- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
canım ilişkiyi hiç merak etme benim doktorum son iki ay kala keseceğim cinsel ilişkiyi dedi bazı kısıtlamalar da söyledi onun için eylül sonuna kadar herşey serbest dedi :))Canım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...
Canım ayak parmaklarımda oldu benim de karıncalanma...eğer devam ederse previte rağmen ek magnezyum veririm dedi inşallah geçmez...soda zaten içemezdim normalde ama deneyeyim bakalım gazının çıkmasını bekleyeyim değil mi?
canım ilişkiyi hiç merak etme benim doktorum son iki ay kala keseceğim cinsel ilişkiyi dedi bazı kısıtlamalar da söyledi onun için eylül sonuna kadar herşey serbest dedi :))
canım ilişkiyi hiç merak etme benim doktorum son iki ay kala keseceğim cinsel ilişkiyi dedi bazı kısıtlamalar da söyledi onun için eylül sonuna kadar herşey serbest dedi :))
ay inş. olmaz ben çok korktum çünkü felç geldi sandm ilk defa yaşadm böyle bişi . inş. sana gerek kalmaz vit. iyi gelir sana .
soda bende içemezdm diyorum ya ama şimdi zorlada olsa masama koyuyuorm yudum yudum bitiriyorum . yooo gazanının çıkmasını beklemene gerek yok illa içebiliyorsan öle diekt içebilirsin. bana dr içmeye çalış günde bir tane dedi . ondan zorluyorum açıkçası hafta sonları ara verip h. içi unutmadığım taktirde içiyorum sende al şişeyi eline yudum yudum bitirmeye bak bence
hadi gözün aydın canım hep böyle güzel haberler duyalım inşallah bebişin de gayet normal hiç merak etme haftasına göre :))Kizlar detayliyida atlattik cok sukur.
Hersey yolunda cikti
Bisey merak ediyorum tam 21. Haftam bugun bebis 380 grm normalmi
hadi gözün aydın canım hep böyle güzel haberler duyalım inşallah bebişin de gayet normal hiç merak etme haftasına göre :))
Canım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...
:) canım çok güldüm mesajına yaa çok tatlısın.. Ben de hiç soramadım netten araştırıyorum hep.
Ohh çok şükür bulmuşsun sevndm cnm :) değmiş en azındanCanım resmen risk aldıydım. Sıkıntı yok ama neyseki buldum üçüncü e bebekte :) ama üçüncüye gitmeden arayıp teyid edip gittim. Onlar uzak avm olduklarından
biz soran şanslı kişiler olarak :) 30.haftaya kadar serbest dediCanım benim de bu ay annem geldi "cinsel ilişkiyi" soracaktık eşim bana baktı ben eşime doktor eee bitti sorular dedi bitti dedik :))) soramadık...Google dan araştırıyorum bende sürekli soramadıklarımı...
Cnm uyuşmayı elimde değil bn kafamdasevgi dolu anneler ve anne adayları 2 gündür ellerimde uyuşma var ama hiç geçmeden sürekli bir uyuşukluk bir miktar da güç kaybı var. netten baktım böyle olabiliyormuş, bugün doktora da sordum normal dedi ama bir tedavi ya da yapılabilecek birşey söylemedi. aranızda bu durumu yaşayan var mı doktorunuz birşey önerdi mi?
allaha şükür şimdiye kadar hiçbir belirti yaşamadım mide bulantım bile olmadı ama 2 gündür hamile olduğumu ellerimin şişliğinden iyice hissettim. ayrıca 22+1 görünüyorum bugün itibariyle 4lü test için kan aldılar ama biraz geç kalmışsın dediler. acaba geç kan alındığı için sorun olur mu? pazartesi asıl doktorumla ravdevum var ama o zamana kadar anne adayları belki biliyorlardır diye yazmak istedim.
ayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu alabilen oldu mu? ya da yaptırdıysanız memnun kaldınız mı?
Ohh çok şükür bulmuşsun sevndm cnm :) değmiş en azından
biz soran şanslı kişiler olarak :) 30.haftaya kadar serbest dedi
Kanama felan olursa sıkıntı dedi cnm
Cnm uyuşmayı elimde değil bn kafamda
Hatta kafamın arka kısmında hissediyorum son 3 gündür nedense
:) çok sağol canım böyle muzipliğim tutuyor arada...aslında çekinmemek sormak lazım ama bende diyorum sormadan söylese ne olur sanki sonuçta ilk gebeliğim ve tecrübem yok...
:) çok sağol canım böyle muzipliğim tutuyor arada...aslında çekinmemek sormak lazım ama bende diyorum sormadan söylese ne olur sanki sonuçta ilk gebeliğim ve tecrübem yok...
Benim doktorum erkek hayatta soramam. Aslında dusunmeleri lazım kendileri söylese daha iyi olur aynen.
Kizlar iliskiden konusmussunuz.
Bende bi isteksizlik aman allahim
Kizimda boyle degildim
Bu gebeligimde herhalde en son hamile kaldigimda beraber olduk
Esim sag olsun zorlamiyor
Yanasiyor bakiyo hanimda tik yok geri vites yapiyo yavrum :)[/QUOT]
Valla bende ayni çok isteksiz oldum hamilelik de.hormonlardan dolayı sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?