2016 Aralık Anneleri

Ben senin yerinde olsam
Sonuclari bir dahaki kontrol zamanı gosterirdim doktoruma canım iki işi bir arada bitirmiş olup 140 lira kar etmiş olurdum :)
Ama yine bilen birine danis tabi
Benim daha ayrıntılı randevum bile yok

Gecmis olsun..bende troid hastasiyim her ay kontrol yapip doz ayarlamasi yaptiriyorum.fakat hic biyopsi yaptirmadim.hamileyken yapilmasi gerekli mi bilemiyorum.kadin dogum dr.una danissan bu konuyu endişeni anlatsan belki o daha dogru bir yol gosterebilir.

Kızlar iki gündür burnum kapanıyor geceleri ve nefes alamıyorum
Zaten hamilelikten dolayı nefeskm yetmiyordu şimdi bide burnum kapanıyor
Akşam çok zorlandim uykudayken .
Yaz ayı hava çok güzel burada ne sıcak ne soğuk hep serin tam benlik ama benim evin içinde soğuk rüzgara kapılmış gibi dudaklarim kurudu ellerim kızardı
Burnum kapandı
Nedir bu cektiklerimiz

sevimli867 cnm sana çok teşekkür ederim çok iyi bi doktor anlattım anlattım dinledi çok iyi geldi gittiğin yerde inşallah sen de iyi bi doktorla karşılaşırsin sıkıntılarını anlatmış sin eşin eninde sonunda gelir cnm evine bi yüzünü görürsün Hayır dua ile tekrar gonderirsin göreve. .
Ben eşimi bıraktım geldim
Izne çıkacaktı bu olaylardan ızinler iptal. .
Ağustos ta tayin isteyecegim evi gönderecek izmir e ılisik kesmesi ne zaman olur allah bilir. .
Ben ailemle ev bulup yerlesip okula başlayacağım eylül de
Her ne kadar yanımda ailem bile olsa bnm asıl ailem artık eşim o yok şimdi yanımda kolum kanadim kırık
Kendimi işle gezmekle kızımla avutuyorum
Yine sağolsun da hakkımızda hayirlisini nasip etsin Rabbim. ..
Maşallah canım maşallah sen de aynı benim gibi cem beye kontrolden sonra enerjik cikmissin odadan
Böyle sanki oturup konussan etsen aksama kadar dinler gibi biri değil mi
İzmir de kalsam cem beye devam ederdim bende :)

Oranın havası nemli olmadığı için kuruyor insanı da kurutuyor vücudundaki kuruma sularından da olur
Sen dikkat edeceksin artık nemlendirici kullan bol bol su iç cnm. .
Yaz sıcağı da olmuyor işte insan çok sıcak görmüyor. .

Arkadaslar bisey sorcaktim.. ben belcikada kaliyorum burda oyle asi vurma gibi seyler yok? acaba cocukken vuruldugumuz icinmi?

Radyolojıjiden 2 hafta sonra rutin kontrolüme çağırdı drum giderken sonuçlarıda götürcem

Canım çook sevindim egepol daki bütün doktorlar birbirinden değerli gerçekten bizde onur beyle Watsop dan yszışıyoruz anında cvp atıyor hem sağolsun
Bizde annemle gitmiştik erkek dediği zamandı bi önceki hepimizin elini sıkar hatrımızı sorar çok iyi doktorlar
Ya doğum ücreti ne kadar mış canım
Birde ayrıntılı ultrason ne kadar acaba telefonla arıyorum söylemiyorlar merak ettim bende

Doktorum bana radyolojiden bahsetmedi nasıl olcak detaylı merak ediyorum bende açıkcası kendisinden randevu verdi 30 temmuz a bakalım

Günaydın cnm. .
Doktorun telefon numarasini vermesi çok hoşuma gitti. .
Anlayışlı doktorlar. .
Doğum ücreti bir gece 1600 lira normal de sezeryan da farketmiyor ikinci gece 170 lira fark var. . Doğumdan sonra
Herşeyle hemşireler ilgileniyor doğum fotoğrafçısı var dediler bi de. .
Ayrıntılı ultrasonu sormadım cnm..
Dünkü muayene bana gayet ayrıntılı geldi muş tan sonra. .:)
Sanirim yaptirmayacagim. .

Tetanoz aşısı ne zaman yapılıyordu onu kaçırmak istemiyorum. ..

tombulcukmuş senin ki canım benimde 18+5 te 23 cm/240 gram dı

ohh maaş. seninki çok iyi cnm hem kilosu hemde boyu uzun biz karı koca kısa olunca ve baba tombis olunca kaçınılmaz son oldu tek tesellim dayımız ince uzun inş. fizik ona çeker :) yoksa ömrü boyu rejimle çocuğu mahfedicem babasına yaptığım gibi . eşim şimdiden acıyor çocucğa :) dior biz seni uyutr gece kalkar yemek yeriz :)))))
rejim yapsam zayıflarmı karnımda onu bile düşünüyorum açıkçası hayırlısı bakalım :)

Günaydın kızlar...
Anladım canım ama doktorların odasındaki ultrason pek kaliteli değil cinsiyeti bile çok zorlandı doktor göremedi ayrıntılı ol sende bence tabi sana kalmış canım
Tetanoz bağlı olduğun sağlık ocağına gidip yaptım haftan gelmiş canım

geçmşi olsun cnm inş.
benmde tsh ım yüksek heray kont. edilip tahlille ilacımın dozu ayarlanıyor. bunda korkulacak bişi yok bebeğe zararıda yok eksik olan hormon takviye diliyor bize. ama nodüllerle ilgili bilgim yok açıkçacı ama onu yapacak dr la görüş o sana işin nasıl olacağını senn nekdar hissedeceğini anlatırsa belki ikna olursun şuan kendi yorumunla buna karar vermişssin eğer yaptırmamak sana zarar verecekse bence buna sen karar verme haklısın hamileikle hele hiç içaçaı diil moral olarak belki ama belkide düşündüğün gibi olmayacak ve çok kolay bir operasyon olacaktır.
inş. herşey yolunda gider sağlıklı günler dilerim. sevgiler

arkadaşlar ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım ikinci doz için tam bir ay sonra gel dediler aşı kartı verdiler sizler neler yapıyorsunuz
canım benim doktorum tetenoz aşısını yaptırma dedi eğer ararlarsa doktorumla görüştüm yaptırmamamı söyledi de dedi ben de bişey diyemedim doktoruma güvendiğim için yaptırmayacağım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…