2016 Aralık Anneleri

Kızlar kuyruk sokumu ağrısi yaşayan var mi. İki aydır (sık olmasada)oturduğum yerde kilitlenip kalkamıyorM. Doktorum fizik tedavi ye görüne bilirsin diyor

Kefiri bir türlü sevemedim. Günde sabah akşam 2 büyük bardak süt içiyorum. Gün içinde 1 büyük naneli ayran, akşam bir kase yoğurt. Kalsiyum bademde de varmış diye elimin altında bademde var. Ama hamileliğin başından beri en çok peynir yiyorum sanırım. Çok hoşuma gidiyor her türlüsü beyaz, keçi, kaşar, chedar ne bulursam. Aslında zorunluluktan değil, normalde de içerdim ben böyle. En son kan sonuçlarında kalsiyum gayet iyiydi. Dün kramp ilk oldu bakalım bir daha olmaz umarım. Belki yorgunluktan falan olmuştur.

Agrilariniz icin magnezyum yazar doktorunuz soylerseniz kizlar kalsiyumdan degil magnezyumdan bu arada gunluk 45 dk ile 1 saat arasi yuruyus yapin dogumunuz kolay gecsin. Gebe egitimi programlarinada muhakkak katilin cok faydasini gorursunuz ben bu sayede agri esigi dusuk cani tatli ve dogumdan korkan biri oldugum halde normal dogum yaptim ve tek bir bagirtim bile olmadi

Kızlar dün eşimle bilgi olsun diye bebek mağazalrını gezdik bakın ben bu yatağın aynısını beğendim geniş ve derindi satıcı 1 yaşına kadar rahat kullanır dedi gerçektende geniş kullanır.
600 tl fiyat iyimi sizce?

Eklentiler

• mTHT-TC-01-PEM_1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 206
Ben de bu beşikleri beğeniyorum ama anne yani beşik alacz gibi

kasılmalara magnezyum veriyorlar. ben 10. haftada hastanede yattım düşük tehlikesi ile kanamam oldu baya bana o zaman başladı doktorum hala kullanıyorum. kimi hamilelere 7. aydan sonra başlıyorlar. yorgunlukta etkilemiş olabilir ayakta çok durmuşssa eğer ama doktoruna telefonla ulaşabilirsen aynını tekrar yaşarsan ara ihmal etme geçmiş olsun.

maşallah ne kadar güzel kalsiyum alıyormuşsun nazar değmesin. bende ilk ay süt içiyordum bir daha içemedim soğudum daha yeni yeni belirli peynirleri yemeye başladım. Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı ile inşallah :)

D
Canim benim topincte var plesantasi asagida olan doktoru uzan demis 24 haftaya kadar bebek yukari cikar plesantasa cikar demis 23 haftalarinda sun anda cikmis canim uzan ayaklarin altina yuksek yasitik koy saglikla kalin
dr stres yapma dinlen eş ile yasak dedii inşl gecer ya

1 yaşına gelen bebek için tehlikeli diyorlar bu besikleri cnm bende bambo beşik alıcam oda bunun formatında ama 6 aydan sonra pek kullanılmıyormuş hatta çok hareketli bebekler daha bile erken bırakıyorlarmış sebebi ise hareketlenmeye başladıktan sonra yani kendileri kalkabilmeyi başardıkları an düşme tehlikeli çok fazlaymış korunaklı olmuyormuş yani . aşağı düşme tehlikesi oluyormuş.
bende napıyım 6 ay kullansın diyip alıcam çok hevesim var çünkü süslü beşiğe baş ucumda durması için sonrasında zaten eminim bizim yataklarımızdan çıkmayacaklar :) dolayısı ile çok kullanışlı bişi diye tuturmuyorum hevesimi alıyım diyorum .

Bende de oluyor, regl baslamadan 1-2 gün önceki agri gibi. Büyümeden kaynaklaniyor sanirim.

Ortopedi uygun olur sanirim. Gecmis olsun cnm. Sirt agrilarinin sebebi vücudun rahim genislesin diye kaslari gevseten hormonlar salgilamasiymis.

Kızlar merhabalar,
Bu sabaha karşı ilk kez ayağıma kramp girdi. Uykudan uyandırdı beni. Kramplar başlayabilir diyordu bu haftalarda hamile günlüğümde. Başladı galiba

Kramp magnezyum eksikliginden oluyor arkadaslarin dedigi gibi. Bana basindan beri yazdi doktor, her gün 300 mg magnezyum aliyorum. Bir sor istersen den de.

Benim de bebeğin eşi aşağıda.. Bize de ilişki yasak bir sonraki kontrole kadar. Umarım yukarı çıkar yoksa sezaryen doğum yapmak zorundayız
Bana da Dr ilk sezeryan mı dedi yok normal dedim niçin sordu merak ediyordum hayırlısı inşallah ya

Oğlumu 17. Haftasısın da gece uykudan kalkmıştı. Eşimle
Kızımı ise 16. Haftada basladım elhamdulillah

Aynen canım çok hoşuma gitti 6_7ay kullansada alcam galiba bende çok şirin :)

Allah razı olsun inşl ya ama de bana önlem amaclı bir ilişki yasagı verdi baska da yok ama dikkat edeceğim

Kızlar merhabalar,
Bu sabaha karşı ilk kez ayağıma kramp girdi. Uykudan uyandırdı beni. Kramplar başlayabilir diyordu bu haftalarda hamile günlüğümde. Başladı galiba
Süt yogurt peynir maden suyu yeşillik tüket bol bol ben dogum Da. Sonra bile cektim oglum da bunda ise devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…