2016 Aralık Anneleri

25+3 te 6 aylık oluyoruz canım

benm paşada aşağıda. ama dr um bunun enteresan bir durum olmadığını söyledi gayet normal dedi. istediği gibi durur dedi baş aşağı yada yukarı fark etmez dedi yeri bol ve küçük istediği şekil alabilri dedi. sadece doğuma yakın dönmesini normal doğum için istiyoruz dedi. yoksa istediği gibi durabilir bu birşeyin göstergesi olmuor dedi.
sadece kasık veya rahim ağrısı yapabilr , sık tuvalete gitme ihtiyacı olabilr ağırlıktan dolayı ve dediğiniz gibi rahim üstünde bir ağırlık hissedilebilir kafası ile baskı yaptığından dedi .
merak etmeyin yani yalnız değilsiniz :)

benim bebeğimde son gittiğimde aşşağıda doğum pozisyonundaydı

günaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
4 kilo gayet iyi canım. ben 72 ile başlamıştım 84 oldum sonra gebelik şekeri çıktı. diyetisyene gittim diyete başladım, diyetisyen bebeğe kilo aldırırken benim kilo almamı durduracağımızı söyledi diyetten sonra 1 kilo verdim bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak inşallah bebek normal şekilde devam eder. eylülün 19unda kontrole gideceğim o vakte kadar böyle devam edeceğiz.

cok gecmiş olsun inşallah iyi bir sekilde devam eder :;D son zamanlarda iştah acıldı baayaa

dr verir de
seninkisi nasıl bir iş yeriymiş ya

gerginlik kesinlikle bebeğe yansıyor

Kizlar aranizda gyno lomexin fitil kullanan varmi
onu kullanmadım
ama halen vagi-hex diye bir fitil ve ağızdan ilaç kullanıyorum

6 ya girdin bence artık
bebişin pozisyonunu hiç sormadım bu gidiş sorim

Merhaba annisleer:)
Alisverise basladiniz mi? Neler aldiniz

ben başladım
bebek arabası, park yatak, hastane çıkışı, bi kaç yenidoğan alt üst., bi kaç 3 aylık alt üst takım,
bi kaç da çıt çıtlı body, emzik biberon, battaniye, hatta oyuncağı bile var :)
daha eksiği çok tabi ama bi yerden başlamak iyidir :)

en çok kiloyu ben aldım sanırım 57.600 ile başladım şuan 70 kiloyum
Aynı haftadayiz ben de 55.5 ile başladım şu an 67.8 kiloyum hızlı gitmisiz malesef hiç bulantı yaşamadım ben istahim çok açık doymak bilmiyorum. Bir de sigarayı birakinca kilo da aldı başını gitti bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inşallah bu kilolari

hayırlı olsun canım bebek arabası ne aldın

teşekkürler canım. kraft'ın oslo modelini aldım travel sistem..
travel düşünüyosan tavsiye ederim. epey küçülüyor. malum bu tip bebek arabaları baya yer kaplıyor.
bende quinny extra 2 ve maxi cosi pusetiyle travel sistem aldım quinny cok güzel küçülüyor gercekten

Selamlar güzel anneler.
Bugun dr kontrolüm vardı .hersey yolunda Allaha Şükür, vitamini artik kullanma dedi dr.um,demire devam.rutin kan tahlili sonuçlarima göre tabi bunlar.
Şeker tahlilim icinde bu sekilde beslenmeye devam eder ve kilo alimin bu sekilde devam ederse yapmayiz dedi.3hafta sonra karar vereceğiz yani.insallah gerek kalmaz.
Aynen hissettigim gibi bebisim biraz asagidaymis bir sorun olmayacağını soyledi ama tekmeleri agri yapıyor ☺
Bende 8 kilo aldm cok dikkat etmeme ragmen .Saglik olsun veririz insallah emzirirken ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…