2016 Aralık Anneleri

BEN 19. HAFTADAYIM. BEBİŞ DE HALEN BİR HAREKETLENME YOK. BENİMLE AYNI DURUMDA OLAN VAR MI KIZLAR? DURUMUNUZU PAYLAŞIR MISINIZ RİCA ETSEM. İLK GEBELİKTE GEÇ HİSSEDİLİYORMUŞ HERALDE 4 GÖZLE BEKLİYORUM.

bende hissetmiyorum sadece yattığımda ve çok sessiz ortamda kalp atışı gibi bir şey duyuyorum ama çok çok derinden.

Yapma ya tansiyonum düşer benim o saatlere kadar bişey yemeden
Temiz çıksın da sabretcez bakalım birde yanında limon götür diyorlar şekerli su iğrençmiş aç karnına galiba

31 mayıstamı
2 ay bitmiş 3.ay olmuş
nasıl görmedin
azerbeycanda öyle mi

Günaydın güzel hamişler,
Bende her istediğim kıyafetimle geziyordum şimdiye kadar. Son 2 haftadır göbüş ve memişler yüzünden hiçbir şey olmamaya başladı. Tamam hamişiz ama sığamıyorum birşeye
Dikkat ediyorum yediklerime ama benimde +5 kilo oldu. Enteresan bir şekilde engelleyemiyorum yükselişi.
Bugün detaylı usg ye gireceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Hakkımızda hayırlısı.

günaydın Arkadaşlar
İyice tombik ve çirkin hissediyorum kendimi artık
Ayy kiz sende birak tadini cikar
Benimde gobegim cikmis ne guzel hamileyim diye bagiriyor
Nasil olsa dogumdan sonra verecez kilolari
Hayirlisiyla bi gelsinler sıpalar.
Bu sene resmen erkek senesi yaa . Etrafimda bir suru hamile var hepsi erkek

kızlar bişey sorucam demir hapını ve eleviti ne zamandır içiyorsunuz benim kutular bitti devam edecek miyim ki cuma kontrolüm var o zaman sorucam doktoruma ama cumaya kadar alsam mı ki yeni kutularımı bekleyesem mi sormak için ne dersiniz :??

Evet benim gobek te baya baya var esim gobikli demeye coktan basladi :)
Yanliz isin garip tarafi kilo aldim gibi duruyo ama tartuda halla ayniyim sadece gun gun grm oynuyo ac tok durumuma gore.
67.200
67.400 gibi

Günaydın herkese

Benim dün geceden beri migrenim tuttu başımı kaldıramadım, bugün işe de gidemedim. Eşim de evde yok. Kendimi çok kötü hissediyorum ya. Üstelik dünden beri kızım çok hareketlendi, annesinin ağrısını hissediyor sanırım

ben sordum cnm demir hapını doğuma kadar içecekmişiz vitamini dr belirliyor bebeğin gelişimi sizin kilo alımınız vs ye göre. mesela benm vit. haftada 3 e indi . ama demir hapından kurtuluşumuz yok maalesef. :)

ben sordum cnm demir hapını doğuma kadar içecekmişiz vitamini dr belirliyor bebeğin gelişimi sizin kilo alımınız vs ye göre. mesela benm vit. haftada 3 e indi . ama demir hapından kurtuluşumuz yok maalesef. :)
teşekkür ederim canım o zaman ben yenisini alayım bari madem kaçış yok

2 haftadir mi olmuyor, valla bana baya uzun zamandir hic bir kiyafetim olmuyor Gecen artik kaldirdim hepsini topladim bazanin altina koydum. 3-5 parca bir sey kaldi giyebildigim. Zaten hamilelik kotlari ve tshirtler falan onlar da Bebise aldiklarima yer acildi dolapta, belki ona dolap almayabilirim zaten evimiz cok kücük. Ben de 4,5 kilo aldim ama göbekten olmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…