2016 Aralık Anneleri

hamile olunca anlayışlı oluyolar canım. bi sorun olucağını sanmıyorum alabilirsin bence.
ben sık sık hasta oluyorum , rapor izin atlatıcaz bu dönemi napalım.
hamile olmak kolay değil.. hele de bu sıcakta

Ben de epidural istiyodum ama dogum yapan arkadasim iki aydir bel agrisi cekiyo. Felç riski var diyolar ama iyice arastirmak lazim
aynen.. ben belcikada kaliyorum ve cogu kadin vurdurmuyor.. biliyorum dogum sancisi coook acili, ama esimi tembihledimzz istersem sakn vurdurma diye krsi cik dedim, zaten imza atilmadan vurulmuyor

hamile olunca anlayışlı oluyolar canım. bi sorun olucağını sanmıyorum alabilirsin bence.
ben sık sık hasta oluyorum , rapor izin atlatıcaz bu dönemi napalım.
hamile olmak kolay değil.. hele de bu sıcakta
İşyerim akrabağ yanı bnm aslında ama daha büyük problem aylık doktor kontrollerim bile yıllık izinden düşülüyo baya sıkıntılı 2 haftaya doktor kontrolüm var 25. Haftamda olcam bi 10 gün alabilsem yine biraz rahat ederim diye düşünüyorum bakalım :/

o nasıl iş ya hastaneye gitmek izinden düşülür mü..
inşallah alabilirsin, arada dinlenmek gerekiyor..

Ay bende hayal eçgeypruz Dr bir danışam yapıyorsa düşünebilirim acı hissetmemek en iyisin

o nasıl iş ya hastaneye gitmek izinden düşülür mü..
inşallah alabilirsin, arada dinlenmek gerekiyor..
Sormaa canım işin kendisi ayrı stres kuralları ıvırı zıvırı ayrı stres İcra işi yapıyorum borclu araması vs her gün kavga gürültü şimdi her telefon sonrası vicdan yapıyorum cocuk içimde geriliyomudur acaba diye inş alabilirim bakalım

Günaydın kızlar 23+5 olduk kızım hareketleri güçlü güçlü ben kg li hamiş kaldım 79.8 Le suan 80.3 bebeğimde iyi inşallah p tesi aylık kontrolümüz iştajsılıgım devam meyve agırlıklı yiyorum
Dün gece yarısı korku ile uyandım silah ve patlama sesleri ile gece 3,5 da kalbim yerınde çıkacaktı sanarsın Bond'a patlıyor meğer komşuya silahlı saldırı olmuş arabalarının camlarını ındırmiiler tamburli cam patlamış ama ne korkudu ıkı st kendime gelemedim polisler filan
Üstüne üstlük gece de mide bulantım çoktu içtiğim imom balık yagı tetıklıyor sanırım sizde olan varmı

Canim bende epidural aldim oglumda ve cok memnun kaldim Rabbim nasip ederse insallah bundada alacm.

Geçmiş olsun, insan yüksek sesten bile etkileniyor hamile olunca.

Bende imom içiyorum ama bulantım yok canım, ben sabahları tok karnına içiyorum

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Biz iyiyiz cok sukur oglum baya bi hareketli masallah
Burayada zaten hareketleri yuzunden yaziyorum. Kizlar 2 hafta once hastaneye gittigimde bebegimin kafasi asagidaydi.
Ve galiba hala oyle cunku hareket ettigi zaman oyle vuruyor ki asagiya kemiklerimin uzerinde hissediyorum. Baya baya vuruyor sıpa. Icinizde bebegi baş asagi olan var mi . Benim sıpam baya erken dondu. Suan yeteri kadar yer var o yuzden surekli donuyodur belki ama benim tahminime gore kafasi hala asagida ayy zaman bir an once gecssin de doguralim artik.
Kizlar simdi ben 24.cu haftanin icindeyim 6.ci aya mi girmis oluyoruz ?

Benimkide kafasi asagida zaten son iki gidisimdede eli basinda uyukluyo ayni pozisyonda dönmuyo galiba :)

Benim bebegimde 1 hafta icinde dönmus. basi asagida suan :)

Canim imom ben de kullaniyorum ama mide bulantisi yok. Tok almaya dikkat et.

Arkadaslar aranizda benim gibi olan varmi.. herzaman buzlu seyler canim cekiyor buzlu dondurma buzlu su anlatamammm inanilmaz bir sekilde... burasi bide tr kadar sicakta degil okdr

bizde kuzenimle aynı şeyden konuşuyoruz 2 hamilelik gerçekten çok zor oluyor
ilkinde hiç bişey anlamadım sadece son haftamda hafif ağrılarım vardı
gece dönerken öyle bi sancı vurduki nefesim kesildi resmen
allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…