- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bilgi için sağol canım bayağı bakmış yani inş bizlerde güzel haberler alırız miyom karın dan USG ile gözüküyor mu ? Fiyatı da iyimiş yeterki sonuç güzel olsun değer..Ben normalde ankaradayım ordaki doktorum kendi yapıcaktı ayrıntılı usgyi memlekete gelince başka bi doktora gittim o bi ileri tanı merkezine yönlendirdi 20 25 dk sürdü kalbine kalbinden çıkan damarlara, karaciğerine, böbreğe, mideye, beynine, bacak-kol kemiklerine, plasentaya, rahim ağzına kordona, suyuna baktı bi de miyom faalan var mı diye baktı. Erken doğum riski görünmüyo dedi. Cd verdi bebeğin 3d fotosunu verdi. 190 tl de ücret aldı.
Evet, evlenmeden önce ve hamileliğimin ilk haftalarında da bakmışlardı :)Bilgi için sağol canım bayağı bakmış yani inş bizlerde güzel haberler alırız miyom karın dan USG ile gözüküyor mu ? Fiyatı da iyimiş yeterki sonuç güzel olsun değer..
Bende erkeğe benzettim. Allah gönlündekini naip eder inşallah.Eki Görüntüle 1857889 banada hala doktor kesin bisey soylemedi bi ihtimal kiz demisti 14 haftalikken.. 1 augustosta belli olcak insallah:)
buda 14 haftalikken ultrason resmi? kiz gibi demi :)Eki Görüntüle 1857887
gözün aydın canımkızlar beni de şimdi hastaneden aradılar üçlü test sonucum çıkmış her şey çok güzel hiçbir sıkıntı yok dedi kız çok sevindim rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin cinsiyetler değişebiliyor bana da erkek dedi pipiyi de gösterdi ama artık detaylıda daha net görürüz diye düşünüyorum ama en önemlisi sağlıklı olduğunu öğrenmek ilk bebeğim zaten onun için kız erkek gerçekten önemli değil herkese güzel sağlıklı haberler almak dileğiyle inşallah:)
günaydınn
ben biraz üşütmüşüm heralde klima çarptı
sırtımda inanılmaz bi ağrı var 2 gündür
resmen tutulmuşum, kas gevşetici falan süremiyoruz da acaba vicks falan sürebilir miyiz
sizce bi zararı olur mu? ya da ne yapsam da geçse bu sırt ağrısı
Cok gecmis olsun canim.benimde 2 gündür boynum ağrıyor onun ağrısı koluma da vuruyor napıcam bilmiyorum valla
Cok sagol canim.rabbim kimseye yasatmasin dikkat etmek gerek ama oluyo malesef arada.Çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın. Çok korkuyorum bende düşmekten, ayağımın takılmasından vs. Küçük adımlar atmaya çalışıyorum hep. Seninle de günümüz aynı, hareketlerini hissetmeye başladın mı sen?
Cok sagol canim.rabbim kimseye yasatmasin dikkat etmek gerek ama oluyo malesef arada.
Hareketleri cok sık olmasada hissediyorum.takla atar doner gibi.sen basladinmi hissetmeye?
Bende dün gece hiç uyuyamadım sıcak camlar açık yok hava yok klima çarpıyor klimayı açınca da yağmur yağsa kurtulacağız sanki oda yok bütün gece eşinle kavga ettik niye uyumuyprmusum dedim ben isteniyorum sanki uyumak ama yok işe gidicem 1 saat uyudum çok halsizimGünaydın Arkadaşlar
Bugün böyleyim hiç halim yok
Devlet hastanesin de yapılıyor mu acaba detaylı ultrason.bilgin varmı canımBen normalde ankaradayım ordaki doktorum kendi yapıcaktı ayrıntılı usgyi memlekete gelince başka bi doktora gittim o bi ileri tanı merkezine yönlendirdi 20 25 dk sürdü kalbine kalbinden çıkan damarlara, karaciğerine, böbreğe, mideye, beynine, bacak-kol kemiklerine, plasentaya, rahim ağzına kordona, suyuna baktı bi de miyom faalan var mı diye baktı. Erken doğum riski görünmüyo dedi. Cd verdi bebeğin 3d fotosunu verdi. 190 tl de ücret aldı.
Bende dün gece hiç uyuyamadım sıcak camlar açık yok hava yok klima çarpıyor klimayı açınca da yağmur yağsa kurtulacağız sanki oda yok bütün gece eşinle kavga ettik niye uyumuyprmusum dedim ben isteniyorum sanki uyumak ama yok işe gidicem 1 saat uyudum çok halsizim
bide rüyamda sezeryan masasındayım karnımı açtılar dr iki dakika ya geliyorum yaptı hemşireler ellerine temiz battaniye aldılar Bebek yazıyor ya dedim durun kimse yok yanımda telefonumu aldım videoya çekiyorum Bebek geldi kucağıma verdiler oğlancık oldu ben o anda ne telefon ne bişey kaldı uyandım
Gunaydin guzel anneler.
Bende kendimi cok yorgun hissediyorum.
Kizimin yardimci ablasi izine ayrildi ve annemde tatilde.
Ele avuca sigmayan kizimla aksama kadar tek basima ugrasiyorum.
15 kiloluk devamli ordan oraya kosturan 2 yasindaki kizim surekli kucagimda.
Simdiden zorlanmaua basladim hadi hayirlisi
Rabbim yardımcınız olsun
Rabbim hepimize yardimci olsun.
Evladlarimiza yetebilmeyi nasip etsin.
Tek korkhm bu yetememek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?