2016 Aralık Anneleri

Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Kuzenime 5. aya kadar surekli erkek dediler ismini bile düşünmüştü geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebeğiniz kız demişler. Bir oğlu vardı zaten ama kendisini erkeğe hazırlamış hem mutluluk hem bir şaşkınlık yaşadı

Ayy kızlar felaket yoruldum. Uzun süredir hazırladığımız bir başvuru dosyası var şirkette. Yarın teslim günü. Ve halen hazır değil.
Ama yarın sabahtan da benim hastaneye gidip ultrasona girmem, sonra da sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı olmam gerekiyor. Aklım sıra bugün çok yormayacaktım kendimi. Çünkü anne yorgun olunca çocuk da uyukluyor ultrasonda. Bakalım yarın nasıl olacak. Bi bırakında dinleneyim artık modunda olabilir.
Bir yandan koşturma iyi geldi. Çok heyecanlıyım çünkü. Ya çok kötü bir durum ama, cinsiyetini görmediler ya, %90 kız gibi dediler ama, içimden hep erkek gibi geçiyor. Çok utanıyorum resmen. Ama kız oldğunu öğrendiğimde üzülmek değlde çok şaşırdım. Hatta eşim hep oğlum diye seviyordu, belki kız, bozuluyordur şimdi sen böyle diyince diyordum. Eşim bile kız olduğu fikrine alıştı. Prensesim diye seviyor. Ben halen konuşamıyorum bebekimle.
İnşallah yarın net bir şekilde kız veya erkek derler.

Ayy işte tamda o durumdan çekiniyorum. Bakalım.

Senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır Canım bence sevinmelisin çok sanslısın hem kızı hem erkeği tadicaksin

Senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır Canım bence sevinmelisin çok sanslısın hem kızı hem erkeği tadicaksin
Canım benim ki üzüntü değil .hem kiz hem erkek annnesi olmak cok guzel bi duygu. Sadece dusunduklerime inandirmisim kendimi. Bu duygumu paylasmak istedim.

Çok şükür rabbim nasip etti hamile olmayı. Hamile kalmayi isteyip hamile olamayan bir sürü insan var.

Oyy ne güzel maşallah size, benimd bir kızım var bir kızım daha olacak kısmetse, ben de erkek Olmasını çok isterdim, yarın randevum var doktorum %95 kız demişti hala bir ümidim varmış gibi amaa gibi işte, yok aslında

ben sağlık ocağında ilk kez dinledim kalp atışını ama benim bebeğim seninkinden tam 2 hafta büyük canım onunla alakalı olabilir

Günaydınlar...

ya benim birkaç gündür karnım çok gergin. Hani çok çok fazla yemek yersinizde karnınız şişer gerilir ya aynı onun gibi gergin oluyo. bide aynı zamanda sanki rahimden gelen bi baskı hissediyorum. aslında tam baskıda değil anlatamıyorum ama ayağa kalktığımda o bölgede sanki birşey baskı yapıyo. Oturduğum zaman sıkıntı yok ama. Böyle hissedenleriniz var mı? hem gerginlik hem de baskı hissi rahatsız etmeye başladı açıkçası.

Bide ben demir ve balık ağı haplarımı hiç düzenli içmiyorum yaa her sabah vitaminimi alıyorum ama onları mşdem kabul etmiyor. Akşamları alsam sakıncası olur mu?

Günaydın annişler:)
Taşındık vs derken tetanoz aşısını unuttum bugün 22+1 iz geç mi oldu acaba?

Bi de ben, ah ben, vitamin demir vs hiçbişey içemiyorum. Ve sanırım kansızlığım başladı. Bi kaç gündür halsizliksen kolum kalkmıyor. Sürekli uzanıyorum tuvalete zor gidiyorum. Kısturmayan kan ilacı yok mıdur ya

Günaydın hanımlar. .
Gününüz güzel geçsin. .

Bnm kilo alımı durdu gibi. .
Düzenli yemeye akşam 7 den sonra bişey yememeye calisiyorum. .
Gerçi tartilmadim ama öyle hissediyorum :)
Kendime baktığımda hemen anlıyorum çünkü geçmiş tecrubelerimdem. .
Ben 20-22 kiloya razıyım. .
Ilk hamileliğimde başlangıç 59 bitiş 74
Doğumdan sonraki 10. Gün 65 tim
Sonra yavaş yavaş düştüm. .
Bunda da öyle olur inşallah. .

Günaydın, ben de en başından beri takipteyim ama bilgilerimi söylememişim nedense :) Beni de ekleyebilirmisiniz?

Yaş 32 , istanbul ,doğum tarihi 31.12.2016,cinsiyet erkek, 2. çocuk
Ekleyim cnm Hoşgeldin

Selamlar,

bizde 22 aralık ta bekliyoruz kızımızı kısmetse. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hoşgeldnz Listede varsanız
ekleyim prensesi

aynı düşünce eşimde var halen bir erkek bebek beklentisi
bnm 2.kızım bn mutluyum :)

Kanada'da boyle canim. Sadece 2 ultrason oluyor eger hamilelikte sorun yoksa. Cok sukur iyi gecti ayrintili ultrason. Doktor kiz dedi kesin :) Cok mutlu oldum. Babamiz erkek bekliyordu icten icte biliyorum ama alisacak artik kiz babasi olmaya :)
Kanadaydı dimi cnm Yurt dışı diye hatrladım birde azerbaycanda bir arakdaş vardı o nerde
Prenses çoğaldı :)
Canım hadi hayırlı haberler
stres olma
Çukulata ye :)

AzRASILAM canim benimkinin cinsiyetide kesinlesti, erkek listede eklersen sevinirim
Hayırlı olsun cnmm
Günaydinlarr herkesee..
Şeker yüklemesi kaçinci haftada yapiliyo bilen var mi acaba? Doktorum 21. Haftada cagirdi ama internette 24 yaziyo. Yaptiranlar var mi ki ???
25. haftada yaptrcam bn
AzRASILAM listeye beni de eklersen sevinirim. Yer kocaeli yaş 25 sat 04.03.16 dogum tarihi 09.12.16 erkek ismi yusuf aras ilk bebis
tabiki eklerim cnmm
günaydın kızlar sıcaklardan ölcem ben bu adana sıcagı hamile hamile hiç çekilmiyor.
İclal çook iyi anlıyorum
Yandım yandım klimalı ortam kesmiyor artık beni
Kilo alımım durdu diyebileceğim bir zaman olmayacka sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…