2016 Aralık Anneleri

Ben hissedemedim henüz ya sabırsızlıkla bekliyorum. Kızımda da geç hissetmiştim ama hadi o ilkti, bunda erken olur diye düşünüyodum ama benim hissiyatımda bi eksiklik var galiba :)
Benimde belli belirsiz hareketler canim.insallah en yakin zamanda hissedersin sende

Catlaklardan konusulmus kizlar ilk hamileligimde lierac kullandim ilk basta fakat yeterince nemlendirmedigini dusundigum icin ozamn forumda yazilan bi tavsiyeyi denemistim.
Kakao yagini kalip gibi olanlardan alip benmari usulu erittim icine bi sise badem yagi bi sise kayisi yagi koydum.soguyunca vazelin gibi bi krem oldu.cok yagli oldugundan aksamlari onu kullandm gunduzde normal bi nemlendorici cok faydasini gordum hamileligimde hic catlamadim fakat dogumdan sonra hic kullanmayop birakinca 4-5 ince catlak olistu.dr um surekli nemlendiriken birden birakinca derin gerilmistir bu sefer dogumdan sonrada devam edicem :)

Gögüsleriniz ne kadar büyüdü kizlar? Bende 1 beden büyüme oldu. Simdiden emzirme sütyeni mi alip kullansam diye düsündüm cünkü onlar telsiz oldugundan daha rahat ettiriyormus. Ama daha büyür mü emin olamadim.

ben 2 gün önce baktırdım canım burda kg 210 gr boy 14.2 cm yazıyor benim bebiş 2 gün önce 190 gr 17 cm idi kilo burda daha çok boy daha kısa benim bebişe göre

Burada bastan popoya yaziyor belki doktorun tam boyunu söylemistir.
Benim de doktor buraya göre fazla söylemisti baktim burda bastan popoya yaziyor.

Günaydın Güzel Anneler...
Biz 6 da kalktık sanki bi halt var gibi :) birgün 8 de kalksam deli Olcam, biz açlık şekere birde aşı olmaya gitcez 8.30 da o zamana kadar bişey yemeden nasıl yapcam ben ya midem bulanıyor

Ben dünden beri hissettiğim çoğu hareketi hissedemiyorum dün bugün ya o debelenirken ben uyudum yada bana küstü anlamadım yada ben artık o ufak tekmelere alıştım başkaca bişey düşünmek istemiyorum yarın dr kontrolümüz var yarına kadar inat ettim gitmicem dr sonra dalga geçiyor

Gunaydin annisler.
Kizima hamileyken 6. Ayda hissetmistim.
Ama ogluma hamileligimde 13. Haftadan beri seyirme seklinde hissediyorum kimileri inanmasada gaz diye israr edilsede 2. Bebekler daha net anlasiliyor.
Nasil bisey oldugunu bildigimiz icin 2. Bebekleri daha rahat hissesiyoruz sanirim

günaydın anneler:) gece fark etmeden yüzüstü çok yattım sanırım karnımda hafif bir sancı var ama önemli değil gibi ne dersiniz?
ben sepet beşiklerden alıp süsleyeceğim ne kadar kullanışsız olsa da ilk bebeğim hevesim var kullanıp hevesimi alırım sonra da aileden doğuran doğurana artık benden sonrakine veririm:)

Ekledim cnm hayırlı olsun

Hoşbulduk canım. Yine yeniden burda olmak bana da iyi geldi. Senin pambığın cinsiyeti belli olmuş. Erkek. İnşallah bize de öğrenmek nasip olur. Bu arada ben halen bir doktor sıkıntısı yaşadığım için nasıl olacak bilemiyorum. Son iki kontrolü özelde başka doktorlara oldum. 19. hafta üçlü için özeldeki doktor çağırdı ama eşimle konuştum. Özele gitmek istemiyorum. Hem maddiyat yönünden sarsıyor hemde devletteki gibi yüzeysel ilgileniyor. Öyle olunca devlete giderken cinsiyet öğrenmek gibi küçük bir sıkıntı doğacak. Söylemiyorlar. Bakalım anane ile babane isyandalar ne renk takılacaklarını bilemediklerinden ama benim biraz umrumda değil. Zaten erken diye hiç bir şey almak istemiyorum. Birde sağlıklı olduğunu duymak yetiyor. Hatta doktora gidip onun kıpır kıpır elini kolunu hareket ettiğini görünce nasıl mutlu oluyorum. İnşallah oğluşunu sende sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim. Sevgiler.

Kızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama

evet öle demişti dr um yani eşi rahmin hemen üstünde aşağıda demişti bu pek istenilmeyen bir durum ama rahim büyüdükçe bunu yukarı atacak merak etme demişti ki gerçektende öle oldu bir ay sonraki kont. de normal yerine gelmş dedi . ilşki dışında hareketlerinizede dik. etmeniz gerekli dr bişi taşımamı anı hareketten kaçınmamaı oturup kalkarken yavaş hareket etmemi ve bişeye uzanmamamı istemişti sizde yine bunları dik. edin.
korkmayın şuan bizim rahimler büyümekte olduğundan büyüdükçe sizinde yukarı çıkacaktır. sağlılı günler dilerim.

tuğba kaç kere etiketledim seni merak ettim
hatta dün aklıma geldin nerdeydin sen
aklıma kötü şeyler geldi acaba ondan mı girmiyor dedim
neyseki sıkıntın yok çok sevindim adına
İhmal etme buraları
Ben çok yoğun bir dönem geçirdim ama çok şükür iyiyiz. Gördüm canım. Bi ara girebildim hatta yazamadan geri çıktım. Neyseki sıkıntı yok. Geriye dönük baktığımda sende bir şeyler okudum ama çok şükür bebişte sende iyisiniz. İhmal etmemeye çalışacağım. Sevgiyle sağlıcakla kalın.

Biz şimdi gekdik sağlık ocağından ,açlık şekere baktırdık 95 miş gayet iyi, tetanoz aşımızı olduk çok şükür çok az acıyor şimdilik..
geçmiş olsun canım ilk aşıyı atlattın bişey sorucam 18 haftayı doldurdun mu tam olarak ben bugün 18+0 ım haftaya gitmeyi düşünüyorum da aşı için geç mi olur diye sordum canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…