2016 Aralık Anneleri

Valla ne diyim Allah yardimcin olsun. Istanbul`da misin? Istanbulda öyle oluyor. Kisa mesafe bile olsa. Ben besiktas 4-levent arasini 1 saatte gidiyordum. Burada trafik yok ama baska sehirde calisiyordum, yine 1 saat sürüyordu. Sorun yasamadan sonuna kadar gidersin insallah, ben de senin yerinde olsam hamileyken calismayi tercih ederdim sonradan bebekle daha fazla vakit gecirmek icin.

Son düzenleme:

Ya benim antibiyotiğim 3_4 gün önce bitti zinnat içtim enfeksiyon vardı sıcaklarda sanki daha çok artıyor bilmiyorum ki bir ben mi bu akıntı dan şikayetçiyim acaba.

Ya benim antibiyotiğim 3_4 gün önce bitti zinnat içtim enfeksiyon vardı sıcaklarda sanki daha çok artıyor bilmiyorum ki bir ben mi bu akıntı dan şikayetçiyim acaba.
bende 1 antibiyotik bitirdim hala gecmemisti sonra dr alttan krem seklinde antibiyotik verdi degisik bir ilacti.. simdi cok sukur akintim hic yok

mantar enfeksiyonunda antibiyotik vermiyorlar hatta antibiyotik daha çok arttırıyormuş. fitil veriyorlar bitek ama diğer tür enfeksiyonsa veriyorlar idrar yolları falansa sizin enfeksiyonu nasıl anladı doktor

DONAXYL KULLANDIM GEÇMİŞTİ TEKRAR OLDU GYNNO MAX XL DİYE Bİ İLAÇ VERDİ İÇİNDE 3 FİTİL VAR İKİ TANESİNİ KULLANDIM ÇOK AKINTI YAPTI YAĞLI Bİ FİTİL C KATEGORİSİYMİŞ.

vagi-hex fitil hatta hapa daha çok benziyor
birde fuggy diye bir krem bana kullandığım zaman çok faydalı
ama bırakınca hemen başlıyor

ne diyim cnm walla
Müdürede şöyle bir "bahane" bulayım belki misafiri olur diye olabilir Firmacı vs...

bnm iş yerimde de o sıkıntı yok
evde yakın
Ben kamudayım ama özel çalışıyorum kısacası taşeronum
yalnız müdürümüz çok iyi sanırım bana da yarım gün izin verir diye düşünüyorum
burda şuan memur bir bayan arkadaşım var o da süt izninde ona yarım gün izin verdi,

Ne kadar güzel kendine kilo almamışsın bebeğin almış kiloyu. Bebeklerimiz zaten 500 gr bile yoktur.
Ben 4 kilo aldım. 1 haftadır kilo almamışım. Almamak için çabalıyorum. Tatlıyı ve hamur işini kestim. Her gün dondurma yiyordum onu da yemiyorum. Yemekleri kısıtlamıyorum. Sadece pilavı 1 kaşık yiyorum. pirinç fazla tüketmemeye çalışıyorum.

Bebislerimiz beslensinde dogumdan sonra mecburr verilcek kilolar :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin cnm..

mantar enfeksiyonunda antibiyotik vermiyorlar hatta antibiyotik daha çok arttırıyormuş. fitil veriyorlar bitek ama diğer tür enfeksiyonsa veriyorlar idrar yolları falansa sizin enfeksiyonu nasıl anladı doktor
Israr tahlili yapıldı eritrosit 3 pozitif çıkınca puronil ile zinnat verdi evet idrar yolu enfelsiyonuymuş inşallah geçmiştir artık 31 ağustos randevum o şekil gidicem bol su iç dedi her gün 2.5 litre su içmeye özen gösteriyorum

Akıntı benim de var canım.. Doktor normal dedi.. Bu ara çok oluyo evet.

Canim hayirlisi ile zamaninda gelir insallah bebisin.kendine daha cok dikkat et bol bol dinlen.

DONAXYL KULLANDIM GEÇMİŞTİ TEKRAR OLDU GYNNO MAX XL DİYE Bİ İLAÇ VERDİ İÇİNDE 3 FİTİL VAR İKİ TANESİNİ KULLANDIM ÇOK AKINTI YAPTI YAĞLI Bİ FİTİL C KATEGORİSİYMİŞ.

Cok gecmis olsun cnm insallah bu son olur atlatirsin hemen.

Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.

Rabbim yavrunu bagislasin cnmbenim

rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…