2016 Aralık Anneleri

Merhaba hanimlar bebek odasindan bahsetmissiniz. Ben oglumu ayri odaya alacam bebek bizim yanimizda kalacak. Oglum 2 yasina girecek kardesi geldigi zaman artik kendi odasinda uyuyabilir
Ogluma yatak odasi takimi almayi dusunuyorum. Ama ilk once evimi degistirecem insallah. Cunku bize kucuk bu ev .
Bide kizlar hala bebegimi hissetmiyorum 2.ci hamileligim ama hala bisey yok.

Merhaba bayanlar sizde Nasıl bilmiyorum ama bende bu kusmalar bi hafta yok bi hafta var 15. Hafta bulantı 16. Hafta yok bu hafta 17 be şuanda baş ağrısı kusma geri geldi saçma ama sanki bi hafta plesanta büyüyor bi hafta Bebek artık öle düşünüyorum

Tecrübesiz bi anneyim ama 60*120 en ideal yatakmış geçen hafta epey bi araştırdım büyüyen yatak istemiyordum 2 beşik zaten istemiyordum senin dediğin beşikler 6 aya kdr kullanılıyor 60*120 2,5-3 yaşına kdar kullanılıyormuş 900-950 liraydı 6 aya kdr kullanılanlarda 650-700 ne gerek var iki kere masrafa bi müddet benim odamda durur beşiği sonra odasına geçiririm Allah izin verirse hem sallanıyorda

Canım bende hissetmiyorum korkma yalnız değilsin hissetmeden 9 ay geçiren anne yoktur dedi doktorum 24. Haftaya kdr yolu varmış

Park yatakların sallananları da var canım.ben ondan almayı düşünüyorum

Selam kızlar bugun de günüm dü elhamdulillah Hamd Sena olsun rabbim E bebegım saglıcakla büyüyor ve oğul dAn sonra kız Bebek tatmayda nasip edecek rabbım Dr M kız Bebek %99 dedii boy kg herşey yolunda elhamdulillah
AzRASILAM eklermişin kızım olucak ismi inşallah Zeynep olucak

Kızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama

Park lar da sallanan da var bambu dAn sa park daha iyi ogluma öpnılya aldım ben sımdı kızıma bambu geldi ark da. İlk altı ay kıllanmam sonra oglum A baza kızımı beşiğe geçircem inşl

Canım sen en baştan hep kız hissediyorum demiştin sonra erkek fikrine alıştırmıştın kendini bizde alışmıştık :)) hayırlısı olsun ilk evlat fark etmez kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun yeter ki

yakın zamanda dr gidip kilo boya baktırdınız mı burdaki yaklaşık ağırlık ve boyla alakası var mı sanki bana bunlar minimum ölçüler gbi geliyor
ben 2 gün önce baktırdım canım burda kg 210 gr boy 14.2 cm yazıyor benim bebiş 2 gün önce 190 gr 17 cm idi kilo burda daha çok boy daha kısa benim bebişe göre

Aynen canım hep kız hissettim ama en başta sağlıklı olmasını her anne gibi tabi.
Ilk evlat dediğin gibi oğlum olcak diye çok çok mutluyum kızı duydum ayrı mutluluk yaşadım yani ikiz olsa bi kız bi erkek böyle yaşardım canım:) doktor sağ olsun hem erkeğin hem kızın mutluluğunu yaşattı inşallah bi daha gittiğimde erkek demez:)) korktum doktor dan yani...şaka bi yana evet sivilce uçuk gözlerim pörtledi hiç bu kadar çirkin olmamıştı m ne makyajlar yapıyorum yok güzelliği aldı benim kızım:) inşallah hep sağlıklı haber paylaşımları yapalım canım senin belli mi cinsiyet?

Merhaba benim bugün sabahtan beri başmağrım hiç durmadı n sonunda içtim parol tansiyonum 11 büyük 6 küçük hala hafif zonkluyor inşallah yavaşlar

Kızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama
Canim benim topincte var plesantasi asagida olan doktoru uzan demis 24 haftaya kadar bebek yukari cikar plesantasa cikar demis 23 haftalarinda sun anda cikmis canim uzan ayaklarin altina yuksek yasitik koy saglikla kalin

Benim de bebeğin eşi aşağıda.. Bize de ilişki yasak bir sonraki kontrole kadar. Umarım yukarı çıkar yoksa sezaryen doğum yapmak zorundayız

Bambu beşiklere bende bayılıyorum, tip olarak şahaneler ama ömürleri kısa olduğu için almaya değmez.

Kızımda sallanabilen park yatak almıştık. Yatak odasına yanımıza koyduk, ilk 5-6 ay fln ayakta salladık uyuyunca koyduk park yatağa o dönemde park yatağı sabit konumda kullandık. Sonra sallanabilen hale getirdik ve orda sallayarak uyuttum ve daha da sonra bi an geldi artık sallanmak istemediğini anladım ben, hani bebeği okuyabilmek önemli diyorlar ya onu anladım bi şekilde, yatağa koydum odadan çıktım ve öyle kendi kendine uyumaya başladı. 1 yaşındaydı işte o aralarda da, dedik artık odasına geçebilir

Kızım 2013 nisan doğumlu, 3 buçuk gibi olacak işte aralarındaki fark? Seninkilerin ne kadar?

Canim benimde kizim 2014 temmuz dogumlu.
Tam 2 bucuk yas oluyo aralarinda.
Birlikte buyutmek istedim ama hamile kaldikdan sonra kizima daha duskunluk basladi asiri tedirginligim var kizimi uzmeden becerebilecekmiyim.
Diye

Kızım 2013 nisan doğumlu, 3 buçuk gibi olacak işte aralarındaki fark? Seninkilerin ne kadar?

Canim benimde kizim 2014 temmuz dogumlu.
Tam 2 bucuk yas oluyo aralarinda.
Birlikte buyutmek istedim ama hamile kaldikdan sonra kizima daha duskunluk basladi asiri tedirginligim var kizimi uzmeden becerebilecekmiyim.
Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…