2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar,
Biraz geriye dönük okudum da herkes ben gibi demir ilacı mağduru kabız anladığım kadarıyla. Bu arada benim doktor kayısıdan ziyade günde 3-5 kuru erik ye dedi. Kabızlığın sebebi demirmiş. Bende hem demir için ilaç hemde vitamin içtiğimden iki defa demir yüklemesi söz konusu olduğundan kabızlık büyük sıkıntı oluyordu. Erik çözüm kesinlikle. Hem doğal. Tek şey ben doktorumun demesini biraz abarttım da çözüm oldu. 3-5 değil 8-10 tane yedim günde. 4-5 sabah 4-5 öğleden sonra.
Bu arada kızlar benimle aynı durumda olan TSH hormonu yüksek olup, ilaç kullanan arkadaşlar olduğunu ilk paylaşımdan hatırlıyorum. Benim doktorum ilacı verirken muhakkak endokrine de görün demişti. Son bir aydır endokrin tahlillerine başladım. Bugün usg çekildi. Nodüller mevcut. Birinin boyutu da büyük denilip biyopsiye yönlendirdi. Ancak ben korktum. Sebebi anestezi yokmuş ama boynuma bir iğne girip sıvı alacakları fikri beni biraz gerdi. Ben zaten düşük tansiyonulu biriyim. Korkudan tansiyonum daha da düşerde bayılırım diye düşündüm ve biraz düşünmek istiyorum diyerek çıktım.
Aranızda aynı durumda olan veya böyle bir tecrübeyi yaşayanlar var mı?

Merhaba arkadaslar benimde bi sorum olcakti,, bazen boyle kasiklarimda agri oluyor ve bazen alt karnimda sanki basinc oliyormus gibi bir his oluyor.. sizce bu neyden kaynaklaniyordur ? 2 gun once dr gittim hersey yolundaydi cok sukur

ben de ferro kullanıyorum çok memnunum normalden daha fazla çalışıyo bağırsaklarım daha düzenli tuvalete çıkmaya başladım

arkadaşlar bu ayrıntılı ultrason araştırma hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum ben

Bugün egepol u aradım neymiş telefonda fiyat vermiyorlarmış ayrıntılı ultrason için bu uçuk fiyatları duyunca merak etmiştim bende.

olur bizimki de geçen gün 19 cm çıkmıştı 265 gr olmuş
Bizimki de kızmış 17 cm olmuş..
bir de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum siz yaptıracak mısınız
Ben yaptırıcam önceki kızımda da yaptırmıştım...
Bide detaylı ultrasonu bizim hastanede radyoloji uzmanı yapıyormuş 100 tl imiş doktor yeni moda oldu bu isteginize bağlı dedi

arkadaşlar ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım ikinci doz için tam bir ay sonra gel dediler aşı kartı verdiler sizler neler yapıyorsunuz
Bizi de yarın çağırdılar aşı için önceki kızımda 5 i tamamlamamıştık ondan olmam gerekliymiş...eger tamamlasaydım bi daha olmam gerekmeyecekmiş

Ben 18+5 te doktoruma kontrole gittiğimde ayrıntılı için özellikle iki hafta sonra radyolojiye yönlendirdi oda 20+5 e denk gelecek şekilde randevu aldım.
Benim gittigim hastanede yokmuş ayrıntılı ultrason.başka hastane ye gideceğim.direk 21.hafta gidecek tim.yapmazlar mi o zaman.önceden randevu mu veriyorlar

Bugün biz de kontrole gittik. .
Annem ben babam kızım. .:)))
Önceden egepol den cem bey için randevu almıştım. .
Gittim biliyorum ya hemen ikinci sıra alma bölümünden sirami aldım doktorun odasını buldum. .
Biz sizi cagiracagiz dediler oturduk biraz bekledik. .
Sonra içerden doktorun sesi duyuldu bizi çağırdı biz de annem ben ve kızım girdik içeriye. .
Doktor hoşgeldiniz dedi elini uzattı buyrun oturun dedi. .
Ben şok oldum. . Güldüm teşekkür ederim dedim. .
31 yaşındayım ilk defa bi doktordan böyle bi muamele gördüm. .
Anlattım hikayemi kızımla da ilgilendi konusturdu onu..
Odadan çıktıktan sonra kızım anne ben bu doktoru çok sevdim dedi. .

Güzel bi ultrason muayenesi yaptı. .
Eller ayaklar kıpır kıpırdi küçük kızımın. .
Cem bey de söyledi tekrar kız olacağını. ..:)

290 gr 23 cm imiş küçük prenses. ..
Herşey normal bi sıkıntı yok dedi. .

Tüm drgerlerime baktirmak istiyorum dedim onlar için kan verdim. .
Bi de doktor tahlil sonuçları için gelmenize gerek yok numaramı vereyim arayın dedi. .
Oh oh ballı kaymak oldu bana. ..
Ama dehşet kilo almışım. .
Yaylada ye iç yat oh hava mis derken çok almışım çok.
Şimdi yayla işi bitti artık biraz dikkat edeceğim yememe. . Off yaa kendime bile itiraf edemiyorum kilomu buraya da yazmayacagim
Annem kilo aldı diye üzülüyor dedi doktora doktorda hiç öyle gözükmüyor zayıf bi annesiniz ama başlangıç kilosu önemli deyince ben de söyledim biraz fazla olmuş hamur işlerinden ekmekten uzak durun dedi ben de öyle yapacağım artık. .
Olsun varsın diyordum kilo için ama biraz dikkat etmek gerekli. .
Velhasıl bugün Kilo dışında çok iyiydi. .
Bir de doğum ücretini sordum o da çok iyi geldi bana ikamet adresim yakın olursa dogumumu da egepol de yapacağım

Hanimlar bisey sorcam
Detayli taramadan sonra kendi doktorunuzada muayne oldunuzmu ?
Yani gerek varmi.
Kizimda ne yaptigimi hatirlamadim.
Bugun radyolojiden randevu aldim randevu aldigim kiz hemen arkasindan kendi doktorumada randevu ayarladi.
Detayliya 350
Muayneyede 140 lira istediler.
Normalde muayneye 140 veriyorumda sonuc gostermek icinde ucretmi vercez onu anlamadim

Doktorum Doktorum bana sadece radyolojiye gitmemi söyledi bana gelmene gerek yok dedi..

Maşallah canım maşallah sen de aynı benim gibi cem beye kontrolden sonra enerjik cikmissin odadan
Böyle sanki oturup konussan etsen aksama kadar dinler gibi biri değil mi
İzmir de kalsam cem beye devam ederdim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…