2016 Aralık Anneleri

Bilgi için sağol canım bayağı bakmış yani inş bizlerde güzel haberler alırız miyom karın dan USG ile gözüküyor mu ? Fiyatı da iyimiş yeterki sonuç güzel olsun değer..

gözün aydın canım

Cok gecmis olsun cnm dr bi danis istersen malesefki hic bi bilgim yok.

benimde 2 gündür boynum ağrıyor onun ağrısı koluma da vuruyor napıcam bilmiyorum valla
Cok gecmis olsun canim.

Cok sagol canim.rabbim kimseye yasatmasin dikkat etmek gerek ama oluyo malesef arada.
Hareketleri cok sık olmasada hissediyorum.takla atar doner gibi.sen basladinmi hissetmeye?

İyi aksamlar kizlar.bizimde bugun kontrolumuz vardi.usg de biraz buyuk cikiyoruz 16+3 ciktik.184 gr 11.5 cm ciktik.cok sukur hersey yolunda afp testi istedi sonucumuz 5 gun sonra cikicak insallah.3 hafta sonra tekrar cagirdi.
Cinsiyetimizde belli oldu hayirlisi ile kizimiz olucak

AzRASILAM eklermisin canim listeye.

Cok sagol canim.rabbim kimseye yasatmasin dikkat etmek gerek ama oluyo malesef arada.
Hareketleri cok sık olmasada hissediyorum.takla atar doner gibi.sen basladinmi hissetmeye?

Ben hissedemedim henüz ya sabırsızlıkla bekliyorum. Kızımda da geç hissetmiştim ama hadi o ilkti, bunda erken olur diye düşünüyodum ama benim hissiyatımda bi eksiklik var galiba :)

Günaydın Arkadaşlar
Bugün böyleyim hiç halim yok
Bende dün gece hiç uyuyamadım sıcak camlar açık yok hava yok klima çarpıyor klimayı açınca da yağmur yağsa kurtulacağız sanki oda yok bütün gece eşinle kavga ettik niye uyumuyprmusum dedim ben isteniyorum sanki uyumak ama yok işe gidicem 1 saat uyudum çok halsizim
bide rüyamda sezeryan masasındayım karnımı açtılar dr iki dakika ya geliyorum yaptı hemşireler ellerine temiz battaniye aldılar Bebek yazıyor ya dedim durun kimse yok yanımda telefonumu aldım videoya çekiyorum Bebek geldi kucağıma verdiler oğlancık oldu ben o anda ne telefon ne bişey kaldı uyandım

Devlet hastanesin de yapılıyor mu acaba detaylı ultrason.bilgin varmı canım

Gunaydin guzel anneler.
Bende kendimi cok yorgun hissediyorum.
Kizimin yardimci ablasi izine ayrildi ve annemde tatilde.
Ele avuca sigmayan kizimla aksama kadar tek basima ugrasiyorum.
15 kiloluk devamli ordan oraya kosturan 2 yasindaki kizim surekli kucagimda.
Simdiden zorlanmaua basladim hadi hayirlisi

sıcak zaten çok bunaltıcı ya. insanı zaten yoran uyuyamamak ki sen sezeryan doğumu falan mı izledin bilinç altına bu denli yattı ya

Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…