2016 Aralık Anneleri

Canım sen şimdi nasislin burada en çok aklıma gelip acaba nasıl diye merak ettiğim kişi sensin :) o kadar uzuluyordum ki sanA
Verdigin kiloları aldın mi tamamen
Ayy allah razi olsun canim benim. Ben iyim artik kusmuyorum. Asiri kg alimi yok bnde zaten daha yeni 5 aylik olmak uzereyiz ya 6 dan sonra alirsin sende dedi dr smdi almayabilirsin demisti. 50ye dusmustum 53 devaam devam ediyorum. Ondanda sundanda yiyim hepsini yiyim gbi bi istah yok:) onceden nasil yiosam ayni normal yiorum. Iyim artik disarida cikabilirm misafirligede gidebiliorum cok sukur gozum acildi yani hep ole gideccek sanmistim ama allah yuzume bakti :) sen napiosun nasilsin.

Hatırlıyorum canım uzun zamandir yamiyirdun.cok bulantin oldugu icin birvsure ailenin yanina gitmistin degil mi?çok fazla yazmiyorum da sürekli takip ediyorum.şimdi iyi misin artik
Evet dondum 1.5 ay oldu. Simdi ayin 5 inde gene gitcem ama bu sefer 3.5 ayda olusan kurtlarimi dokmeye kuzenin dugunune :)) iyim allahima sukurler olsun. Rabbim kimseyi yataga hic bi sebeptn dolayi dusurmesin.

aynen canım insanın kafası karışıyor ama zaten sağlık ocağında ebeler soruyormuş doktorun yaptırma dedi mi diye ölü bi aşı dedi bana bilmiyorum artık benim de kafam karıştı ama öyle dediyse vardır bir bildiği diyorum .

Kızlar kafama takılan bir şey oldu.
Ben Ankara'da Özel Bilgi Hastanesine Selçuk Arslana muayene oluyorum.
Gidenler, bilenler varsa yorum yaparsa sevinirim.
Son 2 randevum da ışık hızıyla geçti sanki, şu sıkıntım var demesem ilgilenmiyor, rutin 2'li 3'lü tarama için gün veriyor sadece.
Bebeğin boyunu vs sorsam kızıyor, takviye vitamin olarak bacak ağrımdan dolayı magnezyum verdi sadece.
Kuzenim de hamile, Ankara'da Cihangir Çakıcı hocaya muayane oluyor, adam en ayrıntı şeylerle bile ilgileniyor onun anlattığına göre, kendimi bi acayip hissettim açıkcası,
Kuzen deli gibi demir ilaçları, omegalar vs kullanırken ben sus pus onu dinliyorum.
Ben mi abartıyorum yoksa bu doktorun ilgisizliği genel midir bilemedim ?

Günaydın arkadaşlar. Ya bu benim ilk gebeligim.Asidan fln hiç haberim yok.Sağlık ocağına zaten gitmeyi tercih etmem hamileyken grip olmuştum dinlenme amaçlı istirahat yazması için gitmiştim. Bana kim haber verecek sağlık ocağı hamile olduğumu bilmiyo ki..Üstelik öğretmen olduğum için şehir dışındayım ben.Kaçıncı haftada olmam gerek bari burada yaptirayim.

Sistrmden gorup sizi ariyorlar hamile oldugunuzu haber vermenize gerek bile kalmiyo ben 2 hamileligimdede haber vermedim onlar beni 10. Haftamda telimden arayip kan testi icin cagirdilar canim saglik ocaginda takip yaptirmak zorunlu.
Asilari yaptirmasanda belli araliklarla cagirip takip yapiliyo bebek dogdukdan sonrada takibi ordan yapiliyor.
Bu zorunlu

Benim 19.haftam arayan soran yok..

canım şehir dışındaysan bulunduğun yerde sağlık ocağına gidip yaptırabiliyorsun hamileyim dediğinde yapıyorlarmış ben de bilmiyordum burda öğrendim aşı olayını ama dotoruna bir danış önce istersen

Kaydiniz varmi bi aile sagligi merkezine.
Ve teliniz guncelmi.
Gittiginiz kadin dogumcu bile ilk haftalarda saglik ocagindan sizi ariyacaklardir diye bilgi veriyor benim 2 gebeligimdede bu sekilde oldu
Kaydım var telefonum güncel. Hatta hamileligimin baslarinda grip oldum okula gidemedim rapor almak için gittim.Aile hekimime hamileyim ilaç değil istirahat istiyorum çünkü çalışamıyorum da dedim.Ona rağmen ses soluk yok.

Enteresanmis bilemedim 13. Haftamda tum kan testimi ve idrar testimi yapmam icin cagirdilar cokta iyi oldu
Gittigim hastahane 450 lira cikarmistu bna bu testler icin ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim sonuclarini doktoruma goturdum.
Dedigim gibi 10. Haftamda aradilar 13. Haftamda randevu vermek icin.
Hatta burda gitmezsen evine gelip yapiliyor.
Devlet zorunlu kilmis cunku.

Merhaba canım bende troid hastasıyım her ay düzenli tsh t3 t4 üme bakılıyor ve her ay yükseliyor ne yazık ki değerler tabi ilaç dozumda yükseltiliyor...ben biyopsi yaptırdım tabii o Zaman hamile değildim ve inan acı hissetmedim ince uçlu iğneyle yapıyorlar zaten düşündüğümüz gibi enjeksiyon iğnesi değil...benim aynı anda 2 kez parça aldılar bazen birinde tam çıkmayabiliyormuş garanti olsun diye zorluk çekmedim...Rabb'im şifanı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…