2016 Aralık Anneleri

Kızlar bebek odası yapıcak misiniz

Benim 2. Bebegim biraz masrafsiz olcak.
Kiyafet disinda herseyi tamam.
Kizima yeni oda yapcam
Kizimin odasini ogluma hazirlicam
Allahtan pembeli biseyi yoktu odasinda :)
6 Ay yanimda durmasi icin sepet besigi.
Anakucagi
Puseti
Yuruteci
Oyuncaklari herseyi var arabalari bile kizim araba oyuncagini cok sevdigi icin herseyi rahatlikla kullanicam.
Kizim daha sansli yeni bebise gore

Şu büyüyen beşikler var onlar nasıl acaba sonradan baza oluyor

çok sağol canım detaylıca yazmışsın ben hemen gidip kayıt yaptırayım o zaman:) ilk aşımız tetenoz yani nasıl çok acıtıyor mu bu aşı senin bilgin var mı canım

Gunaydın kızlar. Göğüslerimde ufak ufak çatlaklar başladııı bilee.. Bu kadar erken beklemiyodum valla bir haftadır lierac kullanıyorum umarım faydasını görürüm
canım lierac yanında kakao yağını da öneririm acayip nemlendiriyor etkisi de çok uzun süre kalıyor şu sabun gibi olanlardan aldım ben tavsiye ederim :)

çok sağol canım detaylıca yazmışsın ben hemen gidip kayıt yaptırayım o zaman:) ilk aşımız tetenoz yani nasıl çok acıtıyor mu bu aşı senin bilgin var mı canım

rica ed. nedemek . evet git yaptır biran önce .
bende haftaya yaptırıcam bu hafta gittim aşı bitmiş yapamadılar :) bir akş.ım oldu bayağı zor dedi ama korkutmak gibi olmasın seni , üstüne yatamadım nerdeyse o gün kullanamadm kolumu dedi sonrasındada 3-4 gün sürmüş sızısı ama kişiden kişiye değişr belki inş. bize öyle olmaz.

canım maşallah senin de gözün aydın.oğlun baya hareketli demek ki benim de oğluşum geliyor Allahın izniyle isim düşündünüz mü canım
ben çok düşündüm de eşim hiç birine sıcak bakmadı,aras koyalım dedim o ne kargo ismi dedi ,benim aklımın ucundan geçmemişti neleri düşünüyor...
artık biraktım isim aramayı bakalım o ne bulacak,sen düşündün mü ?

Size tavsiyem
Ilk anne olanlar 2 cinsiyetinde rahatlikla kullanabilecegi renkleri tercih etmeniz.
Ozellikle anakucagi puset baston araba herne alirsaniz bi sonraki bebegi dusunerek alirsaniz sizin icin daha rahat olcaktir.

Kırmızı almıştık bizde aynı düşünceyle kızımın bebek arabasını, ana kucağını, park yatağını vs. İyiki de öyle yapmışız. Park yatağın canı çıktı ama, annem baktığı için hem orda çok kullandık hem de memlekete vs giderken hep yanımıza aldık. Şimdi yenisini alıcaz mecbur.

Kızıma oda yaptırmıştık krem, kulpları pembeydi. Kulpları değiştirmeyi düşünüyorum sadece iki kardeşe de uygun olacak şekilde. Koltuk yastıklarını fln maviye çeviricem öyle uydurucam artık

yok canım ben de düşünmedim hiç isim yok aklımda ya hep kız ismi düşünmüşüm :))

herkese merhabalar;
eski şifremi unuttuğum için uzun zamandır giriş yapmıyordum bugün tekrar üye oldum.
ismim Hatice; İzmir'de yaşıyorum, öğretmenim ve 19 haftalık hamileyim. 3. bebeğimi bekliyorum; diğer hamileliklerimde de bu forumda çok bilgi alışverişinde bulunmuştuk gerçekten faydalı oluyor.

Hemen hemen ayni yapmisiz bende genelde kirmizi aldim :)
Kardesler arasi kac yas var

kızlar bir sorum olacak. ilk bebek olduğu için biraz tecrübesizim. Bebek yeni doğduğunda malum yatak odasında kalıyor. onun için bambu beşik dşünüyordum ancak bazısı en fazla 6-7 ay yatabiliyor içinde sonrası tehlikeli oluyor kalkabildiği için diyor. park yatak alsam o da sallanma özelliği yok belki sallanarak uyumayı sevecek bilemiyorum. özellikle tecrübeli annelerden bilgi rica ediyorum. sizler nasıl yapacaksınız her ikisini de alacak mısınız? bu arada oda yaptırmayı düşünyorum odasında sabit sallanmayan beşiği olacak zaten

Şimdi içtim
Boğazımda kalıyor
kocaman ya

bende son zamanlarda çok uyanıyorum nedense
Merhabalar bütün güzel anneler... İşlerim çok yoğun ne yazabiliyorum ne de tam anlamıyla okuyabiliyorum maalesef. bugün cinsiyetimiz belli oldu 2. oğlum geliyor! listede yer kaplıyorum en azından bilgilerimi yazayım dedim :) sevgiler...

Herzaman beklerz
Hayırlı olsun oğlunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…