- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
Geçmiş olsun canım bende dün oldum sıcaktan tuzlu ayran içtimKızlar bugün biraz yürüyüş yapayım dedim çıktım fenalastim sıcaktan galiba hastaneye gittim tansiyonum düşmüş bayiliodum nerdeyse.cuma günü de gitmiştim cinsiyet için hatirlarsaniz gostermedi demiştim. Doktor kız dedi şimdi.kendi doktorum değildi o yüzden guvenemedim sizce kesinmidir gördüm bacak arasında ama ???
Canim bacak arasında bişey göremedim bende pipi yoktu yaniGeçmiş olsun canım bende dün oldum sıcaktan tuzlu ayran içtim
Senin gördüğün kordon olmasın gerçi hoş doktorlara da belli olmuyor benimde erkek dedi dedi 18.haftada kız kesin dedi :) sağlıklı olsun miniklerimiz inşallah
Bnm kızım da hareketlenmeye başladı. .
Ilk eşim bizi havaalanina giderken net bi şekilde hissettim. .
Sonra sırtüstü yatıp karnimi sivazliyordum öyle hissediyordum şimdi ise otururken bile hareket ediyor. .
Bide rahatina çok düşkün hanımefendi ben egildiğimde falan hemen kipirdiyor rahatsız oluyor. .
Kizimla anlaştık kızıma büyük prenses doğacak kızıma ise küçük prenses diyoruz. ..[/QUOT Kacinci haftada hissetmeye basladiniz
Sağol canım benim :)
Gönlündeki ne ise o olsun en başta sağlıklısı tabi.Canim bacak arasında bişey göremedim bende pipi yoktu yani
Ne güzel canım bende sabah sırt üstü yatıyorum tekmeler pıtır pıtır hareketler Ayy çok tatlılar ya , sabah özellikle onu izlemeye bayılıyorum:)Bnm kızım da hareketlenmeye başladı. .
Ilk eşim bizi havaalanina giderken net bi şekilde hissettim. .
Sonra sırtüstü yatıp karnimi sivazliyordum öyle hissediyordum şimdi ise otururken bile hareket ediyor. .
Bide rahatina çok düşkün hanımefendi ben egildiğimde falan hemen kipirdiyor rahatsız oluyor. .
Kizimla anlaştık kızıma büyük prenses doğacak kızıma ise küçük prenses diyoruz. ..
Tatlı yedimmiydi allaah bir coşuyorNe güzel canım bende sabah sırt üstü yatıyorum tekmeler pıtır pıtır hareketler Ayy çok tatlılar ya , sabah özellikle onu izlemeye bayılıyorum:)
2 kız annesi ne mutlu sağlıkla gelsin yavrularımız. .
Benim sabah anne kalktı birazdan mama yicek diye mi çoşuyor diyorum:) ben tatlı yiyemiyorum ama muz yiyince de hareketli maşallah:)Tatlı yedimmiydi allaah bir coşuyorsabah kalktığımda pek hissedemiyorum ben daha çok yatmadan önce geceleri ve gün içinde gösteriyor kendini
Benim sabah anne kalktı birazdan mama yicek diye mi çoşuyor diyorum:) ben tatlı yiyemiyorum ama muz yiyince de hareketli maşallah:)[/QUOTE
Muz da aynı işlevi görüyor :) oda tatlı sonuçta
Ama seninki bayağı aciktiriyir seni ya sabahın köründe kalkiyorsun nasıl dayaniyirsun.
Ben ilk başlarda oyleydim gece ve. Sabah kesinlikle dayanamiyordum açlıktan uyuyaniyordum resmen
Ama şimdi sabah 10-11 e kadar yatıyorum allaha şükür
Erken daha canım aceleye gerek yok 20 den sonraya kadar bile hissetmeyebilirmissinBen hic hareket filan hissetmiyorum henuz ya 16+5 bitti bugun.surekli kendimi dinliyorum sirtustu yatiyorum cikolata yiyip yok henuz biseybisey.hareket yok, baska herhangi bir beliryi yok ultrasonda gormesem hamile degil gibiyim. Artik hareketler baslasada saglikli oldugunu gosterse bana boyle her ultrasona girene kadar stres oluyor.ilk gebelik bu arada 20. Haftada anca hissedersin diolar ama
Evet canım sıcaklarda bi yandan dün gece uyandım uyuşuk her yerim ve sırılsıklamım Allah tan tam karnımız büyüyünce havalar düzelecek. .
Sorma menopozlu kadınlar gibi sıcaktan kafayı yiyorum dediğin gibi Allahtan zor kısmı sıcak geçmiycek çok şükür
Ne güzel canım bende sabah sırt üstü yatıyorum tekmeler pıtır pıtır hareketler Ayy çok tatlılar ya , sabah özellikle onu izlemeye bayılıyorum:)
Hareketlenmelr başlayınca bana bi rahatlama geldi her hareketinde sağlıklı olduğunu anlıyorum huzur doluyorum
On gün icinde hareketlenmeler hızla gelişti ona çok şaşırıyorum on gün önce ilk hissettim pitpit diye gün geçtikçe belirginleşti şimdi heran hissedebiliyorum gayet sert bir sekilde minnak çok hareketli olacak herhalde kolay gelsin bana
Ben hic hareket filan hissetmiyorum henuz ya 16+5 bitti bugun.surekli kendimi dinliyorum sirtustu yatiyorum cikolata yiyip yok henuz biseybisey.hareket yok, baska herhangi bir beliryi yok ultrasonda gormesem hamile degil gibiyim. Artik hareketler baslasada saglikli oldugunu gosterse bana boyle her ultrasona girene kadar stres oluyor.ilk gebelik bu arada 20. Haftada anca hissedersin diolar ama
Ne güzel canım bende sabah sırt üstü yatıyorum tekmeler pıtır pıtır hareketler Ayy çok tatlılar ya , sabah özellikle onu izlemeye bayılıyorum:)
Hareketlenmelr başlayınca bana bi rahatlama geldi her hareketinde sağlıklı olduğunu anlıyorum huzur doluyorum
On gün icinde hareketlenmeler hızla gelişti ona çok şaşırıyorum on gün önce ilk hissettim pitpit diye gün geçtikçe belirginleşti şimdi heran hissedebiliyorum gayet sert bir sekilde minnak çok hareketli olacak herhalde kolay gelsin bana
Ben hic hareket filan hissetmiyorum henuz ya 16+5 bitti bugun.surekli kendimi dinliyorum sirtustu yatiyorum cikolata yiyip yok henuz biseybisey.hareket yok, baska herhangi bir beliryi yok ultrasonda gormesem hamile degil gibiyim. Artik hareketler baslasada saglikli oldugunu gosterse bana boyle her ultrasona girene kadar stres oluyor.ilk gebelik bu arada 20. Haftada anca hissedersin diolar ama
Ne güzel yaa. Ben daha hiç hissetmiyorum.ne zaman hissetcem acabaHareketlenmelr başlayınca bana bi rahatlama geldi her hareketinde sağlıklı olduğunu anlıyorum huzur doluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?