2016 Aralık Anneleri

Canım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...
canım ilişkiyi hiç merak etme benim doktorum son iki ay kala keseceğim cinsel ilişkiyi dedi bazı kısıtlamalar da söyledi onun için eylül sonuna kadar herşey serbest dedi :))

ay inş. olmaz ben çok korktum çünkü felç geldi sandm ilk defa yaşadm böyle bişi . inş. sana gerek kalmaz vit. iyi gelir sana .
soda bende içemezdm diyorum ya ama şimdi zorlada olsa masama koyuyuorm yudum yudum bitiriyorum . yooo gazanının çıkmasını beklemene gerek yok illa içebiliyorsan öle diekt içebilirsin. bana dr içmeye çalış günde bir tane dedi . ondan zorluyorum açıkçası hafta sonları ara verip h. içi unutmadığım taktirde içiyorum sende al şişeyi eline yudum yudum bitirmeye bak bence

canım ilişkiyi hiç merak etme benim doktorum son iki ay kala keseceğim cinsel ilişkiyi dedi bazı kısıtlamalar da söyledi onun için eylül sonuna kadar herşey serbest dedi :))

Anladım canım tamam biz yine de dikkat ediyoruz tabi ama erken doğumu tetikliyor falan diye okudum birkaç yerde sormak istedim doktoruma soramamıştım...bir daha ki gittiğimde artık..

ay biz nerdeyse 2 aydır kardeş kardeş yatıyoruz :) eşim korkuyor bebişe bişi olacak diye dolayısı ile biz o arayı çoktan vermiş olduk :)

Deniz suyu içiyorum sanki diyordum önceden :) içerisine birkaç damla limon sıkıp içeyim bende kasılmaktansa soda içerim tabii...

sevgi dolu anneler ve anne adayları 2 gündür ellerimde uyuşma var ama hiç geçmeden sürekli bir uyuşukluk bir miktar da güç kaybı var. netten baktım böyle olabiliyormuş, bugün doktora da sordum normal dedi ama bir tedavi ya da yapılabilecek birşey söylemedi. aranızda bu durumu yaşayan var mı doktorunuz birşey önerdi mi?
allaha şükür şimdiye kadar hiçbir belirti yaşamadım mide bulantım bile olmadı ama 2 gündür hamile olduğumu ellerimin şişliğinden iyice hissettim. ayrıca 22+1 görünüyorum bugün itibariyle 4lü test için kan aldılar ama biraz geç kalmışsın dediler. acaba geç kan alındığı için sorun olur mu? pazartesi asıl doktorumla ravdevum var ama o zamana kadar anne adayları belki biliyorlardır diye yazmak istedim.
ayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu alabilen oldu mu? ya da yaptırdıysanız memnun kaldınız mı?

Canım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...

:) canım çok güldüm mesajına yaa çok tatlısın.. Ben de hiç soramadım netten araştırıyorum hep.

:) canım çok güldüm mesajına yaa çok tatlısın.. Ben de hiç soramadım netten araştırıyorum hep.

:) çok sağol canım böyle muzipliğim tutuyor arada...aslında çekinmemek sormak lazım ama bende diyorum sormadan söylese ne olur sanki sonuçta ilk gebeliğim ve tecrübem yok...

Canım resmen risk aldıydım. Sıkıntı yok ama neyseki buldum üçüncü e bebekte :) ama üçüncüye gitmeden arayıp teyid edip gittim. Onlar uzak avm olduklarından
Ohh çok şükür bulmuşsun sevndm cnm :) değmiş en azından

biz soran şanslı kişiler olarak :) 30.haftaya kadar serbest dedi
Kanama felan olursa sıkıntı dedi cnm

Cnm uyuşmayı elimde değil bn kafamda
Hatta kafamın arka kısmında hissediyorum son 3 gündür nedense

Anladım canım paylaşımın için teşekkürler :)

:) çok sağol canım böyle muzipliğim tutuyor arada...aslında çekinmemek sormak lazım ama bende diyorum sormadan söylese ne olur sanki sonuçta ilk gebeliğim ve tecrübem yok...

Benim doktorum her gittigimde atlamadan iliski yolculuk serbest diyo. Bana kalsa soramazdim kesin. Serbest dedigi gibi zamani geldiginde de yasak der diye düsünüyorum

Benim doktorum erkek hayatta soramam. Aslında dusunmeleri lazım kendileri söylese daha iyi olur aynen.

Benim doktorum erkek hayatta soramam. Aslında dusunmeleri lazım kendileri söylese daha iyi olur aynen.

Benim doktorum da erkek o yüzden eşimi tembihledim sen sor diye ama o zavallım da utandı :) doktorumuz çok rahat aslında çok seviyoruz...kendileri söylese kesinlikle çok daha iyi...

Kizlar iliskiden konusmussunuz.
Bende bi isteksizlik aman allahim
Kizimda boyle degildim
Bu gebeligimde herhalde en son hamile kaldigimda beraber olduk
Esim sag olsun zorlamiyor
Yanasiyor bakiyo hanimda tik yok geri vites yapiyo yavrum :)

Bizim de bugün ayrıntılı usg miz vardı, çok şükür bir sorun görmedi perinatalog. Yaklaşık 1 saat sürdü, kalbi, böbreği, ayakları, elleri, yüzü, beyni hatta gözünün merceğine kadar inceledi. Ben gebelik zehirlenmesinden çok korkuyordum rahimi besleyen damara bakarak bu olasılığın çok düşük olduğunu söyledi, çok rahatladım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…