2016 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar:) Dün kontolüm vardı, oğluşum büyümüş şükürler olsun. 21 cm , 360 gr olmuş:) Kıpırtılarını da hissetmeye başladım artık. Herşey yolunda bebiş yönünden ama benim yönden bir iki sıkıntı var. Buaralar kalp teklemelerim çok oluyor, doktor normaldir hamilelikte bu tip şeyler olur dedi biraz rahatladım. Ancak kiloma taktı doktor, kilo alma dedi. 1 ayda 1 kiloyu geçme dedi, çünkü ani bir kilo artışı oldu. Maaşallah sizler hiç kilo almamışsınız, ben 6 kilo aldım başlangıçtan beri,80 dim 86 oldum. Nasıl bir anda böyle çıktı hiç anlamadım. Dikkat etmem lazım, ekmek ve hamur işine çok düştüm buaralar. Birde geç vakitlerde yemeler beni mahvetti Böyle giderse doğuma 100 kiloyu görürüm

günaydınn
ben biraz üşütmüşüm heralde klima çarptı
sırtımda inanılmaz bi ağrı var 2 gündür
resmen tutulmuşum, kas gevşetici falan süremiyoruz da acaba vicks falan sürebilir miyiz
sizce bi zararı olur mu? ya da ne yapsam da geçse bu sırt ağrısı

Elmaşekerim Amin

Engel dream Maaşallah Kocaman olmuş bana da Dr kg lisin dikkkk et dedii ekmekle hamur işini kestim saten iştahsızlıkda var şükür eksi lerle devam ediyorum birde şeker test filan gireceğiz sorun çıkması N sende kes dikkat et kg den de çarpıntı coo olıyor

benimde 2 gündür boynum ağrıyor onun ağrısı koluma da vuruyor napıcam bilmiyorum valla

Selam kızlar. Çok uzun süredir girememiştim. İnşallah herkes bebişler ile sağlıklı sıhhatli bugünleri geçirmişlerdir. Bizden haberler de çok şükür iyi. Bebekle ilgili sıkıntılı bir durum yok. Ancak ben biraz hamilelikte zorlanıyorum. Uyku hali yorgunluk 2-3 günde bir tekrarlayan istifar nöbetleri geçinip gidiyoruz. Cinsiyetimiz maalesef halen belli olmadı. Doktorumuz kız gibi yatıyor ama cinsiyetini göstermiyor dedi. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. Hepimize mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle. Ben biraz geriye gidip okumaya başlayım. Ne kadar başarılı olurum bilemiyorum ama. Çok hızlı ilerlemiş sayfalar.

Canim bana 16 haftada söyledi Erkege benziyor diye kesin demedi ayrintilida netlesir dedi. Banada bi umut oldu aceba yanildimiki diye insallah öyledir Rabbimden tek dilegim tek istegim. Senin ne güzel Rabbim bir degil ikitane nasip etmis gönlünün muradini.. Bakalim artik kuzum varsa nasipte benimde olur insallah.. Sende insallah hayirlisiyla sag salim ikizlerini alirsin kucagina.. Ikiz Annesi olmakda bi ayricaliktir bence...

Gffvfxygmgg
Canim inş. Yanilmistir.cok isterim kiz desin.kendimden biliyorum.ana ben o ilk dediginden bu yana hem alıştım bu fikre hemde baştan beri hissediyordum ama anlamamazliktan geliyodum.bazen istemdışı oğlum die okşuyodum karnımı.hayırlı sağlîklı evlat versin rabbim.verdiğine şūkūr en azından oğluma arkadaş olur inşallah.dilerim bi kızın olur.ama şunuda söyleyim bendede bu kiz sevgisi olduktan sonra bende 3.cūyū dūşūnūrūm gibi geliyor.hayirlisii

Canım hoşgeldin. Ben de merak ediyordum seni, ne zamandır yoksun diye. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. maşallah kuzucuğa. Allah sağlık versin, gönlünüzden ne geçiyorsa, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sevgiler canım.

Bizde dün kontrola gittik gecen gittiğimde özel doktorum küçük adam demişti ama ben en baştan beri kız hissediyordum ruyalarimda bile kızım oluyordu ve doktorum kız dedi :) cok mutluyum Zeynep'im geliyor.. birde kilo alamamistim moralim bozuluyordu şükür 1kilo almışım 53le hamile kaldım 54le 4.ayimiza girdik

cok sukur canim iki oglum var birde kiza niyet ettik 5 yil sonra siprailimi cikarttirdim olmadi. 2 yil sonra rabbim mucizelerimiz nasip etti vakti zamani varmis cok sukur ikiz kiz nasip etti 7 yil aradan sonra geldi rabbim sanada gonlundekini saglikla nasip etsin inssallah ... ecmain

Son düzenleme:
tuğba kaç kere etiketledim seni merak ettim
hatta dün aklıma geldin nerdeydin sen
aklıma kötü şeyler geldi acaba ondan mı girmiyor dedim
neyseki sıkıntın yok çok sevindim adına
İhmal etme buraları

ARKADAŞLAR MERHABA BEN ARALIK 25 GİBİ DOĞUM YAPACAĞIM. ERKEK BEBEGİME HAMİLEYİM. İLK GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM. ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM. ÇITÇITLI BADİLER VE ZIBIN ALMAK İSTİYORUM ANCAK KAÇ TANE ALMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM. BNAYARDIM EDER MİSİNİZ?

Günaydın kızlar dün bebisimi gördüm cokk mutlu oldum her defasında büyük bir korku ile gidiyorum ya birşey olduysa diye görünce okadar mutlu oluyorum ki hala şaka gibi geliyor çünkü oglusum kocaman olmuş teyzeleri 19 haftalikti gittiğimizde 20cm boy 284 gram olmuş 4 gün fazla çıktı kilosu ki ben hala aynı kilodayim üzülüyordum bide yiyemiyorum bebekte kilo alamıyor diye bacakları ayakları iyice belli artık Masallah çok sukur Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguları ben çok uğraştım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…