2016 Aralık Anneleri

Allah yüzüne baksın canım bebeğini sana bağışlasın

Iki gündür bende de var ayni sorun ama cok yorulduğum için oldugunu düşündüm. Dinlenince geçti çünku.

aa ciddimisiniz inş. öyledir çünkü bende iki gündür çok yoruldum . cmtesi mobilya bakmak için dolaştım pazar misaifr ağırladm hiç bukadar yüklenmemiştm kendime ondandır inş.
çok tşk.ler sağlıklı günler dilerim sizede

rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inş. bebeğinizi. tabi atarız merak etmeyin gözaydında vericez inş. size. sağlıklı günler

Okudum canım.

Benim öyle oluyor. İlk kez geçen hafta ağrıdı. önce elimi değdirdiğçe ağrıyordu sonra arttı. Doktora sorduğumda göbek fıtığı olabileceğini söyledi ama çok önemli bişey değilmiş. sonra geçti zaten şimdide bazen ağrıyor ama kendiğinden geçiyor. Ama sen tabi kendi doktorunada sor yinede.

cok sevindim cnm

Iki gündür bende de var ayni sorun ama cok yorulduğum için oldugunu düşündüm. Dinlenince geçti çünku.
bendede olmuştu rahim gerildiği için demişti doktor bide ben gece gitmiştim acile çok pimpirikliyim:) karın gerildiğinden acı hassasiyet hissi olur dediler

31 ağustos da ki duruma göre güncelleyim o zaman canım

Okudum.

çok iyiymiş peki bu izinden sonra ücretsiz izin kullanma hakkımız oluyor mu 6 ay yine... bide yarım günden kasıt 12.30 a kadar mı ;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…