Kızlar bebek odası yapıcak misiniz
Şu büyüyen beşikler var onlar nasıl acaba sonradan baza oluyorodası olacak evet ama şu klasik beyaz bebek odalarından yapmayı düşünmiyorum. istemiyorum yani şimdilik .zaten enaz 2 yaşına kadar bizle veya aynı odada yatıyor o oda hiç kullanılmıyor sonrada o beşiğin bir espirisi kalmıyor ondan ben daha makul bişiler olsun istiyorum ama bakalm ne olacak onu bende bilmiyorum :)
Kızlar bebek odası yapıcak misiniz
Henüz cinsiyetini ogrenemedim öğrenince bakmaya baslicamben yapmak istiyorum inşallah.
bebeğe de annem bakacak ona da park yatak alıcam bakalım hayırlısı.
bebek arabası baktınız mı ???
çok sağol canım detaylıca yazmışsın ben hemen gidip kayıt yaptırayım o zaman:) ilk aşımız tetenoz yani nasıl çok acıtıyor mu bu aşı senin bilgin var mı canımnormalde senn hamile kaldığında bağlı olduğun aile hekimine gidip kayıt yaptırman gerek onlar seni toplam hamileliğin boyunsa 2-3 kere çağırıp takip ediyorlar bunlardn ilkide tetenoz aşısı için . haftanı gördüğüm kadarı ile 18 desin sende henüz geç kalmadın tamda bu hafta vuruluyor 18-20. haftada yani bende haftaya gidip vurulucam inş. kayıt yaptır ama mutlkaa çünkü bebek doğduktan sonra onn aşıları vs orda ücretsiz vuruluyor.
canım lierac yanında kakao yağını da öneririm acayip nemlendiriyor etkisi de çok uzun süre kalıyor şu sabun gibi olanlardan aldım ben tavsiye ederim :)Gunaydın kızlar. Göğüslerimde ufak ufak çatlaklar başladııı bilee.. Bu kadar erken beklemiyodum vallabir haftadır lierac kullanıyorum umarım faydasını görürüm
Şu büyüyen beşikler var onlar nasıl acaba sonradan baza oluyor
çok sağol canım detaylıca yazmışsın ben hemen gidip kayıt yaptırayım o zaman:) ilk aşımız tetenoz yani nasıl çok acıtıyor mu bu aşı senin bilgin var mı canım
ben çok düşündüm de eşim hiç birine sıcak bakmadı,aras koyalım dedim o ne kargo ismi dedicanım maşallah senin de gözün aydın.oğlun baya hareketli demek ki benim de oğluşum geliyor Allahın izniyle isim düşündünüz mü canım
Size tavsiyem
Ilk anne olanlar 2 cinsiyetinde rahatlikla kullanabilecegi renkleri tercih etmeniz.
Ozellikle anakucagi puset baston araba herne alirsaniz bi sonraki bebegi dusunerek alirsaniz sizin icin daha rahat olcaktir.
yok canım ben de düşünmedim hiç isim yok aklımda ya hep kız ismi düşünmüşüm :))ben çok düşündüm de eşim hiç birine sıcak bakmadı,aras koyalım dedim o ne kargo ismi dedi,benim aklımın ucundan geçmemişti neleri düşünüyor...
artık biraktım isim aramayı bakalım o ne bulacak,sen düşündün mü ?
Kırmızı almıştık bizde aynı düşünceyle kızımın bebek arabasını, ana kucağını, park yatağını vs. İyiki de öyle yapmışız. Park yatağın canı çıktı ama, annem baktığı için hem orda çok kullandık hem de memlekete vs giderken hep yanımıza aldık. Şimdi yenisini alıcaz mecbur.
Kızıma oda yaptırmıştık krem, kulpları pembeydi. Kulpları değiştirmeyi düşünüyorum sadece iki kardeşe de uygun olacak şekilde. Koltuk yastıklarını fln maviye çeviricem öyle uydurucam artık
Yapıyolar diye biliyorum ama randevu olayı nasıl oluyo onu bilmiyorum.Devlet hastanesin de yapılıyor mu acaba detaylı ultrason.bilgin varmı canım
evet erkek demişti ben sormadan da 3 4 kez kesin dediGuzel haberler.
Erkekmiydi gercdkten baya erken kesin konusmus.
Merhabalar bütün güzel anneler... İşlerim çok yoğun ne yazabiliyorum ne de tam anlamıyla okuyabiliyorum maalesef. bugün cinsiyetimiz belli oldu 2. oğlum geliyor! listede yer kaplıyorum en azından bilgilerimi yazayım dedim :) sevgiler...Şimdi içtim
Boğazımda kalıyor
kocaman ya
bende son zamanlarda çok uyanıyorum nedense
Herzaman beklerzMerhabalar bütün güzel anneler... İşlerim çok yoğun ne yazabiliyorum ne de tam anlamıyla okuyabiliyorum maalesef. bugün cinsiyetimiz belli oldu 2. oğlum geliyor! listede yer kaplıyorum en azından bilgilerimi yazayım dedim :) sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?