2016 Aralık Anneleri

Evet canım o karın yastığından bende alcam onu da gördüm e bebek de , bu arada biz bişey almadık eşim dantelli beyaz cici elbise almış kızıma onu sakladım başka da bişeyi yok biz 7.aydan sonra toplu alcaz kıyafet ve ıtır zıvırlarını birde buhar makinası istiyorum kış bebeği olacağı için rahat nefes alsın klimalar tıkamasın , bebek arabaları da baktım ama çok tuzlu değil normal di ben daha hiç araştırmadım canım marka falan arkadaslardan tavsiye gelirse iyi olur bizim için .

Ben de kötü hissediyorum Zaman geçtikçe ne hal alırız ondan korkuyorum bi de 20 haftalık oldum daha hissetmiyorum hareketleri:/
Hareketler hissedilir merak etme zaten pıt pıt atıyo belki sen farkına varamamışsındır .. Ben de aşırı halsizlik ve ayakta duramama var.. Taş gibi bir karın aşağıya doğru sanki balon var da beni çekiyo.. Ne yapıcaz ileride hiç bilmiyorum gerçekten.. Korkuyorum karnım mı zayıf nedir nasıl taşıyıcam ..

Bende şey de oluyor fazla gaz, hem Bebek hem gaz göbek bi şişip sertleşiyor. Naapsam da gazım oluyor. O yüzden çekiyorum malesef.
Aşırı halsizlik kalsiyum eksikliğinden. Ben günde 3 bardak süt içiyorum iyi geliyor. Demir ilacı alıyor musun? Ben onu almıyorum ve bayağı halsiz yapıyor insanı aslında. Çok kusturuyor alamıyorum:/

Evet o gaz bende de fazlasiyla var ve midem tas gibi oluyor sisiyor. Halbuki bebekler daha asagida gobek kisminda

Selam hanımlar.
İnşallah herkes iyidir.

Sağ tarafınıza yatıyor musunuz ? Hani hep mi sola yatıcaz? Kolum uyuşuyor popomun solu ağrıyor. Mecbur sağa da yatıyorum. O da sırtüstü gibi çok zararlı mı ki acaba ya?

ben chicconun puset modelini almıştım kızımda çok da rahat kullandık tavsiye ederim 3 aydan sonra kullanılabiliyor yatırabiliyorsunda ben hafifliği nedeni ile çok rahat kullandım tavsiye ederim sizlerde alırken çok ağır olmamasına ve arabanın bagajına sığmasına dikkat edin canlar

demir ve vitamini akşam yatarken alıyorum sizde öyle deneyin bence ama süt içmenizde çok güzel.

Kusmalar fobi gibi oldu resmen korkudan gece deneyemedim henüz:/ sizi gündüz alınca kusturuyor muydu?

İnsanın sürekli sola yatması çok imkansız, ben sağa da yatıyorum kolum çok uyuşuyor sürekli sola yatınca

İnsanın sürekli sola yatması çok imkansız, ben sağa da yatıyorum kolum çok uyuşuyor sürekli sola yatınca
Evet ben de aynen öyle. İnternette sağ tarafta da önemli damarlara baskı olduğunu okudum, o da zararlıymış ama yapacak bişey yok yatıyorum valla. hamilelik takibi ile ilgili dünyaca ünlü bi kitap var. Orada 16. Haftadan itibaren sırt üstü yatmayın yazıyor, sağdan bahsetmiyor. Ona mı güveniyorum ne :)

Bende sırtüstü yatmıyorum hiç, sağ tarafıma da sol kolumu dinlendirmek amaçlı yatıyorum açıkçası çok uzun süreli değil.
Zaten gece boyu 30 defa uyanıyorum, uykularım bölünüyor artık hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…