amin inşallah. zaten evlat yetiştirmek çok ince bi çizgi bana göre ama inşallah Rabbim hepimize yardımcı olur da hayırlı, güzel evlatlar yetiştiririz.
günaydın cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım.. cinsiyetini öğrendiğimizde 12. haftadaydım şimdi 18. haftadayım acaba değişmiş midir?doktor kesin demişti ama hala sanki ben emin değilim hayırlısı olsun sağlıklı olsun rabbimden tek istediğim bu herkese kolaylıklar dilerim güzel bir gün geçirin güzel hamişler
canım maşallah senin de gözün aydın.oğlun baya hareketli demek ki benim de oğluşum geliyor Allahın izniyle isim düşündünüz mü canım3 lü testimin sonucunu aldım bugün ,şükür güzel çıktı.bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor.
3,4 haftadır oğlumun hareketlerini hissediyorum ,birkaç gündür de göbeğimin şeklini değiştirecek kadar hareketli çok güzel hissettiriyor
Haftaya salı sağlık ocağın gidecem 20+2 de yani
tetanoz aşısı için birde aç karnına kan verecekmişim idrar verecekmişim
açlık kan şekerine bakılackamış
kızlar ben 2 haftadır ne decavit içiyorum ne balık yağı nede kan ilacı
niyeyse tiksinti geldi
niyeyse tiksinti geldi
Bende bugün watsop dan msj Atcam doktoruma 18+6 da aşı için uygun mu diye yarın bekliyorlar benide sağlık ocağından aynen bide açlık şeker e bakarız dedi kan vermek istemiyorum dedim yeni verdim halsiz kalıyorum dedim parmaktan bakarız dediler. Bence vitaminlerini ihmal etme canım o da halsizlik yapar bende hiiç uyuyamıyorum uykusuzluk halsizlik yapıyor bende de..Haftaya salı sağlık ocağın gidecem 20+2 de yani
niyeyse tiksinti geldi
kızlar burda konusu geçmiş benim de şimdi aklıma geldi aşı için çağırmışlar bazı arkadaşları kayıt mı olmak gerekiyor sağlık ocağına nasıl yapıcaz ben kayıt olmadım henüz inşallah geç kalmamışımdır ne zaman başlıyor aşılarımız
Şimdi içtimŞimdi anlamazsın ama bi 10-15 yıl sonra saçların,dişlerin dökülür demişti sağlık ocağındaki ebe bana. Bebek herşeyi bizim depolardan aldığı için uzun vadeli düşünmeliyiz biz de kendimizi özellikle kan hapını atlamadan içmeye çalışıyorum ben kansız çıkmıştım çünkü.
Günaydın buarada herkese
ben de kan şurubunu midem bulana bulana içiyorum ama içiyorum
herşey bebişler için canım
bence ihmal etme
bende son zamanlarda çok uyanıyorum nedenseBende bugün watsop dan msj Atcam doktoruma 18+6 da aşı için uygun mu diye yarın bekliyorlar benide sağlık ocağından aynen bide açlık şeker e bakarız dedi kan vermek istemiyorum dedim yeni verdim halsiz kalıyorum dedim parmaktan bakarız dediler. Bence vitaminlerini ihmal etme canım o da halsizlik yapar bende hiiç uyuyamıyorum uykusuzluk halsizlik yapıyor bende de..
Gunaydın kızlar. Göğüslerimde ufak ufak çatlaklar başladııı bilee.. Bu kadar erken beklemiyodum vallabir haftadır lierac kullanıyorum umarım faydasını görürüm
niyeyse tiksinti geldi
Kan ilacı ufak onu içiyorumda şimdi kaybetmişim bualmıyorumya vitamin ve balık yağına bişi diyemem onlar takviye sonuçta ama kan ilacını ihmal etmeyin lütfen . bu haftadan sonra daha çok kana ihtiyaç var ve kan akşı % 40-50 artıyor dolayısı ile o ilaca ihtiyaç var . hem tatsız kokusuz bişi ya onu yutabilirsiniz biraz zorlarsanız.
inş. düzelrsiniz. sağlıcakla kalın.
Kan ilacı ufak onu içiyorumda şimdi kaybetmişim bualmıyorum
salı günü sağlık ocağına aşı için gittiğimde yazdırcam
Kızlar bebek odası yapıcak misiniz
Hayirlisi bakalim cnmbenim :) iki hafta sonra belli olur insBende erkeğe benzettim. Allah gönlündekini naip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?