BEN 19. HAFTADAYIM. BEBİŞ DE HALEN BİR HAREKETLENME YOK. BENİMLE AYNI DURUMDA OLAN VAR MI KIZLAR? DURUMUNUZU PAYLAŞIR MISINIZ RİCA ETSEM. İLK GEBELİKTE GEÇ HİSSEDİLİYORMUŞ HERALDE 4 GÖZLE BEKLİYORUM.
Yapma ya tansiyonum düşer benim o saatlere kadar bişey yemeden6 yıl önce yaptırmıştım bu hamileliğimde yaptırmadım daha yanlış hatırlamıyorsam önce aç karnına kan alıyorlar sonra şekerli suyu içiyorsun 1 er saat arayla 2 defa daha kan alıyorlar.2 saat bekliyorsun hiçbirşey yemeden.
Allah allah neden öyle oldu ki ne kadar çikolata yemistin inşallah ikincide sonuç temiz çıkar canimm
O zaman seker yüklemesine giderken AC mi olmak gerekiyor hiç etkilememesi için
31 mayıstamıKizlar cok tesekkur ederim, icimi rahatlattiniz. Yarin ayrintili ultrasonum var, o arada doktoruma da sorarim. Bebegimi en son 31 Mayis'ta gormustum, bu ultrasonu dort gozle bekliyordum. Insallah hersey iyi cikar. Cinsiyetini de ogrenecegiz insallah :)
Ayy kiz sendegünaydın Arkadaşlar
İyice tombik ve çirkin hissediyorum kendimi artık
günaydın Arkadaşlar
İyice tombik ve çirkin hissediyorum kendimi artık
kızlar bişey sorucam demir hapını ve eleviti ne zamandır içiyorsunuz benim kutular bitti devam edecek miyim ki cuma kontrolüm var o zaman sorucam doktoruma ama cumaya kadar alsam mı ki yeni kutularımı bekleyesem mi sormak için ne dersiniz :??
teşekkür ederim canım o zaman ben yenisini alayım bari madem kaçış yokben sordum cnm demir hapını doğuma kadar içecekmişiz vitamini dr belirliyor bebeğin gelişimi sizin kilo alımınız vs ye göre. mesela benm vit. haftada 3 e indi . ama demir hapından kurtuluşumuz yok maalesef. :)
Günaydın güzel hamişler,
Bende her istediğim kıyafetimle geziyordum şimdiye kadar. Son 2 haftadır göbüş ve memişler yüzünden hiçbir şey olmamaya başladı. Tamam hamişiz ama sığamıyorum birşeye
Dikkat ediyorum yediklerime ama benimde +5 kilo oldu. Enteresan bir şekilde engelleyemiyorum yükselişi.
Bugün detaylı usg ye gireceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?