- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
canım ben 1.5 saat gidiyorum 1.5 saat dönüyorum çalışma saatleri de uzun öğretmen filan değilim yani. bilmiyorum Allah kuvvet veriyor herhalde çalışmak zorundayım işimi bırakamam bu kadar iyi bir yere gelmişken, bebeğim için. sorun yaşamazsam son haftama kdr çalışmak istiyorum ki doğum izinlerimi doğumdan sonraya saklayayım
benim vardı doktoru aradım söyledim birazda ağrım vardı acile git bi baksınlar dedi.. bende gittim panikle turnosol kağıdı koydular akıntı su olabilir mi diye ama doktor önce vajinal kontrol yaptı mantar enfeksiyonu var akıntı ondan dedi emin olmak için bi saat turnosol kağıdı koyucaz dedi.. bi saat gezdim geldim bebğin suyuysa mosmor olur dedi allaha şükür öyle bişey çıkmadı..mantar enfeksiyonu yapıyor yani bi kaç çay kaşığı su gibi akıntı .. bazen wc de ıkınınca damlıyordu..
Canim gebelikte akintilar normal olarak sayiliyormus ama sen yinede dr sor.. ihmale gelmez boyle seyler enfeksiyonda olmus olabilir olmayadabilir ( her enfeksiyon belirtisinde kasinti yanma yoktur ). bende yasadim oyle seyleri cnm suan akintim hic yok
canım bu haftada bebekler artık boy kilo yönünden geliştiler en az 300-400 gr oldular az da olsa almışsındır ama bebeğin iyiyse sorun yok zaten geçmiş olsun bu arada...
bende 1 antibiyotik bitirdim hala gecmemisti sonra dr alttan krem seklinde antibiyotik verdi degisik bir ilacti.. simdi cok sukur akintim hic yokYa benim antibiyotiğim 3_4 gün önce bitti zinnat içtim enfeksiyon vardı sıcaklarda sanki daha çok artıyor bilmiyorum ki bir ben mi bu akıntı dan şikayetçiyim acaba.
Gecmis olsun cnmbenim
mantar enfeksiyonunda antibiyotik vermiyorlar hatta antibiyotik daha çok arttırıyormuş. fitil veriyorlar bitek ama diğer tür enfeksiyonsa veriyorlar idrar yolları falansa sizin enfeksiyonu nasıl anladı doktorYa benim antibiyotiğim 3_4 gün önce bitti zinnat içtim enfeksiyon vardı sıcaklarda sanki daha çok artıyor bilmiyorum ki bir ben mi bu akıntı dan şikayetçiyim acaba.
DONAXYL KULLANDIM GEÇMİŞTİ TEKRAR OLDU GYNNO MAX XL DİYE Bİ İLAÇ VERDİ İÇİNDE 3 FİTİL VAR İKİ TANESİNİ KULLANDIM ÇOK AKINTI YAPTI YAĞLI Bİ FİTİL C KATEGORİSİYMİŞ.
ne diyim cnm wallaYa gercekten calisan anneler icin cok zor. Ben calisirken hamile kalmak istemistim ama simdi esime diyorum ki gercekten cok cok zor olurmus. 1 saat gidip 1 saat dönüyordum her gün. Calisma saatleri de uzundu. Hepinize Allah kolaylik versin.
Ayrica izin konusuna da sonuna kadar katiliyorum, bu tarz konularda farklilik olamaz! Maas seviyesi farki olur, imkan farki olur vs ama bu cok temel bir konu. Dedigin gibi herkesin durumu bu konuda ayni, onlarinki de bebek sizinki de bebek. Anlamak mümkün degil
Bizde de mesela müdürün yemek kartina yüklenen ücret bizimkinden fazlaydi. Anlamiyorum o da insan biz de insaniz, müdür diye daha mi cok acikiyor, daha mi cok yemek yemesi lazim. Cok sinir oluyordum.
bnm iş yerimde de o sıkıntı yokcanım ben 1.5 saat gidiyorum 1.5 saat dönüyorum çalışma saatleri de uzun öğretmen filan değilim yani. bilmiyorum Allah kuvvet veriyor herhalde çalışmak zorundayım işimi bırakamam bu kadar iyi bir yere gelmişken, bebeğim için. sorun yaşamazsam son haftama kdr çalışmak istiyorum ki doğum izinlerimi doğumdan sonraya saklayayım
katılıyorum canım sana. bakalım bizim halimiz ne olacak tek çocukla uğraşmak zordu 2 çocuklu hayat nasıl olacak.siz birde dogumdan sonra calısan anneliğin zorluklarını görün kızlarkorkutmak gibi olmasın ama.
Ne kadar güzel kendine kilo almamışsın bebeğin almış kiloyu. Bebeklerimiz zaten 500 gr bile yoktur.Merhabalar guzel Annisler.. bir sorum olcakti internettende arastiriyorum emin olamiyorum,, suan 21 haftalik hamileyim ve 2 kilo bazen 2 bucuk kilo oluyor suana kadar aldigim kilo.. bazen huzursuz oluyorum bebegim besleniyormu diye.. sizde durumlar nasil?
Bebislerimiz beslensinde dogumdan sonra mecburr verilcek kilolar :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin cnm..Ne kadar güzel kendine kilo almamışsın bebeğin almış kiloyu. Bebeklerimiz zaten 500 gr bile yoktur.
Ben 4 kilo aldım. 1 haftadır kilo almamışım. Almamak için çabalıyorum. Tatlıyı ve hamur işini kestim. Her gün dondurma yiyordum onu da yemiyorum. Yemekleri kısıtlamıyorum. Sadece pilavı 1 kaşık yiyorum. pirinç fazla tüketmemeye çalışıyorum.
Israr tahlili yapıldı eritrosit 3 pozitif çıkınca puronil ile zinnat verdi evet idrar yolu enfelsiyonuymuş inşallah geçmiştir artık 31 ağustos randevum o şekil gidicem bol su iç dedi her gün 2.5 litre su içmeye özen gösteriyorummantar enfeksiyonunda antibiyotik vermiyorlar hatta antibiyotik daha çok arttırıyormuş. fitil veriyorlar bitek ama diğer tür enfeksiyonsa veriyorlar idrar yolları falansa sizin enfeksiyonu nasıl anladı doktor
Israr tahlili yapıldı eritrosit 3 pozitif çıkınca puronil ile zinnat verdi evet idrar yolu enfelsiyonuymuş inşallah geçmiştir artık 31 ağustos randevum o şekil gidicem bol su iç dedi her gün 2.5 litre su içmeye özen gösteriyorum
Günaydınn herkese..
Haftasonuda benim kontrolüm vardı. Haftaiçi 3 gün kasık ağrısı çektim. sabit durunca yada oturunca değil ama ayağa kalkarken ve yürürken çok ağrıyordu. Doktor normal dedi bebek ve rahim büyüdüğü için ordakia kaslarda gerilirmiş ondan olurmuş. Şimdi hafifledi allahtan.
Onun haricinde erken doğum riskim varmış maalesef. Geçen gittiğimde de söylemişti bu sefer kesinleşti bebeğin amnion sıvısı fazlaymış. Nedeni gebelik şekeri ya da bebeği mide ve yyutma problemleri olabilirmiş çok şükür ikiside yok bende. Yüzde altmışınında nedeni belirlenemezmiş benimkininde nedeni yok yani. eğer böyle devam ederse amacımız 34. haftaya kadar dayanman dedi. Açıkçası moralim bozuldu b,raz inşallah erken doğum olmaz ve zamanında gelir bebeğim. Bir de bebeğin eşi aşağıdaymış. o şu an için problem değil ancak doğuma kadar yukarı çıkması lazım dedi. Aksi halde normal doğum gerçekleşmiyomuş sanırım.
Bizden haberler böyle. Dua edinde erken doğum olmasın( İnşallah hepimizin bebişleri sağ salim gelir..
DONAXYL KULLANDIM GEÇMİŞTİ TEKRAR OLDU GYNNO MAX XL DİYE Bİ İLAÇ VERDİ İÇİNDE 3 FİTİL VAR İKİ TANESİNİ KULLANDIM ÇOK AKINTI YAPTI YAĞLI Bİ FİTİL C KATEGORİSİYMİŞ.
Rabbim yavrunu bagislasin cnmbenimArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canımArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
Sağol canım içim rahatladıAkıntı benim de var canım.. Doktor normal dedi.. Bu ara çok oluyo evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?