- 2 Aralık 2010
- 218
- 329
- 103
Erkek annesi adayi olarak bazen ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor bebeginiz kız der mi acaba diye geçiriyorum içimde ama sonra doktorun gösterdiği pipi aklıma gelince bunun imkansız olduğunu düşünüyorum.
1 kızım var ama bi tane daha kızım olmasını çok istiyormusum.
Çok değişik ruh halindeyim.
Erkek olacağı için şanslı olduğunu düşünüyorum bazen kadınların bir sürü sıkıntıları var adet, dogum, epilasyon gb...
Allah acılarını göstermesin.saglıkla buyuduklerini görürüz inşallah. ..
Ayy işte tamda o durumdan çekiniyorum. Bakalım.Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Kuzenime 5. aya kadar surekli erkek dediler ismini bile düşünmüştü geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebeğiniz kız demişler. Bir oğlu vardı zaten ama kendisini erkeğe hazırlamış hem mutluluk hem bir şaşkınlık yaşadı
evet canım 1 tane alıyorum :)
Senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır Canım bence sevinmelisin çok sanslısın hem kızı hem erkeği tadicaksinErkek annesi adayi olarak bazen ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor bebeginiz kız der mi acaba diye geçiriyorum içimde ama sonra doktorun gösterdiği pipi aklıma gelince bunun imkansız olduğunu düşünüyorum.
Erkek olacağı için şanslı olduğunu düşünüyorum bazen kadınların bir sürü sıkıntıları var adet, dogum, epilasyon gb...
Canım benim ki üzüntü değil .hem kiz hem erkek annnesi olmak cok guzel bi duygu. Sadece dusunduklerime inandirmisim kendimi. Bu duygumu paylasmak istedim.Senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır Canım bence sevinmelisin çok sanslısın hem kızı hem erkeği tadicaksin
Erkek annesi adayi olarak bazen ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor bebeginiz kız der mi acaba diye geçiriyorum içimde ama sonra doktorun gösterdiği pipi aklıma gelince bunun imkansız olduğunu düşünüyorum.
ben sağlık ocağında ilk kez dinledim kalp atışını ama benim bebeğim seninkinden tam 2 hafta büyük canım onunla alakalı olabilirSlm bugun bende saglik ocagina gittim.19+0 haftamdayim hemsire baya bibugrastu ancak alamadi kalp atimini.daha cok.kucuk endiselenme 20. Haftadan sonra anca duyabilioz filan dedi ama endiselenmemek mumkunmu simdi.gerci bu isi pek yapmioz dedi alette mi sikinti var kendimi tecrubesiz bilmiorym.siz ilkkez mi dinlediniz saglik ocaginda acaba kolay duyabildilermi? Baska bi arkadasta vardi sanrim bu forumdamiydi bilmiorum ama kalp atisi yok?denmisti onada.randevuya 10 gun var daha nasil gececek zaman
Benim doktorumda 24. hafta dediGünaydinlarr herkesee..
Şeker yüklemesi kaçinci haftada yapiliyo bilen var mi acaba? Doktorum 21. Haftada cagirdi ama internette 24 yaziyo. Yaptiranlar var mi ki ???
Ekleyim cnm HoşgeldinGünaydın, ben de en başından beri takipteyim ama bilgilerimi söylememişim nedense :) Beni de ekleyebilirmisiniz?
Yaş 32 , istanbul ,doğum tarihi 31.12.2016,cinsiyet erkek, 2. çocuk
Hoşgeldnz Listede varsanızSelamlar,
bizde 22 aralık ta bekliyoruz kızımızı kısmetse. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
aynı düşünce eşimde var halen bir erkek bebek beklentisiErkek annesi adayi olarak bazen ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor bebeginiz kız der mi acaba diye geçiriyorum içimde ama sonra doktorun gösterdiği pipi aklıma gelince bunun imkansız olduğunu düşünüyorum.
Kanadaydı dimi cnm Yurt dışı diye hatrladım birde azerbaycanda bir arakdaş vardı o nerdeKanada'da boyle canim. Sadece 2 ultrason oluyor eger hamilelikte sorun yoksa. Cok sukur iyi gecti ayrintili ultrason. Doktor kiz dedi kesin :) Cok mutlu oldum. Babamiz erkek bekliyordu icten icte biliyorum ama alisacak artik kiz babasi olmaya :)
Canım hadi hayırlı haberlerAyy kızlar felaket yoruldum. Uzun süredir hazırladığımız bir başvuru dosyası var şirkette. Yarın teslim günü. Ve halen hazır değil.
Ama yarın sabahtan da benim hastaneye gidip ultrasona girmem, sonra da sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı olmam gerekiyor. Aklım sıra bugün çok yormayacaktım kendimi. Çünkü anne yorgun olunca çocuk da uyukluyor ultrasonda. Bakalım yarın nasıl olacak. Bi bırakında dinleneyim artık modunda olabilir.
Bir yandan koşturma iyi geldi. Çok heyecanlıyım çünkü. Ya çok kötü bir durum ama, cinsiyetini görmediler ya, %90 kız gibi dediler ama, içimden hep erkek gibi geçiyor. Çok utanıyorum resmen. Ama kız oldğunu öğrendiğimde üzülmek değlde çok şaşırdım. Hatta eşim hep oğlum diye seviyordu, belki kız, bozuluyordur şimdi sen böyle diyince diyordum. Eşim bile kız olduğu fikrine alıştı. Prensesim diye seviyor. Ben halen konuşamıyorum bebekimle.
İnşallah yarın net bir şekilde kız veya erkek derler.
Hayırlı olsun cnmm
25. haftada yaptrcam bnGünaydinlarr herkesee..
Şeker yüklemesi kaçinci haftada yapiliyo bilen var mi acaba? Doktorum 21. Haftada cagirdi ama internette 24 yaziyo. Yaptiranlar var mi ki ???
tabiki eklerim cnmmAzRASILAM listeye beni de eklersen sevinirim. Yer kocaeli yaş 25 sat 04.03.16 dogum tarihi 09.12.16 erkek ismi yusuf aras ilk bebis
İclal çook iyi anlıyorumgünaydın kızlar sıcaklardan ölcem ben bu adana sıcagı hamile hamile hiç çekilmiyor.
Kilo alımım durdu diyebileceğim bir zaman olmayacka sanırımGünaydın hanımlar. .
Gününüz güzel geçsin. .
Bnm kilo alımı durdu gibi. .
Düzenli yemeye akşam 7 den sonra bişey yememeye calisiyorum. .
Gerçi tartilmadim ama öyle hissediyorum :)
Kendime baktığımda hemen anlıyorum çünkü geçmiş tecrubelerimdem. .
Ben 20-22 kiloya razıyım. .
Ilk hamileliğimde başlangıç 59 bitiş 74
Doğumdan sonraki 10. Gün 65 tim
Sonra yavaş yavaş düştüm. .
Bunda da öyle olur inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?