2016 Aralık Anneleri

Aynen

merhaba canim bak ben bambu model.gordum birtane. Hemde 450 tl imis. Nette buldum. Bende bambu istiyorum hem daha saglikliymis.

Eklentiler

• 2016-07-16 14.22.37.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
Kabus gibi bir gece ve günden sonra herkese merhaba arkadaşlar...Ankara da travma yaşıyoruz gerçekten bu durumda kontrolümüz vardı kaygıyla gittik 4'lü taramamız yapıldı ultrasonda herşey çok güzel şükürler olsun...kıpır kıpır bir KIZ olacak dedi doktorumuz ve 4 boyutlu da gülüyordu meleğim bize...tek tek parmaklarını bile saydı doktorumuz...bizi de ekleyelim listeye ismimize henüz karar veremedik ama AzRASILAM

Hayırlı olsun canım :)
Kız anneleri ne isim düşündünüz kızlarımıza? Fikir alışveriş i yapalım
Halen bulamıyorum

Günaydın Hamişler
Dün dr kontrolümüz vardı ancak Drmuz tatile çıkmış ve maalesef kontrol iptal oldu zaten vahim durum malumunuz ve benim bi kaç gündür kasığımdaki ağrı ve hafif hafif idrar yanması bu gün rahatsız edici düzeye yükseldi dr aradım bana tahlil yapmadan şikayet dinleyerek!!! Sende iltihap var murinol 1 suda eritme ve klamoks 1000 verdi bende güvendim eczaneye gittim yok vermiyor eczane antibiyotik diye neyse yakın özel hastaneye gideyim dedim acıbadem acile gitmek istedim beni 300 tl kadın doğuma yönlendiriyor dedim sebep acillik durumunuz yok diyor ya diyorum sancım var yok acil size bakamaz hasbünallah çektim üst tarağımızda askeri hastane var Oray'a gitmek imkansız şu ara ay sonra Konak Kocaeli özel hastane demez mi dr yok hayır kendi hastanenize gidin ya Dr im yok diyorum Oray'a gitsem yapacağınız bi tahlil acil dr da ilaç yazacak bu kadar basit yok ebe bana bakmadı umursamadı bile Kocaeli Konak hastanesi beni kendi hastaneme yönlendirdi sözde ama Oray'a da gitsem DR ym yok bana yapılacak muamele aşağı yukarı aynı eniyisi dedim kadın doğum ve çocuk hastanesine gideyim
Allahım devlet hastanesi ama ilgi inanılmaz ben şok oldum beni şedyeye aldılar dr geldi baktı hemşire geldi tansiyon ayrı kalp grafiği bebeğin kalbi dinledi Ağrı'ma baktılar tahlillerim için hemşire bana yardımcı oldu serum takdırdı dr çok sıcak idrar yolları iltihabı gibi görünüyor size serum verip vücudu bebeği canlandıralım oldu neyse bende 15 lökosit 16 epitel ve yassı hücre çıktı ki bu idrar yolu enfeksiyonu bariz dr Dedi ben sana klamoks vermem bebeğine zarar verir olmaz ben diyorum dr önerdi ama tahlil bile yapmamış Dedi üromisin verdi bu tek doz 7 gün kalır ve seni iyileştirir Dedi kanama olursa kesinlikle geliyorsun Dedi ihmal etme dr nla görüş pazartesi git Dedi ama dr yok salıya ancak gelir
Durum bu demekki acil bişey olsa Özel hastaneler soygun için bekliyor yok bide size icapcı dr çağırmam bizi tercih etmediniz demez mi ölsek umrunda değil Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın başka bişey demiyorum

Canım çok geçmiş olsun gerçekten insanların zor durumundan istifa etcek o kadar kan emici var ki....
Birşey sorcam benimde lökosit 2 pozitif çıkmıştı sizin 15 pozitif mi bol su iç dedi munorol verdi doktorum ama yanma vs olunca içerim diye saklıyorum bol su içiyorum şimdilik.

Günaydın kızlar
Ben 2 gündür belim kalçam sol karnımın çeyreği üşütmüşüm galiba kuluç gibi ağrı var yürüyünce sol karnımın ve popomun orda batma var yatınca bişey yok Vantilatör açık yatıyoruz ama bana vurmuyor yinede üşütmüşüm galiba birde yatış lar artık zor oluyor bana sağ tarafa yatıyorum kalçam olduğu gibi uyuşuyor gece kalkıp oturup sol tarafıma öyle yatıyorum sol da da kuluç var yatışlar sizde nasıl ?

Canım bende sağa yatsam sağım , sola yatsam solum uyuşuyor uyumak çok zor oluyor .

Canım bende sağa yatsam sağım , sola yatsam solum uyuşuyor uyumak çok zor oluyor .
Evet canım Teyzem geçen gün gece kalk otur öyle dön dedi 2 gecedir öyle yapıyorum direk dönme dedi , dün e bebek de uyku yastığı gördüm u şeklinde içi boncuk diye almadım ama bacak arama bi yastık koyuyorum öyle bi nebze rahat oluyor biz şimdiden böyle zorlanıyorsak 7.8.9 ları düşünemiyorum

Benimde zaten zor uykuya dalıyorum elim kolum omzum bacaklarım uyuşuk karnım taş gibi oluyor o bölge direk dönmek zaten ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum ama bizde camlar açık yattık sonuç 15 pozitif lökosit ben de bol su içiyim içmeyeyim dedim sonra okudum iltihap ilerlerse daha kötü o yüzden gece yatmadan son idrardan sonra içmen gerekiyormuş mesanede 3 saat kalıyormuş 7 gün boyunca koruyucu özelliği varmış ben 3 dr da sordum açıkcası işsem sıkıntı olurmu diye hayır dediler biz daha erken gebeliklerde bile veriyoruz sorun yok iltihap daha sıkıntı Dedi böylece üstüne bol su içip vücuttan atmaya çalışacam benim durumum da beklemek sıkıntı çünkü ayaklarım ve vücudum ödem tutuyor şu ara böbrekler sıkıntıya giriyor sanada geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…