2016 Aralık Anneleri

Iç tabi canım sen 15 pozitif diyorsun Rabbim şifa versin inşallah bebişlerimizi sağ sağlim alalım kucaklarımıza.

Canım benim kız inşallah.. 1 ay önce söledi dr 1 hafta önce gittiğimde de kız demiştik demi dedi

Kızlar tek priz Dr bebeğin eşi aşağıda dedi bir ay ilişki yasak dedii varmı böyle sorun la karşılasan Dr aklına takma düzelir dedii ama
Arkadaşım hamile ona öyle dedi dr ama hamileliğin başında söyledi 9 ay ilişki yasak ilk bebeği normaldi bunu normal doğuramazsın demiş

Kızlar merhaba.Ben de 18.haftamın içerisindeyim. Bundan yaklaşık 15 gün önce 2 gün arayla 6 ve 13 saatlik uzun yolculuklar yaptım. Zaten işim gereği öncesinde de sürekli ayaktaydım misafir vs gelenim çoktu.Memlekete geldim burada da gez dolaş derken geçen hafta cuma kontrole gittiğimde bebeğin aşağı inmiş olduğunu gördük. Doktorum çok yormussun kendini yatıp dinleneceksin düzelir dedi.Cumadan beri zorunlu haller dışında yatıyorum. Yarın kontrole gideceğim. Benim gibi bebeği aşağıda olan var mı? Sizin doktorlarınız neler söyledi?

Cnm geçmiş olsun
Üromisin şıp diye keser
Ramazan başında bnde idrar yolu enfeksiyonu oldum çok kötü bir şey
Geçmiş olsun
Özel hastane soygunculuğu apayrı

İ
Cnm geçmiş olsun
Üromisin şıp diye keser
Ramazan başında bnde idrar yolu enfeksiyonu oldum çok kötü bir şey
Geçmiş olsun
Özel hastane soygunculuğu apayrı
teşekkğr ederim ya dün hastaneye alınmayan insaların neler yaşadığını anladım Böyle resillik yok benim durumum acil ki zaten ortam aciliyeti benim durumum dan beter demek gerçek bi sıkı yönetim olsa banane deyip ticaret hanelerini kapatacaklardı gün gelecek bunlar hamile hasta insanlara günahlarını çekecek yemin ederim o parayı verirdim ama yapacağı tetkik yada bakmak olmayacaktı sallayacaktı niye zaten o doktora gitmemişim olay resmen uzun vadede para yedirmemek Allah bildiği gibi yapsın gerçekten kesti bu arada ilaç yanma bitti ama ayak ve bacaklarımda ödem hissediyorum o Nasıl geçecek acaba salı günü dr gelecek diyecem sen gidince burda başka dr yönlendir beni ben bi daha böle rezillik yaşamak istemiyorum

Uzun bi süre oldu buraya girmeyeli. .
Yayladayim havası çok güzel
Ben tayin isteyecegim cnm o yüzden bekliyoruz belli olacak okuluma göre ev tutacagiz bu da eylül başı oluyor.

Serin serin vakit geciriyoruz derken gelen haberlerle yıkıldık. .
Allah askerimizi polisimizi korudu da çok şükür atlattik. .
Gözüm tv de kulağım telefondaydi ..
Çok şükür. ..
Aklım hep esimdeydi ailemin yanindayim
Hep içime attım korkumu da sıkıntımı da.
Ailem daha fazla üzülmesin diye. .

Canım neler yasamissin öyle özel hastahaneler ticarethane oldu çıktı
Ne kadar ayıp bizi tercih etmemissin başta falan diye düşünmeleri insana hasta gözüyle degilde müşteri gözüyle bakıyorlar resmen
Devlet hastahaneleri bazen ilgisiyle gerçekten sasirtabiliyor

Ben de aynı durumdayım ne sırtüstü ne de yan rahat edemiyorum kollarım uyuşuk bi halde uyanıp şekil değiştiriyorum zorlaşmaya başladı uykular

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Bu olaylar beni cok üzüyor inanin ülkemizde boyle bi olay olmasi cok kotu bisey.
Resmen kardesi kardese vurdutuyorlar
Askerimizi polise,polisimizi askerimize vurduruyorlar.
Ve onca Turk mileti tutup o emir kulu askerimizi öldürurcesine kemerlerle,tekme tokat ile vuruyorlar.
Ya o başı kesilen cocuk onun suçu ne emirleri yerine getirmekten baska bisey yapmiyordu.
Onlara tatbikata gidiyoruz denmis onlarda herseyden habersiz komutanlarinin emrine uymuslar.
Ya cocuklar daha .
Bi tanesi diyor" 4 gün sonra teskeremi aliyorum yapmayin "
Ya o tanktaki cocuk yemin ediyorum her izleyisimde icim param parca oluyor bilmiyorum izlediniz mi.
Cocuk tankin icinde gaz bombalri etrafta cocuk boguluyorum diyip kafasini disariya cikariyor bitane adamda tankin uzerine cikiyor ona vuracak.
Cocuk abi "ben 5 kardesten biriyim yapmayim"
Bitane adamda arkadan geliyor askeri sirkeliyor.
Sonrada bir polis gelip askeri kucaklayip tanktan cikariyor.
Asker abi yapmayin vurmayin "ANNEM gormesin diyor"inanin bunu yazarken bile agliyorum.
Bizim Turk milletide O Askere tekme tokat girisiyor.
O askerlere vuran eller kirilsin.
RAbbim hepsini kahretsin.
Bu dunya . Artik dunyaliktan cikti.
Bu komplolar bu oyunlar hepsi Vatanimizi cökertmek icin yapilmistir.
Kizlar k.bakmayin o kadar zoruna gidiyor ki bu olanlar sizinle paylasmaktan baska bisey gelmiyor elimden.
Yuce Rabbimden tek dilegim bitsin artik bu savas bitsinde gonlumuzce yasayalarim su dunyada.
Rabbim hepimizi korusun. Insallah.
Dogacak evlatlarimizida.
Onlara guzel bu dunya birakiriz insallah.

Herkes yıkıldı canım bizim için daha da zordu o gece . Allah yardımcımız olsun hepimizin

aynen benim de stresten karnım ağrıdı o gece ama gerçek darbe oldu diye çok korktum hükümeti hiç sevmiyorum ama sabah akp yi yine görevde görünce o kadar mutlu oldum ki gerçi onlar da suyunu çıkardılar suçsuz askerlere bile saldırttılar tüm bunların sorumlusu kimse allah a havale ediyorum

Ben de aynı durumdayım ne sırtüstü ne de yan rahat edemiyorum kollarım uyuşuk bi halde uyanıp şekil değiştiriyorum zorlaşmaya başladı uykular
Evet canım sıcaklarda bi yandan dün gece uyandım uyuşuk her yerim ve sırılsıklamım Allah tan tam karnımız büyüyünce havalar düzelecek. .

Hele o masum askerleri görünce ne ağladım valla hiç hatırlatma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…