Günaydın kızlar dün bebisimi gördüm cokk mutlu oldum her defasında büyük bir korku ile gidiyorum ya birşey olduysa diye görünce okadar mutlu oluyorum ki hala şaka gibi geliyor çünkü oglusum kocaman olmuş teyzeleri 19 haftalikti gittiğimizde 20cm boy 284 gram olmuş 4 gün fazla çıktı kilosu ki ben hala aynı kilodayim üzülüyordum bide yiyemiyorum bebekte kilo alamıyor diye bacakları ayakları iyice belli artık Masallah çok sukur Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguları ben çok uğraştım çünkü
Benim kızımın adı da Asya teyzesi. Asya'lar çok tatlı oluyor-övünmek gibi olmasın!Canim adinida Asya koyucaz Allah nasip ederse onuda ekliyosun sanirim
Canım biz tarama testi riskli çıktığı için 18+3 de detaylı ultrasona girdik. Doktor 20. haftadan sonra tekrar detaylı ultrasona gerek yok, ben göreceğim herşeyi gördüm dedi.kızlar detaylı ultrasona gidicem yalnız gideceğim vakit 19+5 olucam. sonrasında izinli olucağımdan böyle gidebilirim
acaba 19+5 de detaylı ultrasonn yapar mı doktor. yoksa erken der mi?
çok almanıza gerek yok bence çok çabuk büyüyorlar çünküARKADAŞLAR MERHABA BEN ARALIK 25 GİBİ DOĞUM YAPACAĞIM. ERKEK BEBEGİME HAMİLEYİM. İLK GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM. ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM. ÇITÇITLI BADİLER VE ZIBIN ALMAK İSTİYORUM ANCAK KAÇ TANE ALMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM. BNAYARDIM EDER MİSİNİZ?
Gözünaydın cnmGünaydın kızlar dün bebisimi gördüm cokk mutlu oldum her defasında büyük bir korku ile gidiyorum ya birşey olduysa diye görünce okadar mutlu oluyorum ki hala şaka gibi geliyor çünkü oglusum kocaman olmuş teyzeleri 19 haftalikti gittiğimizde 20cm boy 284 gram olmuş 4 gün fazla çıktı kilosu ki ben hala aynı kilodayim üzülüyordum bide yiyemiyorum bebekte kilo alamıyor diye bacakları ayakları iyice belli artık Masallah çok sukur Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguları ben çok uğraştım çünkü
eklerim cnm merhaba evet epeydir yoktun burdaMerhaba arkadaşlar, mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama uzun zamandır yazamadım. 16. haftada yapılan dörtlü tarama testinde AFP değeri yüksek çıkmıştı (2.15 MoM). O nedenle doktorum ayrıntılı ultrasonun erken yapalım dedi. Dün ayrıntılıya girdik ve Allaha şükür herşey yolunda çıktı. Cinsiyeti de öğrendik nihayet; kızımız olacak inşallah. Evimize ikinci prenses geliyor.AzRASILAM ilk sayfaya eklersen sevinirim canım.
Günaydın kızlar dün bebisimi gördüm cokk mutlu oldum her defasında büyük bir korku ile gidiyorum ya birşey olduysa diye görünce okadar mutlu oluyorum ki hala şaka gibi geliyor çünkü oglusum kocaman olmuş teyzeleri 19 haftalikti gittiğimizde 20cm boy 284 gram olmuş 4 gün fazla çıktı kilosu ki ben hala aynı kilodayim üzülüyordum bide yiyemiyorum bebekte kilo alamıyor diye bacakları ayakları iyice belli artık Masallah çok sukur Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguları ben çok uğraştım çünkü
Selam kızlar bende araya bayram girince takip edemedim. Bizde bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik bu yıl sanırım erkek senesi :) dün tetanoz aşımı oldum kolumda bir ağırlık var bi kaç güne geçer dedi hemşire.. 1 ay sonrada ayrıntılı ultrason bakılacak devlet hastanesinde ücretsizmiş acaba aynı cihazımdır yoksa özel de m baktırayım kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz?
vicks sürebilirsin canım bir zararı olmaz en iyisi o gibi geçmiş olsungünaydınn
ben biraz üşütmüşüm heralde klima çarptı
sırtımda inanılmaz bi ağrı var 2 gündür
resmen tutulmuşum, kas gevşetici falan süremiyoruz da acaba vicks falan sürebilir miyiz
sizce bi zararı olur mu? ya da ne yapsam da geçse bu sırt ağrısı
canım sağol ya içim rahatladı dün burdan okuyunca biraz tedirgin olmuştum ama devam edeyim o zaman :)İnternetten okumustum domuz icerisinde yok diye firma kanitlamis iciniz rahat olsun bende kullaniyorum hamilelik oncesinden beri :)
Ayrıntılyımı cnm
ARKADAŞLAR MERHABA BEN ARALIK 25 GİBİ DOĞUM YAPACAĞIM. ERKEK BEBEGİME HAMİLEYİM. İLK GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM. ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM. ÇITÇITLI BADİLER VE ZIBIN ALMAK İSTİYORUM ANCAK KAÇ TANE ALMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM. BNAYARDIM EDER MİSİNİZ?
Canım biz tarama testi riskli çıktığı için 18+3 de detaylı ultrasona girdik. Doktor 20. haftadan sonra tekrar detaylı ultrasona gerek yok, ben göreceğim herşeyi gördüm dedi.
vicks sürebilirsin canım bir zararı olmaz en iyisi o gibi geçmiş olsun
Nup paralel gibi kiz sanki ama 14 haftada doktor bacak arasi usg vermis erkek gibi anlamadim dogrusu rabbim gonlune gore nasip etsin insallahEki Görüntüle 1857889 banada hala doktor kesin bisey soylemedi bi ihtimal kiz demisti 14 haftalikken.. 1 augustosta belli olcak insallah:)
buda 14 haftalikken ultrason resmi? kiz gibi demi :)Eki Görüntüle 1857887
Amin canimbenim :) saglikli olsunda o yeter benim icin. ama insan yinede cok merak ediyor :)Nup paralel gibi kiz sanki ama 14 haftada doktor bacak arasi usg vermis erkek gibi anlamadim dogrusu rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?