2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun benim annem ve arkadaşım boğazından sıvı aldırdı nodüllerden dolayı. Boğazına jel gibi bişey sürüyorlar uyuşsun diye çok ince uçlu bir iğneyle de sıvı çekiyorlar biraz acılı olduğunu söylediler, şimdi senin için arkadaşıma tekrar sordum hamile olduğun için bir de acılı bir işlem olduğu için aldırmasın dedi

Radyolojıjiden 2 hafta sonra rutin kontrolüme çağırdı drum giderken sonuçlarıda götürcem

Canim aslinda merak ettigim sey doktor sadece test sonuclarima bakicak ve baska bi tarihe randevu vercek zaten henuz bebisimi ultrasyonda gormusken sadece sonucu degerlendirmek icin bidaha muayne ucreti vermek bana sacma geldi.
Senin gibimu yapsam 2 hafta sonra sonuclarimi gostersem o arada tekrar muayne mi olsam daha mantikli geldi

Benimde tetanoz asim icin 10 agustosa tarih verildi
Bendede bi kararsizlik.
Daha kizimdan sebep 2 yil once vuruldum o asiyi 2 toz.
Ayrica ozelde dogum yapcam tam tesekkullu yani pasli makas kullancaklarsa surundururum zaten.
Evde yapmicazki dogumu ne bu israr tetanoz icin anlamiyorum.
Bende doktoruma sorcam gerek yoksa yaptirmicam

bir de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum siz yaptıracak mısınız

bende düşünmüyordum ama gebelik şekeri denen şey normal yaşantıda şekerle alakası olmayan ve ailesinde şeker olmayan bir ark.ımda çıktı ve ilaç kullanmak zorunda kaldı dolayısı ile hiç ummadığın kişide çıkabiliyormuş ve bebeğe zararı var şekerin ayrıca bebek gününden önde gidiyorsa annede şeker olma durumuda olabilri dedi dr.um benm bebeğim bir hafta önde gidiyor.
zaten o içirilen 50 gr şekerli su bir dilim baklavaya eşit ki bana verseler 3 dilim baklava yerim hani :) dolayısı iel tüm bu riskleri düşününce ve araştırnca yaptırmaya kara verdik.
sizde bir araştırın derim yaptırmıcam deyip kestirip atmayın temkinli olalalım inş.
sağlıklı günler.

ay ciddi misin canım çok teşekkürler biraz daha araştırayım ben de

canım ben burdan öğrendim zaten tetenoz aşısı vurulduğunu ilk hamileliğim olduğu için bilgim de yoktu sonra doktorumu aradım bugün o da kesinlikle yaptırmıyorsun eğer ararlarsa doktorumla görüştüm ve yaptırmayacağımı söyledi diceksin dedi ben de bişey diyemedim tamam dedim eşim de doktorun yaptırma diyorsa yaptırma diyor büyük ihtimalle yaptırmıcam heralde ben

yaaa aynı sorunbendede var yani burun tıkanıklığı başumcumda burun damlası ile yatıyorum damlatıyorumda ama o bile artık yetmiyor. 4 ay daha bölemi olacak bitmeyecekmi bu

doğrudur canım benim gittiğim ebe de hemen sordu gittiğin kadın doğum uzmanı yaptırma dedi mi diye

Günaydınlar hayırlı cumalar
açıkçası gebelik şekerini ben de ölçtürmeyi düşünüyorum.
50 gr şekerli suyun bebeğe ne zararı olabilir ki.. ama gebelik şekeri tespit edilemezse bebeğe çok büyük zararı var.
benim bi arkadaşım da epey yüksek çıktı insüline bile başladı. ailede vs bi şeker geçmişi olmamasına rağmen
o yüzden sanırım ben yaptırıcam

doktorun nıye kesınlikle yaptırmıyosun dedi ki. kötü bişey mi aşı sonuçta.

benim de tetenoz aşım 28 temmuzda tecrübeli anneler ağrı acı yapıyor mu ?

yok cnm bende aşıdan korkan lisede felan hep kaçan biri olarak hiç acı duymadım . sonrasındada hiç kolumda ağrı sızı uyuşma ateş vs olmadı. hemşire uyarıyor şişip sancı ve taeş yapabilir buz koy diye ama çok şükür bende hiçbirşey olmadı.

Tetanos aşısını doktoruma sordum, sağlık ocağına kaydını yaptır, aşı zamanı ararlar demişti.
Kesinlikle yaptırmıyorsun dediğinde açıklaması neydi doktorun?
Her doktor ayrı bi yorum yapıyor insanın kafası karışıyor artık

Canım ben gittiğim hastanede sadece sonuç için ücret ödemedim bi sonraya randevu verdi zaten, ayrıyetten sağ olsun cinsiyete bile baktı 10 dk

Canım ben gittiğim hastanede sadece sonuç için ücret ödemedim bi sonraya randevu verdi zaten, ayrıyetten sağ olsun cinsiyete bile baktı 10 dk

Bi anomali teshis etse zaten radyoloji uzmani oan doktora zaten yonlendirir.
Gene ozel hastahane isleri gibi geldi sonuc gostermek ic8n 140 lira vermicem sonucu detayli ultrasyondan bikac hafta sonra gostermeye giderim diye dusundum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…