Benimde belli belirsiz hareketler canim.insallah en yakin zamanda hissedersin sendeBen hissedemedim henüz yasabırsızlıkla bekliyorum. Kızımda da geç hissetmiştim ama hadi o ilkti, bunda erken olur diye düşünüyodum ama benim hissiyatımda bi eksiklik var galiba :)
ben 2 gün önce baktırdım canım burda kg 210 gr boy 14.2 cm yazıyor benim bebiş 2 gün önce 190 gr 17 cm idi kilo burda daha çok boy daha kısa benim bebişe göre
Ekledim cnm hayırlı olsunSelam kızlar bugun de günüm dü elhamdulillah Hamd Sena olsun rabbim E bebegım saglıcakla büyüyor ve oğul dAn sonra kız Bebek tatmayda nasip edecek rabbım Dr M kız Bebek %99 dedii boy kg herşey yolunda elhamdulillah
AzRASILAM eklermişin kızım olucak ismi inşallah Zeynep olucak
Hoşbulduk canım. Yine yeniden burda olmak bana da iyi geldi. Senin pambığın cinsiyeti belli olmuş. Erkek. İnşallah bize de öğrenmek nasip olur. Bu arada ben halen bir doktor sıkıntısı yaşadığım için nasıl olacak bilemiyorum. Son iki kontrolü özelde başka doktorlara oldum. 19. hafta üçlü için özeldeki doktor çağırdı ama eşimle konuştum. Özele gitmek istemiyorum. Hem maddiyat yönünden sarsıyor hemde devletteki gibi yüzeysel ilgileniyor. Öyle olunca devlete giderken cinsiyet öğrenmek gibi küçük bir sıkıntı doğacak. Söylemiyorlar. Bakalım anane ile babane isyandalar ne renk takılacaklarını bilemediklerinden ama benim biraz umrumda değil. Zaten erken diye hiç bir şey almak istemiyorum. Birde sağlıklı olduğunu duymak yetiyor. Hatta doktora gidip onun kıpır kıpır elini kolunu hareket ettiğini görünce nasıl mutlu oluyorum. İnşallah oğluşunu sende sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim. Sevgiler.Canım hoşgeldin. Ben de merak ediyordum seni, ne zamandır yoksun diye. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. maşallah kuzucuğa. Allah sağlık versin, gönlünüzden ne geçiyorsa, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sevgiler canım.
Kızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama
Ben çok yoğun bir dönem geçirdim ama çok şükür iyiyiz. Gördüm canım. Bi ara girebildim hatta yazamadan geri çıktım. Neyseki sıkıntı yok. Geriye dönük baktığımda sende bir şeyler okudum ama çok şükür bebişte sende iyisiniz. İhmal etmemeye çalışacağım. Sevgiyle sağlıcakla kalın.tuğba kaç kere etiketledim seni merak ettim
hatta dün aklıma geldin nerdeydin sen
aklıma kötü şeyler geldi acaba ondan mı girmiyor dedim
neyseki sıkıntın yok çok sevindim adına
İhmal etme buraları
geçmiş olsun canım ilk aşıyı atlattın bişey sorucam 18 haftayı doldurdun mu tam olarak ben bugün 18+0 ım haftaya gitmeyi düşünüyorum da aşı için geç mi olur diye sordum canım .Biz şimdi gekdik sağlık ocağından ,açlık şekere baktırdık 95 miş gayet iyi, tetanoz aşımızı olduk çok şükür çok az acıyor şimdilik..
Hoşbulduk canım. Çok şükür iyiyiz. Elimden geleni yapacağım sizinle konuşmak iyi geliyor bana.Hoşgeldin canım, bende endişelenmiştim valla senin için, kötü bişey mi oldu acaba diye. Sevindim iyi olmanıza, daha sık girmeye çalış bari artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?