Ben hepsini 7.ayimdan itibaren yapmayi dusunuyorum cnmSelam kızlar nasılsınız daha erken ama bebek odası kapı süsleri yada suslu yastıklar gelen misafirler için süslü bardaklar falan bakmaya başladınız mı?ani defteri falan aldınız mı?
Allah korusun erken doğum falan olursada sıkıntı Canım bende 6 ayda basliyayim diyorum ama bakalım nasipBen hepsini 7.ayimdan itibaren yapmayi dusunuyorum cnm
Amin canim insallah.Geçmiş olsun canım ne haber dinlemek istiyorum ne gazeteleri açıp okumakne hale geldik günah değil mi o kadar insana çocuğa içim acıyor sızlıyor güven diye birşey kalmadı dünyada...Rabb'im hepsini perişan etsin bizi de evlatlarımızı da korusun...
Saol canim . Allah razi olsunÇok geçmiş olsun..Allah korusun hepimizi bu nasıl olay yaa..Allaha emanet olun
Amin canım söylediklerinin hepsine katılıyorum Rabbim bu hainliği yapanların yapmayı planlayanların layıklarını versin evlatlarımızı sevdiklerimizi bizleri korusun.Kizlar merhaba umarim herkes iyidir .
Ben Fransada yasiyorum .Belki haberlerde gordunuz Nice şehrimizde yine katliam oldu 84 ölü var ve nerdeyse yari yariya hepsi cocuk. Nasil bir vicdandir bu ya nasil yapiyorlar boyle birsey. Dunyanin artik civisi cikti. Biz ne yapacagiz boyle disariya kalabaliga cikmaya korkar olduk. Ne olacak boyle. Boyle bi dunyaya cocuk getirmek insani korkutuyor. Ne yapacaz boyle.
Rabbim kahhar ismiyle kahretsin bu lanet insanlari.
Inanin disariya cikmaya korkuyorum olaylarin oldugu yer bize 1 saatlik uzaklikta.
Ne zaman ne olacagi belli olmuyor .
Inanin bir gun bizde boyle birseyle karsilacagiz diye cok korkuyorum.
Rabbim bize guzel ölumler nasip etsin boyle baskalarinin ellerinden ölum nasip etmesin insallah.
Kizlar k.bakmayin caninizi sıktim ama icim oyle dolu ki elimizdende bisey gelmiyor duadan baska . Nolur bol bol dua edelim. Bitsin artik bi savas bitsinde gonlumuzce yasayalim ömurumuzun kalan kismini.
Rabbim hepimizi korusun .hic birimize aci yasatmasin insallah.
Aynen Canım benim 2.bebişte kullanırım diyorum bende.bende öle düşünüyorum hem atılıcak bişi diil ikinci bebekte kullanırız olmadı etrafta doğum yapan birine veririz oda kullanır elbet yarar birirnin işine . bende dayanamıcam gibi :)
Evet gördüm canım ebatlarını sorayım baby city de görmüştük dün ona göre internetten sipariş de olabilir.birde bu beşikten ben nettede görümüştüm dilersen bir araştır oda sanki 450-500 liraydı yanlış hatırlamıyorsam hani belki daha uyguna bulabilirsin.
Öyle canım ama biz ilk etapta bu Beşikten alıcaz 2.bebişte kullanırız diyorumBence daha uzun vadeli düşünün bu yataklar çok şirin evet ama çocuk 6-7 aylık olunca ayağa kalkıp düşmeye başlar.
Benim salonum beyaz canım beyaz pembe ağırlıklı olsun istiyorumben bunun ahşap ını alıcam hatta tüm odayı ahşap almayı düşünüyorum beyaz mobilya itici geliyor hem de boya olmadığı için zarar vermez bebeğime ama beşiğin şekli çok güzel aynısının ahşap rengini bende alıcam kesinlikle:)
Evet büyüyor ben normal 90 ken suan 95 telsin penye kullanıyorum emzirme sütyenlerim 100 bedn
Sagol canim benim sirt agrimin sebebi kas degilmis idrar enfeksiyonu varmis. Halbuki idrarda yanma vs de yoktu yüzden hic anlamadım. Antibiyotik kullanicam malesef ama enfeksiyon daha kotu. Mecbur kullanicam
Selam kızlar nasılsınız daha erken ama bebek odası kapı süsleri yada suslu yastıklar gelen misafirler için süslü bardaklar falan bakmaya başladınız mı?ani defteri falan aldınız mı?
Kizlar merhaba umarim herkes iyidir .
Ben Fransada yasiyorum .Belki haberlerde gordunuz Nice şehrimizde yine katliam oldu 84 ölü var ve nerdeyse yari yariya hepsi cocuk. Nasil bir vicdandir bu ya nasil yapiyorlar boyle birsey. Dunyanin artik civisi cikti. Biz ne yapacagiz boyle disariya kalabaliga cikmaya korkar olduk. Ne olacak boyle. Boyle bi dunyaya cocuk getirmek insani korkutuyor. Ne yapacaz boyle.
Rabbim kahhar ismiyle kahretsin bu lanet insanlari.
Inanin disariya cikmaya korkuyorum olaylarin oldugu yer bize 1 saatlik uzaklikta.
Ne zaman ne olacagi belli olmuyor .
Inanin bir gun bizde boyle birseyle karsilacagiz diye cok korkuyorum.
Rabbim bize guzel ölumler nasip etsin boyle baskalarinin ellerinden ölum nasip etmesin insallah.
Kizlar k.bakmayin caninizi sıktim ama icim oyle dolu ki elimizdende bisey gelmiyor duadan baska . Nolur bol bol dua edelim. Bitsin artik bi savas bitsinde gonlumuzce yasayalim ömurumuzun kalan kismini.
Rabbim hepimizi korusun .hic birimize aci yasatmasin insallah.
Neden ki Canım aileden uzak mısınız?O zaman biraz daha beklemekte fayda var. Telli sütyenler süt kanallarini tikiyormus diye bir sey okudum ama emin degilim. Her yerde bilgi var hangisi dogru belli olmuyor.
gecmis olsun, antibiyotikler bebege gecmiyor diye biliyorum, doktor ona göre vermistir ihmal etme. Bence de enfeksiyon daha zararli, icini ferah tut.
Ben sanirim hic yapmiycam öyle seyler. Zaten gelen 3-5 kisi olur
Amin canim amin. Cumlemizi korusun insallah.Amin canım söylediklerinin hepsine katılıyorum Rabbim bu hainliği yapanların yapmayı planlayanların layıklarını versin evlatlarımızı sevdiklerimizi bizleri korusun.
Aynen Canım benim 2.bebişte kullanırım diyorum bende.
Evet gördüm canım ebatlarını sorayım baby city de görmüştük dün ona göre internetten sipariş de olabilir.
Öyle canım ama biz ilk etapta bu Beşikten alıcaz 2.bebişte kullanırız diyorum
Benim salonum beyaz canım beyaz pembe ağırlıklı olsun istiyorum
Sağlıkla kullansın minişlerimiz
Evet canim . Kalabalik yerlere alisveris merkezlerine gitmemek lazim. Nerde ne olacagi belli degil inan.Ben de duyunca cok üzüldüm, yazik masum insanlaraDikkat etmekte fayda var kalabalik yerlerden uzak durmak lazim.
Canım sen daha önce enfeksiyon olup bebeğini erken kaybettiğini söylemişsin enfeksiyon yanma sık idrar gibimiydi benimde en son idrarda eritrosit 2 pozitif çıktı bol bol su iç dedi doktor ve munorol yazdı ama kullanmadım yanma vs olmadı hiç önlem amaçlı bol su içmemiz gerekli galiba.Ben hepsini 7.ayimdan itibaren yapmayi dusunuyorum cnm
Doktorun verdiği ilacı kullan cnm yoksa artabilir. Ben antibiyotik bile kullandım ancak bir türlü geçmedi benim enfeksiyonum. Doktor bol su iç Dedi bundan sonra yapacak bir şey yokCanım sen daha önce enfeksiyon olup bebeğini erken kaybettiğini söylemişsin enfeksiyon yanma sık idrar gibimiydi benimde en son idrarda eritrosit 2 pozitif çıktı bol bol su iç dedi doktor ve munorol yazdı ama kullanmadım yanma vs olmadı hiç önlem amaçlı bol su içmemiz gerekli galiba.
Amin ...Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Bol bol dua edelim
Böyle bir ülkede evlat getircez birde
Enfeksiyona dair hiç belirtim yok canım sıkıldı idrar yanma vs gibi olursa kullanırım diye sakladım ne olur ne olmaz diye şimdilik bol su içiyorumDoktorun verdiği ilacı kullan cnm yoksa artabilir. Ben antibiyotik bile kullandım ancak bir türlü geçmedi benim enfeksiyonum. Doktor bol su iç Dedi bundan sonra yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?