- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım doktor kalsiyum ek yazabilir sık oluyorsa eğer.@elifnillelma_sekerim01
Ah canım benim kadar süt yoğurt vb. yiyen var mıdır bilmiyorum.Yine de dikkat edeceğim inşallah tekrarı olmaz. Geçmiş olsun hepimize.
Kefiri bir türlü sevemedim. Günde sabah akşam 2 büyük bardak süt içiyorum. Gün içinde 1 büyük naneli ayran, akşam bir kase yoğurt. Kalsiyum bademde de varmış diye elimin altında bademde var. Ama hamileliğin başından beri en çok peynir yiyorum sanırım. Çok hoşuma gidiyor her türlüsü beyaz, keçi, kaşar, chedar ne bulursam. Aslında zorunluluktan değil, normalde de içerdim ben böyle. En son kan sonuçlarında kalsiyum gayet iyiydi. Dün kramp ilk oldu bakalım bir daha olmaz umarım. Belki yorgunluktan falan olmuştur.ne kadar yiyip içiyorsun canım süt ve süt ürünlerini günde ben hergün kefir içiyorum 250 ml 200 ml küçük yoğurtlardan bir de süt içersem o da her zman içmiyorum sütü ama yoğurt ve kefir her gün alıyorum
Bende yürürken oluyordu canım çok oturmaktan sert zemine oturmaktan olmuş şu aralar yok çok şükürKızlar kuyruk sokumu ağrısi yaşayan var mi. İki aydır (sık olmasada)oturduğum yerde kilitlenip kalkamıyorM. Doktorum fizik tedavi ye görüne bilirsin diyor
Ben de bu beşikleri beğeniyorum ama anne yani beşik alacz gibiKızlar dün eşimle bilgi olsun diye bebek mağazalrını gezdik bakın ben bu yatağın aynısını beğendim geniş ve derindi satıcı 1 yaşına kadar rahat kullanır dedi gerçektende geniş kullanır.
600 tl fiyat iyimi sizce?
Kefiri bir türlü sevemedim. Günde sabah akşam 2 büyük bardak süt içiyorum. Gün içinde 1 büyük naneli ayran, akşam bir kase yoğurt. Kalsiyum bademde de varmış diye elimin altında bademde var. Ama hamileliğin başından beri en çok peynir yiyorum sanırım. Çok hoşuma gidiyor her türlüsü beyaz, keçi, kaşar, chedar ne bulursam. Aslında zorunluluktan değil, normalde de içerdim ben böyle. En son kan sonuçlarında kalsiyum gayet iyiydi. Dün kramp ilk oldu bakalım bir daha olmaz umarım. Belki yorgunluktan falan olmuştur.
dr stres yapma dinlen eş ile yasak dedii inşl gecer yaCanim benim topincte var plesantasi asagida olan doktoru uzan demis 24 haftaya kadar bebek yukari cikar plesantasa cikar demis 23 haftalarinda sun anda cikmis canim uzan ayaklarin altina yuksek yasitik koy saglikla kalin
dr stres yapma dinlen eş ile yasak dedii inşl gecer yaCanim benim topincte var plesantasi asagida olan doktoru uzan demis 24 haftaya kadar bebek yukari cikar plesantasa cikar demis 23 haftalarinda sun anda cikmis canim uzan ayaklarin altina yuksek yasitik koy saglikla kalin
Kızlar dün eşimle bilgi olsun diye bebek mağazalrını gezdik bakın ben bu yatağın aynısını beğendim geniş ve derindi satıcı 1 yaşına kadar rahat kullanır dedi gerçektende geniş kullanır.
600 tl fiyat iyimi sizce?
Kızlar son bir haftadır belirli aralıklar ile gelen kasık sancısı var bende. Kısa sürelerde. Bi ara kontrol ettim de 3 dk ile 10 dk arasında değişen periyotlarda. Normalde kontrole 19. hafta yanı 25 den sonra gideyim diyordum ama. Bilemiyorum. Bunu yaşayanlarınız var mı aranızda.
Kizlar benim bu sirt agrisi daha da artti.
Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Resmen iki buklum yuruyorum. Dun aile hekiminden rapor aldim dinlenince gecer diye ama gecmiyo. Bugun adam akıllı doktora gideyim diyorum. Sizce nereye gitmeli. Hangi bolume gideyim. Kendi doktoruma gitsem sacma mi olur. Yoksa dahiliyeye falan mi gitsem. Usutmeli kaynakliysa baksin etsin.
Kızlar merhabalar,
Bu sabaha karşı ilk kez ayağıma kramp girdi. Uykudan uyandırdı beni. Kramplar başlayabilir diyordu bu haftalarda hamile günlüğümde. Başladı galiba
Bana da Dr ilk sezeryan mı dedi yok normal dedim niçin sordu merak ediyordum hayırlısı inşallah yaBenim de bebeğin eşi aşağıda.. Bize de ilişki yasak bir sonraki kontrole kadar. Umarım yukarı çıkar yoksa sezaryen doğum yapmak zorundayız
Gögüsleriniz ne kadar büyüdü kizlar? Bende 1 beden büyüme oldu. Simdiden emzirme sütyeni mi alip kullansam diye düsündüm cünkü onlar telsiz oldugundan daha rahat ettiriyormus. Ama daha büyür mü emin olamadim.
Oğlumu 17. Haftasısın da gece uykudan kalkmıştı. EşimleGunaydin annisler.
Kizima hamileyken 6. Ayda hissetmistim.
Ama ogluma hamileligimde 13. Haftadan beri seyirme seklinde hissediyorum kimileri inanmasada gaz diye israr edilsede 2. Bebekler daha net anlasiliyor.
Nasil bisey oldugunu bildigimiz icin 2. Bebekleri daha rahat hissesiyoruz sanirim
Evet büyüyor ben normal 90 ken suan 95 telsin penye kullanıyorum emzirme sütyenlerim 100 bednBu konu hakkinda fikri olan yok mu?Tecrübeli anneler???
Aynen canım çok hoşuma gitti 6_7ay kullansada alcam galiba bende çok şirin :)1 yaşına gelen bebek için tehlikeli diyorlar bu besikleri cnm bende bambo beşik alıcam oda bunun formatında ama 6 aydan sonra pek kullanılmıyormuş hatta çok hareketli bebekler daha bile erken bırakıyorlarmış sebebi ise hareketlenmeye başladıktan sonra yani kendileri kalkabilmeyi başardıkları an düşme tehlikeli çok fazlaymış korunaklı olmuyormuş yani . aşağı düşme tehlikesi oluyormuş.
bende napıyım 6 ay kullansın diyip alıcam çok hevesim var çünkü süslü beşiğe baş ucumda durması için sonrasında zaten eminim bizim yataklarımızdan çıkmayacaklar :) dolayısı ile çok kullanışlı bişi diye tuturmuyorum hevesimi alıyım diyorum .
Allah razı olsun inşl ya ama de bana önlem amaclı bir ilişki yasagı verdi baska da yok ama dikkat edeceğimevet öle demişti dr um yani eşi rahmin hemen üstünde aşağıda demişti bu pek istenilmeyen bir durum ama rahim büyüdükçe bunu yukarı atacak merak etme demişti ki gerçektende öle oldu bir ay sonraki kont. de normal yerine gelmş dedi . ilşki dışında hareketlerinizede dik. etmeniz gerekli dr bişi taşımamı anı hareketten kaçınmamaı oturup kalkarken yavaş hareket etmemi ve bişeye uzanmamamı istemişti sizde yine bunları dik. edin.
korkmayın şuan bizim rahimler büyümekte olduğundan büyüdükçe sizinde yukarı çıkacaktır. sağlılı günler dilerim.
Süt yogurt peynir maden suyu yeşillik tüket bol bol ben dogum Da. Sonra bile cektim oglum da bunda ise devamKızlar merhabalar,
Bu sabaha karşı ilk kez ayağıma kramp girdi. Uykudan uyandırdı beni. Kramplar başlayabilir diyordu bu haftalarda hamile günlüğümde. Başladı galiba
Bana da Dr ilk sezeryan mı dedi yok normal dedim niçin sordu merak ediyordum hayırlısı inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?