2016 Aralık Anneleri

Kızlar haftaya tatile gidiyorum hamileyken giden var mı hiç

Ben gittim 16 haftalık falandı, deniz kenarında bol bol yürüdüm, arada yüzdüm, güneşten korundum. Güzel geçti tatilim, kendi arabamızla gittiğimiz için bol bol mola vererek gittik, yolcululuk o nedenle pek yormadı beni.

Canm erkekler icinde cok orjinal ve guzel seyler var.
Ben hazirliklarimi atarim gene eylul gibi ufak ufak baslicam gene sizinkide erkek demek bi kac konsept var kafamda ilerde oturtunca ozellikle seni etiketlerim
Bende merakla bekliyorum yapacaklarını kızın için çok güzel hazırlamışsin eminim bu sefer de çok güzel hazırlıkların olur.

Bende merakla bekliyorum yapacaklarını kızın için çok güzel hazırlamışsin eminim bu sefer de çok güzel hazırlıkların olur.

Tesekkur ederim canm
Annem ve gorumcem hazirlik yapmisti bu sefer kendim ilgilenicem
Ilk torun heveslerini alsinlar diye mudahil olmadim ama guzel seyler hazirladilar.
E artik sira annesinde :)
Var kafamda guzel seyler birden almicam aylara bolup alcam sonra keske dememek icin aldikca paylasirim.

Merhaba

Bende gittim iki hafta önce döndük. Kendi arabamızla hem yüzmeli hem gezmeli bi tatildi ☺️ Deniz konusunda sıkıntı yok zaten havuz biraz riskli. Bir de güneşten korunmak lazım. Ben aslında biraz yordum kendimi gezdiğimiz yeelerde akşamları bazen kasık ağrım oluyordu ama dinlenince heçiyordu oda. Çok şükğr bişeyde olmadı. Tadını çıkarmaya bak ☺️☺️

rkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Normal mi birden bire böyle kesilmesi

rkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Normal mi birden bire böyle kesilmesi
Canim bazen oluyor oyle cunku biz henuz bebegimizin her yaptigi hareketi hissedemiyoruz :) belkide oda yorulmustur uyuyodur annesi... aksam uyuyunca belki hissedersin :)

Canim bazen oluyor oyle cunku biz henuz bebegimizin her yaptigi hareketi hissedemiyoruz :) belkide oda yorulmustur uyuyodur annesi... aksam uyuyunca belki hissedersin :)
Allah razı olsun canım Sağolasın valla içim rahatladı.Ben yorulunca o da yoruluyor ama çok uyudu İnşallah en kısa sürede tekrar hissederim çünkü daha doktora gitmeme 1 hafta var

Allah razı olsun canım Sağolasın valla içim rahatladı.Ben yorulunca o da yoruluyor ama çok uyudu İnşallah en kısa sürede tekrar hissederim çünkü daha doktora gitmeme 1 hafta var
icini rahat tut cnm .. insallah iyidir melegin :) Annelik boyle bisey iste hemen telaslandiriyorlar bizi

icini rahat tut cnm .. insallah iyidir melegin :) Annelik boyle bisey iste hemen telaslandiriyorlar bizi
Evet ya çok değişik birşeymiş Rabbim inşallah hayrlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Genellikle anneler doğum sonrası Bebek bakımından yoruldukları için hamile olduğum günleri çok özledim diyorlar.Belki çok zor belki uyutmuyorlar ama şuan ki stresli gergin geçen günlerin yanında bence hiçbirşey değil o yorucu günler... Çabucak 40 hafta olalım da tam Zaman'ında gelsinler

Evet ya çok değişik birşeymiş Rabbim inşallah hayrlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Genellikle anneler doğum sonrası Bebek bakımından yoruldukları için hamile olduğum günleri çok özledim diyorlar.Belki çok zor belki uyutmuyorlar ama şuan ki stresli gergin geçen günlerin yanında bence hiçbirşey değil o yorucu günler... Çabucak 40 hafta olalım da tam Zaman'ında gelsinler
Amin cnm Amin Rabbim sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin :)

Canım ben geçen hafta döndüm tatilden biraz hareketli bir tatildi biz denize girmek için koylara gittik ve ben problem yaşadım bir de Cunda'daydık Deniz çok soğuktu üşüttüm ve kasık ağrılarım oldu ıslak mayoyla durma sürekli değiştir benden tavsiye :) güneş kremini de ihmal etme sakın bana doktorum solante pregna yı önermişti onu kullandım...

Ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim 20.haftamdi şehir dışına çıkacaktık bekletmedi doktorum. Çok şükür bi sorun çıkmadı hatta 3 kere girdim pozisyon değiştirir diye doktorlar çok ilgilendi. Ama yine durustan dolayı kalp ile ilgili çok detaylı açıklama yapamadı. Sorun yok görünüyor dilerseniz 2 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi.Muhtemelen başka doktora gideceğim. Elini yüzünden çekmedi doğru dürüst yavrucum pek utangaç :)

Öğretmen olduğum için çalıştığım yerde bi doktorum vardı benim memlekette bi tane var şimdi bir de eşimin memleketinde olacak öyle görünüyor :)

Back
X