- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Birde üç gün önce 20 haftalık değil de 18+3 çıktık.bu haftalarda bebeğin boyu 20 cm Olur mu ki doktor öyle söyleyince çok şaşırdım
ben de bugün tam 18+6 yım canım aynıymışız seninle :))BENDE BUGÜN kont.deydim 18+ 6 dayım ve 21 cm çıktı bebeğimin boyu kilosuda 300 gr biraz tombul şimdilik kendileri ama boyu gayet normal merak etme
tombulcukmuş senin ki canım benimde 18+5 te 23 cm/240 gram dıBENDE BUGÜN kont.deydim 18+ 6 dayım ve 21 cm çıktı bebeğimin boyu kilosuda 300 gr biraz tombul şimdilik kendileri ama boyu gayet normal merak etme
ben de ferro kullanıyorum çok memnunum normalden daha fazla çalışıyo bağırsaklarım daha düzenli tuvalete çıkmaya başladımBenim doktorum da kabız olmamam için direk solgar ın demir hapını verdi. Kutusu 50 TL devlet karşılamıyor ama yapacak bir şey yok en azından sindirimi kolay oluyor. bir de demir ilaçları bulantı yaparmış bende hiç yapmadı.
arkadaşlar bu ayrıntılı ultrason araştırma hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum benbende bugün kont.deydm kendi hastanemden fiyat aldım 450 tl . ve yapan kişi perinatolog.
sgk geçen hastanede bir ark. 250-300 lira gibi bir rakama yaptırdı ama yapan kişi perinotolog değildi radyoloji uzmanıydı.
anlatmak istediğim sgk anlaşmalı ise daha uyguna bulabilirsiniz.ama yapan kişinin radyoloji uzmanımı yoksa perinatologmu yapacak önemli olan bu. normalde söylediğinzi kadar ucuz değil bu görüntüleme. bu detayları sorarsanız daha iyi bilgi alabilrisiniz.
perinatolog bu işin uzmanı olduğundan onun gözü ile bakılması gerekli dedi dr.um .
sağlıklı günler.
ben de daha hiç hissedemedim canım maalesef çok merak ediyorumKizlar bebegimi hic hissetmiyorum ;( 2.ci hamileligim ve hic hareket yok . Korkuyorum ;(
olur bizimki de geçen gün 19 cm çıkmıştı 265 gr olmuşBirde üç gün önce 20 haftalık değil de 18+3 çıktık.bu haftalarda bebeğin boyu 20 cm Olur mu ki doktor öyle söyleyince çok şaşırdım
Bizimki de kızmış 17 cm olmuş..olur bizimki de geçen gün 19 cm çıkmıştı 265 gr olmuş
Ben yaptırıcam önceki kızımda da yaptırmıştım...bir de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum siz yaptıracak mısınız
Bizi de yarın çağırdılar aşı için önceki kızımda 5 i tamamlamamıştık ondan olmam gerekliymiş...eger tamamlasaydım bi daha olmam gerekmeyecekmişarkadaşlar ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım ikinci doz için tam bir ay sonra gel dediler aşı kartı verdiler sizler neler yapıyorsunuz
Benim gittigim hastanede yokmuş ayrıntılı ultrason.başka hastane ye gideceğim.direk 21.hafta gidecek tim.yapmazlar mi o zaman.önceden randevu mu veriyorlarBen 18+5 te doktoruma kontrole gittiğimde ayrıntılı için özellikle iki hafta sonra radyolojiye yönlendirdi oda 20+5 e denk gelecek şekilde randevu aldım.
Seninde mi 2.ci hamilelik. ?ben de daha hiç hissedemedim canım maalesef çok merak ediyorum
Doktorum bana sadece radyolojiye gitmemi söyledi bana gelmene gerek yok dedi..Hanimlar bisey sorcam
Detayli taramadan sonra kendi doktorunuzada muayne oldunuzmu ?
Yani gerek varmi.
Kizimda ne yaptigimi hatirlamadim.
Bugun radyolojiden randevu aldim randevu aldigim kiz hemen arkasindan kendi doktorumada randevu ayarladi.
Detayliya 350
Muayneyede 140 lira istediler.
Normalde muayneye 140 veriyorumda sonuc gostermek icinde ucretmi vercez onu anlamadim
Maşallah canım maşallah sen de aynı benim gibi cem beye kontrolden sonra enerjik cikmissin odadanBugün biz de kontrole gittik. .
Annem ben babam kızım. .:)))
Önceden egepol den cem bey için randevu almıştım. .
Gittim biliyorum ya hemen ikinci sıra alma bölümünden sirami aldım doktorun odasını buldum. .
Biz sizi cagiracagiz dediler oturduk biraz bekledik. .
Sonra içerden doktorun sesi duyuldu bizi çağırdı biz de annem ben ve kızım girdik içeriye. .
Doktor hoşgeldiniz dedi elini uzattı buyrun oturun dedi. .
Ben şok oldum. . Güldüm teşekkür ederim dedim. .
31 yaşındayım ilk defa bi doktordan böyle bi muamele gördüm. .
Anlattım hikayemi kızımla da ilgilendi konusturdu onu..
Odadan çıktıktan sonra kızım anne ben bu doktoru çok sevdim dedi. .
Güzel bi ultrason muayenesi yaptı. .
Eller ayaklar kıpır kıpırdi küçük kızımın. .
Cem bey de söyledi tekrar kız olacağını. ..:)
290 gr 23 cm imiş küçük prenses. ..
Herşey normal bi sıkıntı yok dedi. .
Tüm drgerlerime baktirmak istiyorum dedim onlar için kan verdim. .
Bi de doktor tahlil sonuçları için gelmenize gerek yok numaramı vereyim arayın dedi. .
Oh oh ballı kaymak oldu bana. ..
Ama dehşet kilo almışım. .
Yaylada ye iç yat oh hava mis derken çok almışım çok.
Şimdi yayla işi bitti artık biraz dikkat edeceğim yememe. . Off yaa kendime bile itiraf edemiyorum kilomu buraya da yazmayacagim
Annem kilo aldı diye üzülüyor dedi doktora doktorda hiç öyle gözükmüyor zayıf bi annesiniz ama başlangıç kilosu önemli deyince ben de söyledim biraz fazla olmuş hamur işlerinden ekmekten uzak durun dedi ben de öyle yapacağım artık. .
Olsun varsın diyordum kilo için ama biraz dikkat etmek gerekli. .
Velhasıl bugün Kilo dışında çok iyiydi. .
Bir de doğum ücretini sordum o da çok iyi geldi bana ikamet adresim yakın olursa dogumumu da egepol de yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?