2016 Aralık Anneleri

6/7 ay kullanılır sonrası Bebek tutunup kalktığı icin olmaz

bazı doktorlar sezeryan sonrası normal doğuma karşı iken bazıları normal doğum yaptırıyor belki o yüzden sormuştur doktorunuz
Dr m normal yanlısı arkadaşımda birebir yalvardı sezeryan olmaz diye ilk dogum Da aynı hast baska Dr yaptırmıştı zaten

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir .
Ben Fransada yasiyorum .Belki haberlerde gordunuz Nice şehrimizde yine katliam oldu 84 ölü var ve nerdeyse yari yariya hepsi cocuk. Nasil bir vicdandir bu ya nasil yapiyorlar boyle birsey. Dunyanin artik civisi cikti. Biz ne yapacagiz boyle disariya kalabaliga cikmaya korkar olduk. Ne olacak boyle. Boyle bi dunyaya cocuk getirmek insani korkutuyor. Ne yapacaz boyle.
Rabbim kahhar ismiyle kahretsin bu lanet insanlari.
Inanin disariya cikmaya korkuyorum olaylarin oldugu yer bize 1 saatlik uzaklikta.
Ne zaman ne olacagi belli olmuyor .
Inanin bir gun bizde boyle birseyle karsilacagiz diye cok korkuyorum.
Rabbim bize guzel ölumler nasip etsin boyle baskalarinin ellerinden ölum nasip etmesin insallah.
Kizlar k.bakmayin caninizi sıktim ama icim oyle dolu ki elimizdende bisey gelmiyor duadan baska . Nolur bol bol dua edelim. Bitsin artik bi savas bitsinde gonlumuzce yasayalim ömurumuzun kalan kismini.
Rabbim hepimizi korusun .hic birimize aci yasatmasin insallah.

Bizimde kıyafet dışında herseyimiz var. Kız olsaydı kızımın kıyafetlerini saklamistim hep ama erkek olduğu için onları kullanmayız
Bebek arabasi park yatağı kırmızı almıştım kız da erkek te kullanır diye düşünerek. Mama sandalyesi pembeliydi ama kullanırız artık o kadardan birsey olmaz.
Kızım 3.5 yaşındayken genç odası almıştık. Şimdi bir süre park yatakta ablasiyla aynı odada kalır sonra bebeğe de yeni oda alırız.

Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Bütün herkesi korusun Rabbim böyle kötü insanları da ıslah eylesin. Böyle bi ortama evlat doğurcaz ama inşallah layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim. onlar hayırlı evlat olsunlar inşallah

evt cnm cok zor bende belcikada kaliyorum fransada akrabalarim var ..inan bende bu olanlara anlam veremiyorum Rabbim hepimizi korusun

Bence daha uzun vadeli düşünün bu yataklar çok şirin evet ama çocuk 6-7 aylık olunca ayağa kalkıp düşmeye başlar.

ben bunun ahşap ını alıcam hatta tüm odayı ahşap almayı düşünüyorum beyaz mobilya itici geliyor hem de boya olmadığı için zarar vermez bebeğime ama beşiğin şekli çok güzel aynısının ahşap rengini bende alıcam kesinlikle:)

Geçmiş olsun canım ne haber dinlemek istiyorum ne gazeteleri açıp okumak ne hale geldik günah değil mi o kadar insana çocuğa içim acıyor sızlıyor güven diye birşey kalmadı dünyada...Rabb'im hepsini perişan etsin bizi de evlatlarımızı da korusun...

Ortopedi uygun olur sanirim. Gecmis olsun cnm. Sirt agrilarinin sebebi vücudun rahim genislesin diye kaslari gevseten hormonlar salgilamasiymis.

.
Sagol canim benim sirt agrimin sebebi kas degilmis idrar enfeksiyonu varmis. Halbuki idrarda yanma vs de yoktu yüzden hic anlamadım. Antibiyotik kullanicam malesef ama enfeksiyon daha kotu. Mecbur kullanicam

Sagol canim benim sirt agrimin sebebi kas degilmis idrar enfeksiyonu varmis. Halbuki idrarda yanma vs de yoktu yüzden hic anlamadım. Antibiyotik kullanicam malesef ama enfeksiyon daha kotu. Mecbur kullanicam
Kullan cnm ne guzel dr hemen anlamis enfeksiyon oldugunu.. sakin ihmal etme antibiyotikini.. Bn ilk bebegimin dr ihmalsizligi yuzunden erken dogumla katbettm bebegimi

Çok geçmiş olsun..Allah korusun hepimizi bu nasıl olay yaa..Allaha emanet olun

Kullan cnm ne guzel dr hemen anlamis enfeksiyon oldugunu.. sakin ihmal etme antibiyotikini.. Bn ilk bebegimin dr ihmalsizligi yuzunden erken dogumla katbettm bebegimi

Ay allah korusun. Anladi canim kullanicam mutlaka.zaten agrim da var. Gebelikte idrar enfeksiyonu sık olurmus. Nasil ihmal etmisler. İnanamıyorum bazilari nasil doktor olmus

Selam kızlar nasılsınız daha erken ama bebek odası kapı süsleri yada suslu yastıklar gelen misafirler için süslü bardaklar falan bakmaya başladınız mı?ani defteri falan aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…