya maaşalşah benım de içime gelmişiz doğuyor ama kısmet ilk erkek mi demişti ki Dr aana araba vs aldın ız yoksa bı ikinci gebelik mi ya bende perşembe gitcem bir erkek bir kız dedii elhamdulillah bir oglum var kız istiyorum sülalenin tek kızı olucak tabi olur sa

Bunu bana 12. haftada yapmislardi.
Ayrıntılyımı cnm

Valla nolcak canım süs yaptım vitrinlere:) zıbınlar giydiririm mavi mavi zaten babam beni çok Seviyo var bide aynı kadına aşığız var:)
İki zıbınıda kullanır
Ama ben çok şaşırdım

Kızlar az önce sağlık ocağından doktorum aradı aşı zamanı geldi diyor cuma aşı olcam, galiba açlık şeker de bakcakmış
20.hafta dediler bana

@azraislam benimde bi oğlum daha olacak inş. Yaşım 30 il trabzon
Bat 10mart muhtemelen doğacak tarih 18.12.2016
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Amin canım 30 temmuz detaylı olcak bakalım ama 18+3 dük 10 dk uğraştı doktor çikolata falan yedim pipi yok :) kız bu kız evet kız diyor kendi kendine doktor:) delirdi adam dedim içimden bi ara öyle yapcam canım beskleyelim bakalım

13.ve 16 haftada hep erkek dedi hatta % 80dedi ama bugün kesin kız dedi
Bizimde kız yok hiç hep erkek:) sağlıkla gelsinler inşallah

Ayy kizlar ya benim 2.ci hamileleligim. Bebegimi ilk baslarda azda olsa hissediyordum ama simdi tık yok normal mi ya. Hissetmek icin sabirsizlaniyorum. Uzaniyorum karnimi flan oynatiyorum ama yok hic bisey. Sizce neden bugun 18 haftalik olduk. Bebegim iyi cok sukur. Kilosu 166gr boyu 20 cm e yakin dedi doktor 7 temmuzda ama anlamadim gitti. Biliyorum erken ama . Yinede hissetmek istiyorum artikk.
Bide erkek isimi onerisi olan varmi ama kurani kerimde gecen bi isim. Oglumun adi araf acaba diyorum buda arif mi olsun ama cok klasik bi isim. O yuzden hosuma gitmiyor .

Araf ve arda :)) aras- ayaz -armagan

Canım ben Eymen düşünüyordum oğlum olsaydı Meryem süresinde geçiyor bilgin olsun şimdi kız isimleri bakcaz eşim koycaktı kız olunca kıyamadı bana beraber koyarız diyor:)

Asaf, anlamı da bildiğim kadarıyla ''erdem '' demek
benim oğlum olsa Mustafa koyacaktım, çok severim
size uymuyor ama

Simdiye kadar kac kilo aldiniz arkadaslar :) Dogum sonrasi ins kilolar cabucak verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…