2016 Aralık Anneleri

Bi kaç gündür yaşananlardan sonra günaydın diyebiliyoruz çok şükür

idrar enfeksiyonu geçiren ne çok kişi var ben de dahil benim ağrım baya geçti.
doktor klimadan uzak dur dedi.üşütüyoruz anlamadan.
en iyi yönü hastaneye gidince doktor böbreklerime ultrasonla bakarken bebeğime de baktı :)
çok az baktı tabi ama olsun kıpır kıpırdı yavrum yine
bu haftaki kontrol öncesi öngösterim oldu :)

Çok geçmiş olsun canım. dediği gibi üşütmemeye dikkat et

Geçmiş olsun canım valla biz klimayı mecbur açıyoruz ama Durulmuyor normalde bugün serin izmir çok şükür ayağımda çoraplarla geziyorum evde korkuyorum üşütmekten , sende özellikle ayağını sıcak tut

bende hiç hissetmedim sadece geçen hafta elimi karnma koyduğumda kalp atışı gibi bir şey hissettim hatta onu kendi kalp atışım zannettim ama galiba bebek hareketiymiş daha da hissetmedim yaa ne zaman olacak gerçek tekmeler

Çok geçmiş olsun canım. dediği gibi üşütmemeye dikkat et

sağol canım, sıcaktan erisem de klimadan uzak durmak lazım bi süre

ay haftasonu hele çok sıcaktı, resmen yüzüne ateş vuruyor.
çorap nası giyiyosun benim ayaklar alev alev. çok bunalıyorum sonra çarpılıyorum böyle

Valla canım klima hiç kapanmayınca birde kulumç olunca korktum 2 gündür çorap giyiyorum

Kızlar herkese günaydın
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum belim agiriyor adetliykenki olan ağrıdan çok çok fazla değil ama bayağı agiriyor
Bunun dışında birde siz bebisleri ram olarak nerenizde hissediyorsunuz Ben gobek deligimin Bayagi asagisinda hissediyorum acaba aşağıda mi duruyor
Anneme sordum bu zamanlarda aşağıda olur dedi zamanla karnına doğru çıkar dedi tam olarak göbeğin ilk başladığı yerde tekmeler hissediyorum

Gunaydin guzel annisler.

Canim bende gobek deligimin hizalarinda ve biraz asagisinda hissediyorum sonra yukari dogru cikiyo buyudukce sonra tekrar asagi :)

Günaydın kızlar.. Ya karnınızda taş gibi sertleşme oluyo mu bu aralar? Böyle sanki kasılmış gibi bi an... Benim bu 1 haftadır böyle
günaydın canım.. bende var canım karnım taş gibi oldu 1-2 gündür ve çok rahatsız oldum demek ki yalnız değil mişim neden oluyor acaba

bendede aynı srounvar daha 5 girdik girmedk yatışsorunu yaşamaya başladık Allah bize yarıdm etsin dediğin gibi 7-8-9 larda. bende bu hafta keşfettim onu hep söleniyordu ama kulak ardı ediyordm ama bacak arasına yastık koymak çok rahatlattı benide karnımın aşağı sarkmasını engellemek içinde ki ileride bu daha çok rahatsız edecek karın yastığı aldım onuda tavsiye ederim. 25 lira gibi ucun o hamile yastıkları gibi 80-100 lira değil kızlar .

bu arada bende dun e- bebek i gezdim biraz , ufak tefek şeyler aldım bebek için . reflü yastığı, burun asp. cam rende alt temizleme pamuğu çam.deterjanları kremler bir ikide zıbın vs. her geldiğimizde bukadar alsak anca biter eksikler al ala bitmiyor çünkü biranda almakta çok büyük külfet olacağından yayalım dedik hem bunlar kız erkek fark etmediğinden almakta sorunda yok diye düşündük.

bu arada bebek arabalarına baktık ağzım uçukladı çok pahalılar bune ya sanki motosiklet alıyoruz. onuda geçtim hangisini almam gerektiğini bilmiyorum hala . okadar çok marka model varki varmi tavsiyeniz acaba siz ne marka model almayı düşünüyorsunuz kızlar.

Kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum ya da hissediyorum bilemiyorum

belki anlamıyosundur çünkü büyük bi tekme gibi bişey bekleme çok minik hareketlenmeler. ancak yattığında hareketsiz kaldığında farkına varabiliyosun.günde 1- 2 kere belki. ama suan hissetmiyor da olabilirsin 20. haftaya kadar normal diyolar doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…