- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Tecrübesiz bi anneyim ama 60*120 en ideal yatakmış geçen hafta epey bi araştırdım büyüyen yatak istemiyordum 2 beşik zaten istemiyordum senin dediğin beşikler 6 aya kdr kullanılıyor 60*120 2,5-3 yaşına kdar kullanılıyormuş 900-950 liraydı 6 aya kdr kullanılanlarda 650-700 ne gerek var iki kere masrafa bi müddet benim odamda durur beşiği sonra odasına geçiririm Allah izin verirse hem sallanıyordakızlar bir sorum olacak. ilk bebek olduğu için biraz tecrübesizim. Bebek yeni doğduğunda malum yatak odasında kalıyor. onun için bambu beşik dşünüyordum ancak bazısı en fazla 6-7 ay yatabiliyor içinde sonrası tehlikeli oluyor kalkabildiği için diyor. park yatak alsam o da sallanma özelliği yok belki sallanarak uyumayı sevecek bilemiyorum. özellikle tecrübeli annelerden bilgi rica ediyorum. sizler nasıl yapacaksınız her ikisini de alacak mısınız? bu arada oda yaptırmayı düşünyorum odasında sabit sallanmayan beşiği olacak zaten
Canım bende hissetmiyorum korkma yalnız değilsin hissetmeden 9 ay geçiren anne yoktur dedi doktorum 24. Haftaya kdr yolu varmışMerhaba hanimlar bebek odasindan bahsetmissiniz. Ben oglumu ayri odaya alacam bebek bizim yanimizda kalacak. Oglum 2 yasina girecek kardesi geldigi zaman artik kendi odasinda uyuyabilir
Ogluma yatak odasi takimi almayi dusunuyorum. Ama ilk once evimi degistirecem insallah. Cunku bize kucuk bu ev .
Bide kizlar hala bebegimi hissetmiyorum2.ci hamileligim ama hala bisey yok.
Park yatakların sallananları da var canım.ben ondan almayı düşünüyorumkızlar bir sorum olacak. ilk bebek olduğu için biraz tecrübesizim. Bebek yeni doğduğunda malum yatak odasında kalıyor. onun için bambu beşik dşünüyordum ancak bazısı en fazla 6-7 ay yatabiliyor içinde sonrası tehlikeli oluyor kalkabildiği için diyor. park yatak alsam o da sallanma özelliği yok belki sallanarak uyumayı sevecek bilemiyorum. özellikle tecrübeli annelerden bilgi rica ediyorum. sizler nasıl yapacaksınız her ikisini de alacak mısınız? bu arada oda yaptırmayı düşünyorum odasında sabit sallanmayan beşiği olacak zaten
Park lar da sallanan da var bambu dAn sa park daha iyi ogluma öpnılya aldım ben sımdı kızıma bambu geldi ark da. İlk altı ay kıllanmam sonra oglum A baza kızımı beşiğe geçircem inşlkızlar bir sorum olacak. ilk bebek olduğu için biraz tecrübesizim. Bebek yeni doğduğunda malum yatak odasında kalıyor. onun için bambu beşik dşünüyordum ancak bazısı en fazla 6-7 ay yatabiliyor içinde sonrası tehlikeli oluyor kalkabildiği için diyor. park yatak alsam o da sallanma özelliği yok belki sallanarak uyumayı sevecek bilemiyorum. özellikle tecrübeli annelerden bilgi rica ediyorum. sizler nasıl yapacaksınız her ikisini de alacak mısınız? bu arada oda yaptırmayı düşünyorum odasında sabit sallanmayan beşiği olacak zaten
merhabalar benim de 163 çıktı sizin durumunuz nasıl 2 l itestiniz nasıl çıkmıştı çok endişeliyimbugün free beta hcg sonucu çıktı. 187.. sizin değeriniz neydi, benimki niye bu kadar yüksek anlayamadım..
Canım sen en baştan hep kız hissediyorum demiştin sonra erkek fikrine alıştırmıştın kendini bizde alışmıştık :)) hayırlısı olsun ilk evlat fark etmez kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun yeter kiArkadaşlar doktora gittim AFP için çok şükür sonucumuz güzel çıkmış 0.73lü bişey sonra cinsiyet kesinleştirelim dedi ben demeden doktor , neyse uzandım yok göstermiyor çikolata ye 30 dk sonra gel dedi gittik eşimle yedim istemeye istemeye iğrenç geliyor da tatlılar sonra girdik bide ne görelim doktor benim kız hissettiğimi biliyordu ben yanıldım sen haklı çıktın demezmi şok şok şokk
Evet kızlar kızçemmm oluyor hiç yanılmadım hislerimde eşime baktım o ara doktoru kucaklıcak nerdeyse eşim hep kızı olsun istiyordu biz sevgiliyken bile kız aşkı vardı inanın hala şoktayım oğluma arabalar zıbınlar bile almıştı babası şimdi de gelirken bebek aldı
Sağlıklı olsunlar da en çok annem için üzüldüm erkek istiyordu çok, ya bu arada @ekonomistgonul senin de kalbin temizmiş ve yorumunda haklı çıkan @SLVESTER işte bende haberler böyle kızlar ama oğlana bu kadar alışmışken kızçem olacağına bu kadar mutlu olcağımı düşünmemiştim inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza.
AzRASILAM kızçem olcak inşallah:)
Meğerse senin kızmışşşşşşYOK be canım hepsi hikaye benim bütün herşeyim kız gösteriyordu resmen güzelliğim gitti yani yüzümde hem simam değişti hem sivilce kaynıyor hani erkek çocuk güzellik katardı benim sıpam çok yakışıklı olcak galiba:)
ben 2 gün önce baktırdım canım burda kg 210 gr boy 14.2 cm yazıyor benim bebiş 2 gün önce 190 gr 17 cm idi kilo burda daha çok boy daha kısa benim bebişe göreyakın zamanda dr gidip kilo boya baktırdınız mı burdaki yaklaşık ağırlık ve boyla alakası var mı sanki bana bunlar minimum ölçüler gbi geliyor
Aynen canım hep kız hissettim ama en başta sağlıklı olmasını her anne gibi tabi.Canım sen en baştan hep kız hissediyorum demiştin sonra erkek fikrine alıştırmıştın kendini bizde alışmıştık :)) hayırlısı olsun ilk evlat fark etmez kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun yeter ki
Canim benim topincte var plesantasi asagida olan doktoru uzan demis 24 haftaya kadar bebek yukari cikar plesantasa cikar demis 23 haftalarinda sun anda cikmis canim uzan ayaklarin altina yuksek yasitik koy saglikla kalinKızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama
Benim de bebeğin eşi aşağıda.. Bize de ilişki yasak bir sonraki kontrole kadar. Umarım yukarı çıkar yoksa sezaryen doğum yapmak zorundayızKızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama
Hemen hemen ayni yapmisiz bende genelde kirmizi aldim :)
Kardesler arasi kac yas var
kızlar bir sorum olacak. ilk bebek olduğu için biraz tecrübesizim. Bebek yeni doğduğunda malum yatak odasında kalıyor. onun için bambu beşik dşünüyordum ancak bazısı en fazla 6-7 ay yatabiliyor içinde sonrası tehlikeli oluyor kalkabildiği için diyor. park yatak alsam o da sallanma özelliği yok belki sallanarak uyumayı sevecek bilemiyorum. özellikle tecrübeli annelerden bilgi rica ediyorum. sizler nasıl yapacaksınız her ikisini de alacak mısınız? bu arada oda yaptırmayı düşünyorum odasında sabit sallanmayan beşiği olacak zaten
Kızım 2013 nisan doğumlu, 3 buçuk gibi olacak işte aralarındaki fark? Seninkilerin ne kadar?
Kızım 2013 nisan doğumlu, 3 buçuk gibi olacak işte aralarındaki fark? Seninkilerin ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?