- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Çok şükür cnm sağlıkla gelsinler inşallah. .
Bu hafta izmir e geçeceğim kontrolüm var artık cem beyden randevu aldım. .
Canım cem bey çok iyi diye duydum onur bey e devam etmeseydim cem bey i tercih ederdim ama onur bey de iyi bir doktor sadece bizim minnakın cinsiyetini zor anladı:))
Uzun süre kızımı oğlum diye sevdim hep içerden kızmıştır bana belki:)
Ben de aynı senin gibiyim hareketlerini hissedince rahatliyorum
Stres olma cnm bekleyiş biraz heyecanlandiriyor. .
Ama Sonu çok güzel oluyor. .
Hatta bir süre sonra hareketleri seni uyutmuyor olacak. ..
Çok geçmiş olsun canım. dediği gibi üşütmemeye dikkat etBi kaç gündür yaşananlardan sonra günaydın diyebiliyoruz çok şükür
idrar enfeksiyonu geçiren ne çok kişi var ben de dahilbenim ağrım baya geçti.
doktor klimadan uzak dur dedi.üşütüyoruz anlamadan.
en iyi yönü hastaneye gidince doktor böbreklerime ultrasonla bakarken bebeğime de baktı :)
çok az baktı tabi ama olsun kıpır kıpırdı yavrum yine
bu haftaki kontrol öncesi öngösterim oldu :)
Geçmiş olsun canım valla biz klimayı mecbur açıyoruz ama Durulmuyor normalde bugün serin izmir çok şükür ayağımda çoraplarla geziyorum evde korkuyorum üşütmekten , sende özellikle ayağını sıcak tutBi kaç gündür yaşananlardan sonra günaydın diyebiliyoruz çok şükür
idrar enfeksiyonu geçiren ne çok kişi var ben de dahilbenim ağrım baya geçti.
doktor klimadan uzak dur dedi.üşütüyoruz anlamadan.
en iyi yönü hastaneye gidince doktor böbreklerime ultrasonla bakarken bebeğime de baktı :)
çok az baktı tabi ama olsun kıpır kıpırdı yavrum yine
bu haftaki kontrol öncesi öngösterim oldu :)
bende hiç hissetmedim sadece geçen hafta elimi karnma koyduğumda kalp atışı gibi bir şey hissettim hatta onu kendi kalp atışım zannettim ama galiba bebek hareketiymiş daha da hissetmedim yaa ne zaman olacak gerçek tekmelerBen hic hareket filan hissetmiyorum henuz ya 16+5 bitti bugun.surekli kendimi dinliyorum sirtustu yatiyorum cikolata yiyip yok henuz biseybisey.hareket yok, baska herhangi bir beliryi yok ultrasonda gormesem hamile degil gibiyim. Artik hareketler baslasada saglikli oldugunu gosterse bana boyle her ultrasona girene kadar stres oluyor.ilk gebelik bu arada 20. Haftada anca hissedersin diolar ama
Çok geçmiş olsun canım. dediği gibi üşütmemeye dikkat et
Geçmiş olsun canım valla biz klimayı mecbur açıyoruz ama Durulmuyor normalde bugün serin izmir çok şükür ayağımda çoraplarla geziyorum evde korkuyorum üşütmekten , sende özellikle ayağını sıcak tut
Valla canım klima hiç kapanmayınca birde kulumç olunca korktum 2 gündür çorap giyiyorumsağol canım, sıcaktan erisem de klimadan uzak durmak lazım bi süre
ay haftasonu hele çok sıcaktı, resmen yüzüne ateş vuruyor.
çorap nası giyiyosun benim ayaklar alev alev. çok bunalıyorum sonra çarpılıyorum böyle
merhaba canim bak ben bambu model.gordum birtane. Hemde 450 tl imis. Nette buldum. Bende bambu istiyorum hem daha saglikliymis.
Kızlar herkese günaydın
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum belim agiriyor adetliykenki olan ağrıdan çok çok fazla değil ama bayağı agiriyor
Bunun dışında birde siz bebisleri ram olarak nerenizde hissediyorsunuz Ben gobek deligimin Bayagi asagisinda hissediyorum acaba aşağıda mi duruyor
Anneme sordum bu zamanlarda aşağıda olur dedi zamanla karnına doğru çıkar dedi tam olarak göbeğin ilk başladığı yerde tekmeler hissediyorum
günaydın canım.. bende var canım karnım taş gibi oldu 1-2 gündür ve çok rahatsız oldum demek ki yalnız değil mişim neden oluyor acabaGünaydın kızlar.. Ya karnınızda taş gibi sertleşme oluyo mu bu aralar? Böyle sanki kasılmış gibi bi an... Benim bu 1 haftadır böyle
Evet canım Teyzem geçen gün gece kalk otur öyle dön dedi 2 gecedir öyle yapıyorum direk dönme dedi , dün e bebek de uyku yastığı gördüm u şeklinde içi boncuk diye almadım ama bacak arama bi yastık koyuyorum öyle bi nebze rahat oluyor biz şimdiden böyle zorlanıyorsak 7.8.9 ları düşünemiyorum
Kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum ya da hissediyorum bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?