2016 Aralık Anneleri

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da al inşallahh

Merhaba arkadaşlar, mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama uzun zamandır yazamadım. 16. haftada yapılan dörtlü tarama testinde AFP değeri yüksek çıkmıştı (2.15 MoM). O nedenle doktorum ayrıntılı ultrasonun erken yapalım dedi. Dün ayrıntılıya girdik ve Allaha şükür herşey yolunda çıktı. Cinsiyeti de öğrendik nihayet; kızımız olacak inşallah. Evimize ikinci prenses geliyor. AzRASILAM ilk sayfaya eklersen sevinirim canım.

Selam kızlar bende araya bayram girince takip edemedim. Bizde bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik bu yıl sanırım erkek senesi :) dün tetanoz aşımı oldum kolumda bir ağırlık var bi kaç güne geçer dedi hemşire.. 1 ay sonrada ayrıntılı ultrason bakılacak devlet hastanesinde ücretsizmiş acaba aynı cihazımdır yoksa özel de m baktırayım kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz?

kızlar detaylı ultrasona gidicem yalnız gideceğim vakit 19+5 olucam. sonrasında izinli olucağımdan böyle gidebilirim
acaba 19+5 de detaylı ultrasonn yapar mı doktor. yoksa erken der mi?
Canım biz tarama testi riskli çıktığı için 18+3 de detaylı ultrasona girdik. Doktor 20. haftadan sonra tekrar detaylı ultrasona gerek yok, ben göreceğim herşeyi gördüm dedi.

Kızlar bende 30 temmuza randevu aldım detaylı için ama nereye yönlendiriyor doktor nasıl bu detaylı ultrason merak ediyorum

çok almanıza gerek yok bence çok çabuk büyüyorlar çünkü
Hayırlı olsun bebeğiniz

Gözünaydın cnm
ben haziran ayında çok rahatsız ettim bebişimi bu ay rahat bırakım dedim 23ünde görcem inşallah
ama özledimde sıpacığı neyseki ben burdayım diyen taklaları var :)

eklerim cnm merhaba evet epeydir yoktun burda
gözünaydın herhangi bir sıkıntı yokmuş

Canim cok sevindim
2 kizin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam.
Bende dun bizim pipiliyi gordum
Kizim var Allahtan cok istedim rabbim nasip etti.
isteyen herkesin gonlune gore versin rabbim

ayrıntılı ultrason için 1 ay sonrası çok geç ama şuan 18. haftada olsaınız 28 . haftada ultrasn için geç kalınmış oluyorsunuz.

vicks sürebilirsin canım bir zararı olmaz en iyisi o gibi geçmiş olsun

Ayrıntılyımı cnm

Bilmiyorum ama 12. haftada ikili test diye biz baska bir doktora gittik sadece bu isi yapan. O 15 dk boyunca falan ultrasonda bakti, ekranda aynen paylastigin gibi mavi kirmizi kan akislari görünüyordu. Baska bilmedigim bir sürü seye bakti. Simdi de ayrintili, detayli falan hic bahsetmediler artik. Bilmiyorum burada tam olarak nasil. Sizden hep farkli. Bana asidan da bahsetmediler, 3lü 4 lü testten de, detaylidan da...

Ben de düsünüyordum bunu. Bir de aralik oldugu icin soguk olacak. Simdilerde hep yazlik zibinlar var. Acaba son zamanlarda mi alsam diyorum. Bi de uzun kollu ama bacak kismi olmayanlar var, tulum seklinde bacaklari olanlar var.
Bir arkadasim citcitlidan ziyade fermuarli zibinin daha rahat oldugunu söyledi fermuarli olanlar söyle olanlar galiba

http://mcdn01.gittigidiyor.net/20892/tn30/208928795_tn30_0.jpg

Canım biz tarama testi riskli çıktığı için 18+3 de detaylı ultrasona girdik. Doktor 20. haftadan sonra tekrar detaylı ultrasona gerek yok, ben göreceğim herşeyi gördüm dedi.

hadi ya süper o zaman, bakalım ben de haftaya gidicem bana da öyle der inşallah sonra bi daha gel demez

banada hala doktor kesin bisey soylemedi bi ihtimal kiz demisti 14 haftalikken.. 1 augustosta belli olcak insallah:)

buda 14 haftalikken ultrason resmi? kiz gibi demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…