2016 Aralık Anneleri

canım Allah hayırlısı versin ama buna benzer benimde ultrason görüntüm var benimki erkek :)
Valla bilmiyorm canim benim icin farketmiyor ama cok merak icindeyim :) zaten ilk bebegimi erken dogumla kaybettigim icin saglikla gelsin yeter benim icin :)

Ayni hemen hemen.
Cinsiyet belli oldumu bence onunda etkisi var gibi

Aynen canım bu erkek olduğu için sanırım vücuttaki etkileri de farklı oluyor.

AzRASILAM benide eklermisin.
istanbul
35 yaşındayım
sat 25.03.2016
tahmini doğum 30.12.2016
tahmini cinsiyet erkek
nasipse ilk bebek olacak

Hoşgeldin :) günlerimiz aynı.

Çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın. Çok korkuyorum bende düşmekten, ayağımın takılmasından vs. Küçük adımlar atmaya çalışıyorum hep. Seninle de günümüz aynı, hareketlerini hissetmeye başladın mı sen?

Hoşgeldin canım, bende endişelenmiştim valla senin için, kötü bişey mi oldu acaba diye. Sevindim iyi olmanıza, daha sık girmeye çalış bari artık

Ay çok tatlış bir hikaye ama bu ne güzel nasip etmiş rabbim.
Kalabalık ailelere bayılıyorum ben, eşimle hayalimiz de 3 çocuk, Gönlümden geçen de 2 kız bir erkek. Bir kızım vardı, şimdiki de erkek Allaha şükür

Canim cok sevindim
2 kizin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam.
Bende dun bizim pipiliyi gordum
Kizim var Allahtan cok istedim rabbim nasip etti.
isteyen herkesin gonlune gore versin rabbim
Yok Canım benim ilk bebisim Aşılama ile oldu 3 sene sonra senin adına da çok sevindim hayırlı olsun

Gözünaydın cnm
ben haziran ayında çok rahatsız ettim bebişimi bu ay rahat bırakım dedim 23ünde görcem inşallah
ama özledimde sıpacığı neyseki ben burdayım diyen taklaları var :)

g
Oo Masallah Canım ben okadar hissedemiyorum daha bende karar verdim yarın tekrar konusacam doktrla renkli ultrosonda cektiricem çok merak ediyorum

kızlar burda konusu geçmiş benim de şimdi aklıma geldi aşı için çağırmışlar bazı arkadaşları kayıt mı olmak gerekiyor sağlık ocağına nasıl yapıcaz ben kayıt olmadım henüz inşallah geç kalmamışımdır ne zaman başlıyor aşılarımız

allah razi olsun tatlim rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah hayat mucizelerle dolu saglikla kalin :))

Canım ben hamile kalır kalmaz gitmiştim kayıt yapıyorlar ama için rahat olsun daha yeni çağırdılar şimdiye kadar beni de geç kalmış sayılmazsın aşı 20 haftada yapılıyormuş ama ben cuma gitcem bakalim 19 olmuş olcam erken vurulanlarda var galiba bi sorun olmaz sanırım.

Hoşgeldin :) günlerimiz aynı.

hoşbulduk :) ne güzel :)

bugünvde doktor kontrolümüz vardı. herşey güzelmiş 2 li test de güzel çıkmış afp için kan verdim. bebiş bir kaç gün önden gidiyor 15+5 im cihaz 16+3 olarak gösteriyor. 1 ay uğrama dedi doktorumuz. bana kalsa her hafta giderim. hep birşey oldu korkusu yaşadığım için, görünce rahatlıyorum. bu sefer bekleyeceğim 1 ay zorda olsa :) neredeyse göbişim hiç olmadığı için üzülüyordum , iç karnın geniş dedi daha sonra çıkar dedi. zaten kiloda almadım aksine verdim 51 ile hamile kalmıştım şimdi 48,5. birden kilo alırım diye göbek çevremi bacaklarımı belimi göğüs altımı yağlamaya başladım. ailede genetik olunca çatlama belki daha azıyla kurtulurum.

Gözün aydın canım darısı başımıza peki doktorun başka bölüme mi yönlendirdi nasıl oluyor normal ultrason gibi mi bilgi verirsen sevinirim
Ben normalde ankaradayım ordaki doktorum kendi yapıcaktı ayrıntılı usgyi memlekete gelince başka bi doktora gittim o bi ileri tanı merkezine yönlendirdi 20 25 dk sürdü kalbine kalbinden çıkan damarlara, karaciğerine, böbreğe, mideye, beynine, bacak-kol kemiklerine, plasentaya, rahim ağzına kordona, suyuna baktı bi de miyom faalan var mı diye baktı. Erken doğum riski görünmüyo dedi. Cd verdi bebeğin 3d fotosunu verdi. 190 tl de ücret aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…