Eki Görüntüle 1857889 banada hala doktor kesin bisey soylemedi bi ihtimal kiz demisti 14 haftalikken.. 1 augustosta belli olcak insallah:)
buda 14 haftalikken ultrason resmi? kiz gibi demi :)Eki Görüntüle 1857887
Valla bilmiyorm canim benim icin farketmiyor ama cok merak icindeyim :) zaten ilk bebegimi erken dogumla kaybettigim icin saglikla gelsin yeter benim icin :)canım Allah hayırlısı versin ama buna benzer benimde ultrason görüntüm var benimki erkek :)
Ayni hemen hemen.
Cinsiyet belli oldumu bence onunda etkisi var gibi
AzRASILAM benide eklermisin.
istanbul
35 yaşındayım
sat 25.03.2016
tahmini doğum 30.12.2016
tahmini cinsiyet erkek
nasipse ilk bebek olacak
Merhaba kizlarr 12 gundur ananemlerin yaninda koydeydik internet pek cekmediginden giremedim.binden fazla mesaj birikmis malesef okuyamadim.insallah bebisler ve guzel anneleri iyidirler.
Biz arife gunu ufak bi kaza atlattik.teyzem verandayi yikamisti alisverise gidicektik ayakkabimi giyiyim derken ayagim kaydi ve 2 basamak dustum kolum ve belim carpti morardi.korktuk gittik hastaneye ama bayram tatilinden dolayi dr yoktu ebeler vardi onlar muayne ettiler nts ile kalp atisini duyduk cok sukur icim rahatladi.carsamba gunu kontrolumuz var bakalim insallah hersey yolundadir.
Ne guzel :) Masallah AnnesiAyrıntılı usgyi de hallettik. Her şeyi güzelmiş kuzucukun :)
Selam kızlar. Çok uzun süredir girememiştim. İnşallah herkes bebişler ile sağlıklı sıhhatli bugünleri geçirmişlerdir. Bizden haberler de çok şükür iyi. Bebekle ilgili sıkıntılı bir durum yok. Ancak ben biraz hamilelikte zorlanıyorum. Uyku hali yorgunluk 2-3 günde bir tekrarlayan istifar nöbetleri geçinip gidiyoruz. Cinsiyetimiz maalesef halen belli olmadı. Doktorumuz kız gibi yatıyor ama cinsiyetini göstermiyor dedi. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. Hepimize mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle. Ben biraz geriye gidip okumaya başlayım. Ne kadar başarılı olurum bilemiyorum ama. Çok hızlı ilerlemiş sayfalar.
cok sukur canim iki oglum var birde kiza niyet ettik 5 yil sonra siprailimi cikarttirdim olmadi. 2 yil sonra rabbim mucizelerimiz nasip etti vakti zamani varmis cok sukur ikiz kiz nasip etti 7 yil aradan sonra geldi rabbim sanada gonlundekini saglikla nasip etsin inssallah ... ecmain
Gözün aydın canım darısı başımıza peki doktorun başka bölüme mi yönlendirdi nasıl oluyor normal ultrason gibi mi bilgi verirsen sevinirimAyrıntılı usgyi de hallettik. Her şeyi güzelmiş kuzucukun :)
Yok Canım benim ilk bebisim Aşılama ile oldu 3 sene sonra senin adına da çok sevindim hayırlı olsunCanim cok sevindim
2 kizin vardi dimi yanlis hatirlamiyorsam.
Bende dun bizim pipiliyi gordum
Kizim var Allahtan cok istedim rabbim nasip etti.
isteyen herkesin gonlune gore versin rabbim
Oo Masallah Canım ben okadar hissedemiyorum daha bende karar verdim yarın tekrar konusacam doktrla renkli ultrosonda cektiricem çok merak ediyorumGözünaydın cnm
ben haziran ayında çok rahatsız ettim bebişimi bu ay rahat bırakım dedim 23ünde görcem inşallah
ama özledimde sıpacığı neyseki ben burdayım diyen taklaları var :)
g
MAŞALLAH canım darısı bizlere olsun sağlıkla inş:)Ayrıntılı usgyi de hallettik. Her şeyi güzelmiş kuzucukun :)
Ayrıntılı usgyi de hallettik. Her şeyi güzelmiş kuzucukun :)
Sağol canım beni hepimiz inşaallahGözün aydın canım sağlıkla kucağına da al inşallahh
allah razi olsun tatlim rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah hayat mucizelerle dolu saglikla kalin :))Ay çok tatlış bir hikaye ama bune güzel nasip etmiş rabbim.
Kalabalık ailelere bayılıyorum ben, eşimle hayalimiz de 3 çocuk, Gönlümden geçen de 2 kız bir erkek. Bir kızım vardı, şimdiki de erkek Allaha şükür
Canım ben hamile kalır kalmaz gitmiştim kayıt yapıyorlar ama için rahat olsun daha yeni çağırdılar şimdiye kadar beni de geç kalmış sayılmazsın aşı 20 haftada yapılıyormuş ama ben cuma gitcem bakalim 19 olmuş olcam erken vurulanlarda var galiba bi sorun olmaz sanırım.kızlar burda konusu geçmiş benim de şimdi aklıma geldi aşı için çağırmışlar bazı arkadaşları kayıt mı olmak gerekiyor sağlık ocağına nasıl yapıcaz ben kayıt olmadım henüz inşallah geç kalmamışımdır ne zaman başlıyor aşılarımız
Sağol canım :)ekledim cnm
tmm cnm düzelttim
Hoşgeldin :) günlerimiz aynı.
Ben normalde ankaradayım ordaki doktorum kendi yapıcaktı ayrıntılı usgyi memlekete gelince başka bi doktora gittim o bi ileri tanı merkezine yönlendirdi 20 25 dk sürdü kalbine kalbinden çıkan damarlara, karaciğerine, böbreğe, mideye, beynine, bacak-kol kemiklerine, plasentaya, rahim ağzına kordona, suyuna baktı bi de miyom faalan var mı diye baktı. Erken doğum riski görünmüyo dedi. Cd verdi bebeğin 3d fotosunu verdi. 190 tl de ücret aldı.Gözün aydın canım darısı başımıza peki doktorun başka bölüme mi yönlendirdi nasıl oluyor normal ultrason gibi mi bilgi verirsen sevinirim
Denizli ultrapark ileri tanı merkezinde yaptırdım doktorun referansıyla. Cd verdi, değerlerin yazılı olduğu rapor verdi bi de renkli foto verdi :)Hayirli olsun canim. Ayrintili ultrasonu nerde cektirdin? Memnun kaldinmi? Renkli foto ve cd verdilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?