Bende 5 kilo aldım kilolu başlamama rağmengünaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
ben 7 aldım maalesefBende 5 kilo aldım kilolu başlamama rağmen
Sen kacla başladın canım? Ben 84 leben 7 aldım maalesef
günaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
canım zaten zayıf olanlar daha çok kilo alıyormuş ama merak etme son aylarda almama ihtimali de var neden olmasın beim bi ark. son aylarda hiç almamış mesela25. Haftam bitti ama 8 kilo aldim malesefallahtan zayif basladim diyorum. Son aylarda almama ihtimali yok dimi
Gunaydin.ben 10 kiloyu tamamladimgünaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
benimde 6 kiloya yaklaştı. kızıma hamileyken son ay kilo almamıştım. bu sefer nasıl olacak bakalım.25. Haftam bitti ama 8 kilo aldim malesefallahtan zayif basladim diyorum. Son aylarda almama ihtimali yok dimi
Ben sıkı rejimle 96 dan 83 e düşmüştüm yani 83 ile hamile kaldım boyum 1.72günaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
Evet epidural bi arkadaşım oldu ama ıkınma hissi kaybolmuş kafamı karıştırdı bende normal epidural istiyorum inşallah öyle olurkızlar dün doğum yapan bir arkadaşımla konuştum 4 cm acıklığı olmuş ve doktoru hemen epidural vurdurmuş ilk hamileliğiydi 15 dk sonra bebek cıktı dedi hicbirsey hissetmemiş epidural baya iyi sanırsam bebişin durumuda iyiyse yani süper bence sizin cevrenizde olan varmı
canım zaten zayıf olanlar daha çok kilo alıyormuş ama merak etme son aylarda almama ihtimali de var neden olmasın beim bi ark. son aylarda hiç almamış mesela
benimde 6 kiloya yaklaştı. kızıma hamileyken son ay kilo almamıştım. bu sefer nasıl olacak bakalım.
kızlar dün doğum yapan bir arkadaşımla konuştum 4 cm acıklığı olmuş ve doktoru hemen epidural vurdurmuş ilk hamileliğiydi 15 dk sonra bebek cıktı dedi hicbirsey hissetmemiş epidural baya iyi sanırsam bebişin durumuda iyiyse yani süper bence sizin cevrenizde olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?