Aras ismini ogluma koyacaktim ama anlami guzel degil burdaki isimleri esim hic begenmez ayaz hoş duruyorAraf ve arda :)) aras- ayaz -armagan
Eymende guzelmis .Canım ben Eymen düşünüyordum oğlum olsaydı Meryem süresinde geçiyor bilgin olsun şimdi kız isimleri bakcaz eşim koycaktı kız olunca kıyamadı bana beraber koyarız diyor:)
Asaf ta guzel listeye koyim. Ayaz eymen asafAsaf, anlamı da bildiğim kadarıyla ''erdem '' demek
benim oğlum olsa Mustafa koyacaktım, çok severim
size uymuyor ama
Ay inşallah bakalım bana ne diyecek Ogluma 12. Hafta ve sonrası hep erkek demişti DrAmin canım 30 temmuz detaylı olcak bakalım ama 18+3 dük 10 dk uğraştı doktor çikolata falan yedim pipi yok :) kız bu kız evet kız diyor kendi kendine doktor:) delirdi adam dedim içimden bi ara öyle yapcam canım beskleyelim bakalım
13.ve 16 haftada hep erkek dedi hatta % 80dedi ama bugün kesin kız dedi
Bizimde kız yok hiç hep erkek:) sağlıkla gelsinler inşallah
-1,5 kg deyim halenSimdiye kadar kac kilo aldiniz arkadaslar :) Dogum sonrasi ins kilolar cabucak verilir
Canim saglikla gelsin kizcen rabbim sizi korusunArkadaşlar kızım olacak mis:) çok şükür.sağlıklı sıhhatli olur inşallah hepimiz in bebekleri
cok iyiii :)))) bende suan 1 kg aldim boyle devam edersek fazla kilo almayiz ins-1,5 kg deyim halen
Benimkinin cinsiyeti kesinleşti ikinci oğluşum olacak allah izin verirseTesekkür ederim canim iyim. Evet kuzum ögrendim ücüncü Oglan geliyor, büyük bi ihtimal Erkek dedi kesin ve net konusmadi oyüzden acaba diyorum yanilma olabilirmi. Icimde azda olsa bi umut var. Canim sende ögrenmissin sanirim sana kesinmi dedi peki?
Canim saglikla al kucagina insallah. ücüncüYe insallah Rabbim nasip eder kuzum. Bendeki bu Kiz istegi Kiz sevgisi ve hasreti devam ederse sanirim dördüncüyede denerim gibime geliyor.. Ama insallah Doktorum yanilmistirda gerek kalmaz okadar cok istiyorumkiBenimkinin cinsiyeti kesinleşti ikinci oğluşum olacak allah izin verirse
17+ haftadasin ne zaman soyledi doktorun erken soylediyse yanilabilir yada 21 haftada detaylida kesinlesir ogrenirsiniz rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah kardesiminde 4 oglu olucak 30 temmuzda dogumu var kismette kiz yokmus diyor kordonlarini baglatacakti vazgecmediyse hayirlisi olsun saglikla gelsin minnoslarCanim saglikla al kucagina insallah. ücüncüYe insallah Rabbim nasip eder kuzum. Bendeki bu Kiz istegi Kiz sevgisi ve hasreti devam ederse sanirim dördüncüyede denerim gibime geliyor.. Ama insallah Doktorum yanilmistirda gerek kalmaz okadar cok istiyorumkiyüzde Yüz demedigi icin icimde bi umut var hala..
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar kızım olacak mis:) çok şükür.sağlıklı sıhhatli olur inşallah hepimiz in bebekleri
His işte canım annelik hissiymiş kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun da ama ne yalan söyleyim çok sevindim inşallah değişmez artık 30 temmuz ayrıntılı var ondan sonra söylücem herkese bayramda herkese erkek demiştik .elma_sekerim01 sabrın sonu selametmiş :) diye diye kız yaptın yani çocuğu .. Hayırlı olsun cnm . İkimizin hamileliği de aynı gidiyordu zaten bol bulantılı kusmalı :) bizim kızlar çok nazlı olacak
Inşallah gönlündeki olur canım pipi görmediyse hiç kız çıkıyor bizim 16+5de pipi görmedi parlaklık var dedi erkek demişti doktorlar çok yanılıyorlar sağlıcakla inşallahAy inşallah bakalım bana ne diyecek Ogluma 12. Hafta ve sonrası hep erkek demişti Dr
Bu gebeliğimde ise 12.Erkeke benziyor 14. İse kız olabilir dedii
Perşembe gittiğimde 17+3 olacagım bakalkm ne diyecek
Allah görüyor canım çok istediğini kalbine göre olcak bu sefer ben inanıyorumCanim saglikla al kucagina insallah. ücüncüYe insallah Rabbim nasip eder kuzum. Bendeki bu Kiz istegi Kiz sevgisi ve hasreti devam ederse sanirim dördüncüyede denerim gibime geliyor.. Ama insallah Doktorum yanilmistirda gerek kalmaz okadar cok istiyorumkiyüzde Yüz demedigi icin icimde bi umut var hala..
İnternetten okumustum domuz icerisinde yok diye firma kanitlamis iciniz rahat olsun bende kullaniyorum hamilelik oncesinden beri :)hiç bilmiyordum canım ya bana da elevit yazdı doktorum 1 hafatadır kullanıyorum
ben bile erkeğe alışmışımEvet canım niye şaşırdın bakim sen erkek diyordun acı falan yiyorum ondan mı:)
2 pıçıkSimdiye kadar kac kilo aldiniz arkadaslar :) Dogum sonrasi ins kilolar cabucak verilir
Canım seni listede bulamadımArkadaşlar kızım olacak mis:) çok şükür.sağlıklı sıhhatli olur inşallah hepimiz in bebekleri
Rabbim gönlüne göre versin inşallahCanim saglikla al kucagina insallah. ücüncüYe insallah Rabbim nasip eder kuzum. Bendeki bu Kiz istegi Kiz sevgisi ve hasreti devam ederse sanirim dördüncüyede denerim gibime geliyor.. Ama insallah Doktorum yanilmistirda gerek kalmaz okadar cok istiyorumkiyüzde Yüz demedigi icin icimde bi umut var hala..
Günaydın canım.beni de ekle yi ver sana zahmet. Mersin, yaş 25, ilk çocuk, cinsiyet kız, sat 20 mart, tahmini doğum 25 aralıkben bile erkeğe alışmışım
2 pıçık
Canım seni listede bulamadım
kızın hayırlı olsun :)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Güzel mi güzel kızın olsun
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?