- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet canım o karın yastığından bende alcam onu da gördüm e bebek de , bu arada biz bişey almadık eşim dantelli beyaz cici elbise almış kızıma onu sakladım başka da bişeyi yok biz 7.aydan sonra toplu alcaz kıyafet ve ıtır zıvırlarını birde buhar makinası istiyorum kış bebeği olacağı için rahat nefes alsın klimalar tıkamasın , bebek arabaları da baktım ama çok tuzlu değil normal di ben daha hiç araştırmadım canım marka falan arkadaslardan tavsiye gelirse iyi olur bizim için .bendede aynı srounvardaha 5 girdik girmedk yatışsorunu yaşamaya başladık Allah bize yarıdm etsin dediğin gibi 7-8-9 larda. bende bu hafta keşfettim onu hep söleniyordu ama kulak ardı ediyordm ama bacak arasına yastık koymak çok rahatlattı benide karnımın aşağı sarkmasını engellemek içinde ki ileride bu daha çok rahatsız edecek karın yastığı aldım onuda tavsiye ederim. 25 lira gibi ucun o hamile yastıkları gibi 80-100 lira değil kızlar .
bu arada bende dun e- bebek i gezdim biraz , ufak tefek şeyler aldım bebek için . reflü yastığı, burun asp. cam rende alt temizleme pamuğu çam.deterjanları kremler bir ikide zıbın vs. her geldiğimizde bukadar alsak anca biter eksikler al ala bitmiyor çünkü biranda almakta çok büyük külfet olacağından yayalım dedik hem bunlar kız erkek fark etmediğinden almakta sorunda yok diye düşündük.
bu arada bebek arabalarına baktık ağzım uçukladı çok pahalılar bune ya sanki motosiklet alıyoruz. onuda geçtim hangisini almam gerektiğini bilmiyorum hala . okadar çok marka model varki varmi tavsiyeniz acaba siz ne marka model almayı düşünüyorsunuz kızlar.
Bende de oluyor fazlasıylaGünaydın kızlar.. Ya karnınızda taş gibi sertleşme oluyo mu bu aralar? Böyle sanki kasılmış gibi bi an... Benim bu 1 haftadır böyle
Ay bu çok güzlemiş hangi siteden buldunuz acaba bunu düşünebilirm . :)
Ya ben yatıyorum hep beni çok rahatsız ediyorBende de oluyor fazlasıyla
Ben instagramda gormustum. Sayfalari dolasirken. Burdan soylemem yasak olurmu bilmiyorum
Ben de kötü hissediyorum Zaman geçtikçe ne hal alırız ondan korkuyorum bi de 20 haftalık oldum daha hissetmiyorum hareketleri:/Ya ben yatıyorum hep beni çok rahatsız ediyor
Hareketler hissedilir merak etme zaten pıt pıt atıyo belki sen farkına varamamışsındır .. Ben de aşırı halsizlik ve ayakta duramama var.. Taş gibi bir karın aşağıya doğru sanki balon var da beni çekiyo.. Ne yapıcaz ileride hiç bilmiyorum gerçekten.. Korkuyorum karnım mı zayıf nedir nasıl taşıyıcam ..Ben de kötü hissediyorum Zaman geçtikçe ne hal alırız ondan korkuyorum bi de 20 haftalık oldum daha hissetmiyorum hareketleri:/
nie yasak olunski yani bilemedm ama siz söleyin ben bakıyım sonra hemen silersiniz :)
Bende şey de oluyor fazla gaz, hem Bebek hem gaz göbek bi şişip sertleşiyor. Naapsam da gazım oluyor. O yüzden çekiyorum malesef.Hareketler hissedilir merak etme zaten pıt pıt atıyo belki sen farkına varamamışsındır .. Ben de aşırı halsizlik ve ayakta duramama var.. Taş gibi bir karın aşağıya doğru sanki balon var da beni çekiyo.. Ne yapıcaz ileride hiç bilmiyorum gerçekten.. Korkuyorum karnım mı zayıf nedir nasıl taşıyıcam ..
Bende şey de oluyor fazla gaz, hem Bebek hem gaz göbek bi şişip sertleşiyor. Naapsam da gazım oluyor. O yüzden çekiyorum malesef.
Aşırı halsizlik kalsiyum eksikliğinden. Ben günde 3 bardak süt içiyorum iyi geliyor. Demir ilacı alıyor musun? Ben onu almıyorum ve bayağı halsiz yapıyor insanı aslında. Çok kusturuyor alamıyorum:/
Evet yukarıyı toptan gaz şişiriyor. Ay niye böyle ya şimdidenEvet o gaz bende de fazlasiyla var ve midem tas gibi oluyor sisiyor. Halbuki bebekler daha asagida gobek kisminda
ben chicconun puset modelini almıştım kızımda çok da rahat kullandık tavsiye ederim 3 aydan sonra kullanılabiliyor yatırabiliyorsunda ben hafifliği nedeni ile çok rahat kullandım tavsiye ederim sizlerde alırken çok ağır olmamasına ve arabanın bagajına sığmasına dikkat edin canlarbendede aynı srounvardaha 5 girdik girmedk yatışsorunu yaşamaya başladık Allah bize yarıdm etsin dediğin gibi 7-8-9 larda. bende bu hafta keşfettim onu hep söleniyordu ama kulak ardı ediyordm ama bacak arasına yastık koymak çok rahatlattı benide karnımın aşağı sarkmasını engellemek içinde ki ileride bu daha çok rahatsız edecek karın yastığı aldım onuda tavsiye ederim. 25 lira gibi ucun o hamile yastıkları gibi 80-100 lira değil kızlar .
bu arada bende dun e- bebek i gezdim biraz , ufak tefek şeyler aldım bebek için . reflü yastığı, burun asp. cam rende alt temizleme pamuğu çam.deterjanları kremler bir ikide zıbın vs. her geldiğimizde bukadar alsak anca biter eksikler al ala bitmiyor çünkü biranda almakta çok büyük külfet olacağından yayalım dedik hem bunlar kız erkek fark etmediğinden almakta sorunda yok diye düşündük.
bu arada bebek arabalarına baktık ağzım uçukladı çok pahalılar bune ya sanki motosiklet alıyoruz. onuda geçtim hangisini almam gerektiğini bilmiyorum hala . okadar çok marka model varki varmi tavsiyeniz acaba siz ne marka model almayı düşünüyorsunuz kızlar.
demir ve vitamini akşam yatarken alıyorum sizde öyle deneyin bence ama süt içmenizde çok güzel.Bende şey de oluyor fazla gaz, hem Bebek hem gaz göbek bi şişip sertleşiyor. Naapsam da gazım oluyor. O yüzden çekiyorum malesef.
Aşırı halsizlik kalsiyum eksikliğinden. Ben günde 3 bardak süt içiyorum iyi geliyor. Demir ilacı alıyor musun? Ben onu almıyorum ve bayağı halsiz yapıyor insanı aslında. Çok kusturuyor alamıyorum:/
Kusmalar fobi gibi oldu resmen korkudan gece deneyemedim henüz:/ sizi gündüz alınca kusturuyor muydu?ben chicconun puset modelini almıştım kızımda çok da rahat kullandık tavsiye ederim 3 aydan sonra kullanılabiliyor yatırabiliyorsunda ben hafifliği nedeni ile çok rahat kullandım tavsiye ederim sizlerde alırken çok ağır olmamasına ve arabanın bagajına sığmasına dikkat edin canlar
demir ve vitamini akşam yatarken alıyorum sizde öyle deneyin bence ama süt içmenizde çok güzel.
Selam hanımlar.
İnşallah herkes iyidir.
Sağ tarafınıza yatıyor musunuz ? Hani hep mi sola yatıcaz? Kolum uyuşuyor popomun solu ağrıyor. Mecbur sağa da yatıyorum. O da sırtüstü gibi çok zararlı mı ki acaba ya?
Evet ben de aynen öyle. İnternette sağ tarafta da önemli damarlara baskı olduğunu okudum, o da zararlıymış ama yapacak bişey yok yatıyorum valla. hamilelik takibi ile ilgili dünyaca ünlü bi kitap var. Orada 16. Haftadan itibaren sırt üstü yatmayın yazıyor, sağdan bahsetmiyor. Ona mı güveniyorum ne :)İnsanın sürekli sola yatması çok imkansız, ben sağa da yatıyorum kolum çok uyuşuyor sürekli sola yatınca
Evet ben de aynen öyle. İnternette sağ tarafta da önemli damarlara baskı olduğunu okudum, o da zararlıymış ama yapacak bişey yok yatıyorum valla. hamilelik takibi ile ilgili dünyaca ünlü bi kitap var. Orada 16. Haftadan itibaren sırt üstü yatmayın yazıyor, sağdan bahsetmiyor. Ona mı güveniyorum ne :)
Ben de... Şimdiden böyle geçiyorsa ağırlaşınca bi dk uyuysmsm herhalde diyorumBende sırtüstü yatmıyorum hiç, sağ tarafıma da sol kolumu dinlendirmek amaçlı yatıyorum açıkçası çok uzun süreli değil.
Zaten gece boyu 30 defa uyanıyorum, uykularım bölünüyor artık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?