2016 Aralık Anneleri

Canım 3 km.yi 45 dakikada yürüyorum...

hey maaş. ne güzel ben çok hareketsizim ya sabah 8-5 iş yerinde otur sonra evde ye yat inip sitede bile yürümüyorum halsizlikten üşengeçlikten maaş. valla size böyle devam edin inş. doğumda çok rahat edersiniz. bende artık naparım bilemiyorum

ben de en az yarım saat yürüyorum da akşamları fazlası da oluyor tabi demekki ortalama ben de o kadar yürüyorum :))

Öğretmenim şu an tatil olduğu için yürüyüşe devam ama okul açıldığında konuşmaya mecalim kalır mı bilmiyorum :) bir bu sabah uyandığımda sağ kasığımda bir şişlik oldu Bebek mi yoksa yalancı kasılmalardan mı bilmiyorum ama korkuttu yürüyüşe birkaç gün ara vereyim diye düşündüm...

Previt positive canım ekstra magnezyum ya da kan ilacı kullanma dedi doktorum hepsi var zaten içinde sadece omega 3 kullanıyorum balık yiyemediğim için...

ben en baştan beri previt kullanmama rağmen 15 gün önce gece kasıldı bacağım ikincide olunca gittim dr a magzenyum desteği verdi maalesef onuda alıyorum şuan yani o belli olmuyor cnm onuda kallansan isteyebiliyor demekki vücut. ama günde bir tane ssade soda içersen belki gerek kalmaz . ben baştan içemedm bulantılar zamanı tiksindm diye şimdi mecbur içiyorum hem onu hem magnezyumu gece öyle kokrtumki sabaha başladım hemen :)

Son kontrolümde doktoruma soracaktım omega 3 verecek misiniz diye unutmuşum oda bir şey söylemedi

Ben sordum balık yağını doktoruma bebeğin beyin gelişimi için son 3 ayında kullanman yeterli olur dedi. Gerçi ben decavit ve demir hapınıda bulantı yüzünden gün gün düzenli almıyorum doktorum da biliyor bu konuda bir sorun olur falan demedi. Hakkımda hayırlısı artık.

Bir sonraki randevum 8 eylülde o zaman sorsam geç kalmış olmam herhalde, danışmadan direk kendim almak istemedim.

antares ve forumda mı varmış sadece canım
Canım ben seninle yazıştıktan sonra forum avm yi aradım. Keçiörendeymiş. Elimizde var dedi. Ben de gidip almayı deneyim bi dedim. Çünkü telefonda özellikle 7 ay muhabbet yaptı. Gittim hiç sormadı 7 aylık mı diye. Direk kimliğini alıp verdiklerine dair bi kayıt yapıyorlar. Sanırım tekrar almaya gitmemen için. Direk veriyorlar 5 tl ye. Ben bugün e bebek e gittim demiştim ya sabahtan. O arada biraz gezmiştim. Bi çıtçıtlı zıbın vardı mesela girişte. 3,99 diyordu fiyatına. Kutunun içini açıp bakınca ilk o zıbının farkettim. 4 tl desen zaten kutuya 5 tl veriyorsun. İçinden çıkan ürünler küçük boyutlarda tanıtım türünden ama olsun. Mesela 4 tane bebek bezi var prima. Altını açma bezi var 5 tane. Arkadaş bunları neredeyse birini bi hafta kullanırsın dedi. Altını silmek için bezler, ıslak mendil, deterjan yumuşatıcı göğüs pedi falan var içinde. Öyle tanıtım amaçlı güzel bir kutu olmuş. Benim hoşuma gitti. Her ne kadar trafik olduğu için navigasyon çevre yolunda toplamda 30 km mesefa ile götürmüş olsada.

Canım ayak parmaklarımda oldu benim de karıncalanma...eğer devam ederse previte rağmen ek magnezyum veririm dedi inşallah geçmez...soda zaten içemezdim normalde ama deneyeyim bakalım gazının çıkmasını bekleyeyim değil mi?

Bir sonraki randevum 8 eylülde o zaman sorsam geç kalmış olmam herhalde, danışmadan direk kendim almak istemedim.

Sorun olmaz bence son 3 aylık döneme girmiş olacaksın o zaman. Havalar serinlemeye başladı zaten artık balık yemeye de başlarız inşallah. Haftada 2 gün bir dilim somon yesek gerekli omegayı alırız hehalde

Sağol cnm

Canım en baştada yazdım
Ben adanadayım adanada zaten yokmuş büyükşehir değilmiş!!
İstanbul Ankara İzmirde "bazı" Mağazalarında varmış
Arayın da gidin yazdıydım cnmmm
Canım resmen risk aldıydım. Sıkıntı yok ama neyseki buldum üçüncü e bebekte :) ama üçüncüye gitmeden arayıp teyid edip gittim. Onlar uzak avm olduklarından

anladım
anladım canım almış olduğuna sevindim olmazsa akşam belki biz de gideriz eşime söliim de merak ettim ben de eğer alırsam ilk alşverişim olacak benim oğluşuma inşallah :))

Ben notlara kaydediyorum soracaklarım listesi yapıp her ay :) tetanoz alışını sordum mesela gittiğimde tek söz yeter dedi 2014 eylül de vurulmuştum işe yarıyor liste :)

Benimde eşim not alır hep :) Ordan bakıp sorarım :)
Bu sefer annem bizimle kontrole geldi çok heyecanlandı, onun heyecanından unutmuşum :)

anladım

anladım canım almış olduğuna sevindim olmazsa akşam belki biz de gideriz eşime söliim de merak ettim ben de eğer alırsam ilk alşverişim olacak benim oğluşuma inşallah :))
benimde ilk oldu kızım için. birde ilginç olan çocuk hiç kız mı erkek mi diye sormadı. kızlar için olan kutuyu getirdi. dedim acaba bi yerden mi bakıyorlar hastane kayıdı falan. yoksa tipime baktı bu şişik her tarafından kilo almış kesin kız mı dedi bilemiyorum.

Benimde eşim not alır hep :) Ordan bakıp sorarım :)
Bu sefer annem bizimle kontrole geldi çok heyecanlandı, onun heyecanından unutmuşum :)

Canım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...

Canım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...

İnanmıyorum, aynı şeyi biz de soracaktık, eşimle bakıştık kaldık :) Bu kadar benzerlik olur, annem ekranda prensesini severken ben aklımdaki her şeyi unuttum maalesef :)

İnanmıyorum, aynı şeyi biz de soracaktık, eşimle bakıştık kaldık :) Bu kadar benzerlik olur, annem ekranda prensesini severken ben aklımdaki her şeyi unuttum maalesef :)

Aynen öyle ekranda anneannesine güldü ve el salladı :) sonrasında da doktoru sıkıştırıp sormayalım dedik kendi kendimize de söylendik eve gelince insan söylemez mi bu konuda birşeyler diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…