- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Elmaşekerim AminGünaydın arkadaşlar:) Dün kontolüm vardı, oğluşum büyümüş şükürler olsun. 21 cm , 360 gr olmuş:) Kıpırtılarını da hissetmeye başladım artık. Herşey yolunda bebiş yönünden ama benim yönden bir iki sıkıntı var. Buaralar kalp teklemelerim çok oluyor, doktor normaldir hamilelikte bu tip şeyler olur dedi biraz rahatladım. Ancak kiloma taktı doktor, kilo alma dedi. 1 ayda 1 kiloyu geçme dedi, çünkü ani bir kilo artışı oldu. Maaşallah sizler hiç kilo almamışsınız, ben 6 kilo aldım başlangıçtan beri,80 dim 86 oldum. Nasıl bir anda böyle çıktı hiç anlamadım. Dikkat etmem lazım, ekmek ve hamur işine çok düştüm buaralar. Birde geç vakitlerde yemeler beni mahvettiBöyle giderse doğuma 100 kiloyu görürüm
benimde 2 gündür boynum ağrıyor onun ağrısı koluma da vuruyor napıcam bilmiyorum vallagünaydınn
ben biraz üşütmüşüm heralde klima çarptı
sırtımda inanılmaz bi ağrı var 2 gündür
resmen tutulmuşum, kas gevşetici falan süremiyoruz da acaba vicks falan sürebilir miyiz
sizce bi zararı olur mu? ya da ne yapsam da geçse bu sırt ağrısı
benimde 2 gündür boynum ağrıyor onun ağrısı koluma da vuruyor napıcam bilmiyorum valla
ekledim cnmGünaydın canım.beni de ekle yi ver sana zahmet. Mersin, yaş 25, ilk çocuk, cinsiyet kız, sat 20 mart, tahmini doğum 25 aralık
tmm cnm düzelttimGunaydin annisler.
elma_sekerim01 Canim dun aksam doktorum Nobetciydi saat 22.00 de gittim muayneye erkek kaldi bizimki. Degismedi yani :)
AzRASILAM bidibidibidi nickimi degistirirmisin artik bu uyeligi kullaniyorum
Canim bana 16 haftada söyledi Erkege benziyor diye kesin demedi ayrintilida netlesir dedi. Banada bi umut oldu aceba yanildimiki diye insallah öyledir Rabbimden tek dilegim tek istegim. Senin ne güzel Rabbim bir degil ikitane nasip etmis gönlünün muradini.. Bakalim artik kuzum varsa nasipte benimde olur insallah.. Sende insallah hayirlisiyla sag salim ikizlerini alirsin kucagina.. Ikiz Annesi olmakda bi ayricaliktir bence...17+ haftadasin ne zaman soyledi doktorun erken soylediyse yanilabilir yada 21 haftada detaylida kesinlesir ogrenirsiniz rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah kardesiminde 4 oglu olucak 30 temmuzda dogumu var kismette kiz yokmus diyor kordonlarini baglatacakti vazgecmediyse hayirlisi olsun saglikla gelsin minnoslar
Canim inş. Yanilmistir.cok isterim kiz desin.kendimden biliyorum.ana ben o ilk dediginden bu yana hem alıştım bu fikre hemde baştan beri hissediyordum ama anlamamazliktan geliyodum.bazen istemdışı oğlum die okşuyodum karnımı.hayırlı sağlîklı evlat versin rabbim.verdiğine şūkūr en azından oğluma arkadaş olur inşallah.dilerim bi kızın olur.ama şunuda söyleyim bendede bu kiz sevgisi olduktan sonra bende 3.cūyū dūşūnūrūm gibi geliyor.hayirlisiiCanim saglikla al kucagina insallah. ücüncüYe insallah Rabbim nasip eder kuzum. Bendeki bu Kiz istegi Kiz sevgisi ve hasreti devam ederse sanirim dördüncüyede denerim gibime geliyor.. Ama insallah Doktorum yanilmistirda gerek kalmaz okadar cok istiyorumkiyüzde Yüz demedigi icin icimde bi umut var hala..
Selam kızlar. Çok uzun süredir girememiştim. İnşallah herkes bebişler ile sağlıklı sıhhatli bugünleri geçirmişlerdir. Bizden haberler de çok şükür iyi. Bebekle ilgili sıkıntılı bir durum yok. Ancak ben biraz hamilelikte zorlanıyorum. Uyku hali yorgunluk 2-3 günde bir tekrarlayan istifar nöbetleri geçinip gidiyoruz. Cinsiyetimiz maalesef halen belli olmadı. Doktorumuz kız gibi yatıyor ama cinsiyetini göstermiyor dedi. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. Hepimize mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle. Ben biraz geriye gidip okumaya başlayım. Ne kadar başarılı olurum bilemiyorum ama. Çok hızlı ilerlemiş sayfalar.
ben bile erkeğe alışmışım
2 pıçık
Canım seni listede bulamadım
kızın hayırlı olsun :)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Güzel mi güzel kızın olsun
Günaydın
cok sukur canim iki oglum var birde kiza niyet ettik 5 yil sonra siprailimi cikarttirdim olmadi. 2 yil sonra rabbim mucizelerimiz nasip etti vakti zamani varmis cok sukur ikiz kiz nasip etti 7 yil aradan sonra geldi rabbim sanada gonlundekini saglikla nasip etsin inssallah ... ecmainCanim bana 16 haftada söyledi Erkege benziyor diye kesin demedi ayrintilida netlesir dedi. Banada bi umut oldu aceba yanildimiki diye insallah öyledir Rabbimden tek dilegim tek istegim. Senin ne güzel Rabbim bir degil ikitane nasip etmis gönlünün muradini.. Bakalim artik kuzum varsa nasipte benimde olur insallah.. Sende insallah hayirlisiyla sag salim ikizlerini alirsin kucagina.. Ikiz Annesi olmakda bi ayricaliktir bence...
Canım sağlıklı olsunlar inşallah hayırlı evlat olsun kuzucuklarGunaydin annisler.
elma_sekerim01 Canim dun aksam doktorum Nobetciydi saat 22.00 de gittim muayneye erkek kaldi bizimki. Degismedi yani :)
AzRASILAM bidibidibidi nickimi degistirirmisin artik bu uyeligi kullaniyorum
cnm ekledim
tahmini doğum 19 aralıkdır dimi kasım yazmışsın sen ama
tuğba kaç kere etiketledim seni merak ettimSelam kızlar. Çok uzun süredir girememiştim. İnşallah herkes bebişler ile sağlıklı sıhhatli bugünleri geçirmişlerdir. Bizden haberler de çok şükür iyi. Bebekle ilgili sıkıntılı bir durum yok. Ancak ben biraz hamilelikte zorlanıyorum. Uyku hali yorgunluk 2-3 günde bir tekrarlayan istifar nöbetleri geçinip gidiyoruz. Cinsiyetimiz maalesef halen belli olmadı. Doktorumuz kız gibi yatıyor ama cinsiyetini göstermiyor dedi. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. Hepimize mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle. Ben biraz geriye gidip okumaya başlayım. Ne kadar başarılı olurum bilemiyorum ama. Çok hızlı ilerlemiş sayfalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?