2016 Aralık Anneleri

Merhaba ben şimdilik kilo verdim 6. haftada öğrendim ogünden 24. haftaya başladık 4,5 kilo verdim ve henüz almadım ama çok şükür bebeğin gelişimi normal seyrinde gidiyor. Bugün renkli ultrasona gideceğiz kısmetse. İnşallah bir sorunda yoktur. Bu arada bu haftalarında ilişki sonrası bir iki damla kanaması olan var mıdır benim gibi acaba?
Bu sabah farkettim ciddi bir şey var mıdır bilemedim, birde bugün zaten renkliye gidicez diye henüz aramadım da doktorumu ama bir yandan da endişe ediyorum

kızlar dün doğum yapan bir arkadaşımla konuştum 4 cm acıklığı olmuş ve doktoru hemen epidural vurdurmuş ilk hamileliğiydi 15 dk sonra bebek cıktı dedi hicbirsey hissetmemiş epidural baya iyi sanırsam bebişin durumuda iyiyse yani süper bence sizin cevrenizde olan varmı

günaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
Ben sıkı rejimle 96 dan 83 e düşmüştüm yani 83 ile hamile kaldım boyum 1.72
Şimdi tartıldım 89.4 olmuşum
25 haftalık hamileyim yani 6kilo 400 gramcık almışım yine iyi geldi bana valla inşallah böyle devam eder hedefim 96 ile doğuma girmek sonra nasılsa ben veririm o kiloları önemli olan bebiş ile benim sağlığım diye düşünüyorum...

Evet epidural bi arkadaşım oldu ama ıkınma hissi kaybolmuş kafamı karıştırdı bende normal epidural istiyorum inşallah öyle olur

Ben de epidural istiyodum ama dogum yapan arkadasim iki aydir bel agrisi cekiyo. Felç riski var diyolar ama iyice arastirmak lazim

Günaydın kızlar size bir şey danışacağım çalışan hamişlere özellikle doktordan nasıl rapor aldınız sorun oldumu su sıralar iş yerinde cok zorlanıyorum ve cok stresli bi işim var sabah akşam mide agrısı basladı bende sanırım bu stresten ve fark ediyorum bu sıkıntılı günlerde bebekte hic hareket olmuyor kafama da takılıyor yada kendim kuruyorum benm bebeğimde asagıdaydı gecen kontrollerde doktora durumu anlatsam rapor istesem sorun yapar mı acaba nasıl yaklasıyolar rapor olayına

Günaydın kızlar size bir şey danışacağım çalışan hamişlere özellikle doktordan nasıl rapor aldınız sorun oldumu su sıralar iş yerinde cok zorlanıyorum ve cok stresli bi işim var sabah akşam mide agrısı basladı bende sanırım bu stresten ve fark ediyorum bu sıkıntılı günlerde bebekte hic hareket olmuyor kafama da takılıyor yada kendim kuruyorum benm bebeğimde asagıdaydı gecen kontrollerde doktora durumu anlatsam rapor istesem sorun yapar mı acaba nasıl yaklasıyolar rapor olayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…