- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateş ölçeri iyi hatırlattın cnm onu da amcaya paslayım :)Güle güle kullanin canim besiginizi. Listene ufak bi ekleme yapabilirim. Listelerle aram cok samimi bu ara .Müslin bez, ateş ölçer,bere eldiven yelek hirka. Bu arada bez alip gelmis esim is dönüsü. O kadar garip oldum ki. Açıp inceledim bi de. Ne yapiyim hayatimda bez görmüs bi insan degilimnasil olacak bu annelik isi bilmiyorum
![]()
evet cnm penye daha iyişimdiden hayırlı olsun penye yelekte al canım kasım aralıkta iyi olur biizm memleket için yünler terletir.
bulunduğumuz oda klima ile ısıtılacağı içinBuhar makinasi sartmi nasil kullanicazki ben listeme hic eklemedim onu:)
arkadaşlar bende allah nasıp ederse 23-24 aralıkda dogum gozukuyor ...hazırlıklara da bayramdan sonra başlıcaz inşanlah...hala bız kız ısmı bulamadık... kız ısmı önerileriniz var mı
:)Ateş ölçeri iyi hatırlattın cnm onu da amcaya paslayım :)
Müslin bez ne demek ?
Örgü hırkamız çok
Bere eldiven eklendi
evet cnm penye daha iyi
bulunduğumuz oda klima ile ısıtılacağı için
kış vakti buhar makinası şart diye düşündüm
ya hiç sorma
süs püs işine gircem ama isim bulamadım ben daha yaa kız ismi
eşim akşam diyorki buldun buldun yoksa ananemin ismini koyacam
Melahat![]()
civile bugün gitme ihtimalim vardı ama kaldı:)) bayrama kadar dursun herseyde bayramdan snra baslıcam ınsanlah alısverıslere zaten cıvılde yenı dogan bebege alıncak lıste vr dırek o lısteye bakıp hemen alcm neyı unuttum neyı unutmadm derdım olmuck
hıı buhar makinasından kastımBuhar makinasi sartmi nasil kullanicazki ben listeme hic eklemedim onu:)
:):):) herseylerı heycanlı bir şeyleri değil ki seninkide mi kızcivile bugün gitme ihtimalim vardı ama kaldı
ben manuel listemle gidecem bakalım :)
kızlar dün beşiğimiz geldi çok şükür çok güzel
mobilya sallanabilir beyaz beşik yatağımızın baş ucuna koyduk
çok mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu :)
bir önce doğsada sevsem ıssırsam![]()
30 ağustosta izinliyim
alışverişe çıkcağız
ama ne alsam kızlar
listeme bakın ve sizde ekleme yapın lütfen
1- Hastane çıkışı
2- Küvet ve file
3- Kendime Pijama takımı (geceliğim var)
4- Askılı zıbın (5er)
5- Yarım kollu Zıbın
6- Uzun Kollu Zıbın
7- Önlük, Mermerşahi (ağız silme bezi)
8-Buhar Makinası
9- Nevresim Takımı, Koruyucu, Alt açma bezi, Pike Çarşaf Battaniye
10-Ayaklı pijama ve tulum
Kıyafet çok almayı düşünmüyorum hediyede gelecek
Tüm kozmetik şampuan yağ vs.. biberon, emzik Amcamızdan gelecek sebamed ve avent olarak kendisi reprezant
Ordan şanslıyız :)
Unuttuklarım varsa ekleyin kızlar
Yavaş yavaş alayım
bu arada şimdiden beze başladık bile :)
Kızlar ben ilk hamileliğimde doğum yaptıktan sonra
meme ucu çatlamasından çok çok çektim
hıı iyiki sabr ettim emzirdim
ama o tuttuğu an Acısını hiç unutamam
Ne yapmalıyız sizce
yaptığınız birşey var mı
Ne yapmalıyız sizce
yaptığınız birşey var mı
Ne yapmalıyız sizce
yaptığınız birşey var mı
çok geçmiş olsun canım dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi zamanında sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.Arkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım
muz ye bol bol,su içmeyi ihmal etme çünkü vücüdun su kaybediyorHanimlar herkese hayirli aksamlar.
Dun gece asiri bir karin agrisiyla kalktim ve aferdesiniz yok boyle bir ishal.
Resmen tum gece ve tum gun su icmeye bile korktum halla devam ediyor.
Leblebi yiyorum surekli ve iyi gelir diye 1 kutu cola ictim ama yok malesef.
Varmi bildiginiz etkili bisey.
Patates haslamasida yedim kahvaltida
İlkkez duydum o bezi bnAzRASILAM müslin bez cok kullanisli oluyo diyolar. Bebek arabasinin üstüne pusetin icine falan seriliyo. Yani cok amacli bi bez. Kucuk agiz mendili seklinde olanlari da var. Atesölceri ben de teyzeye pasladım
![]()
evt cnm :):):):) herseylerı heycanlı bir şeyleri değil ki seninkide mi kız
evt bnde :)ya böle liste falan görünce heyecanlanıyorum bi an önce doğsalar da sevsek yesek bunları bizz :)
onu yazdım :)avent silikon göğüs ucu :)
o kremi duydum kullanacamLansinoh gögüs ucu kremi aldim. Benim ilk hamileligim ama önermeyen yok. Bir hafta önceden sürmeye başlaniyomus. Insallah ise yarar
bnde başlarım cnmCanım bana lansinoh marka tavsiye ettiler göğüs ucu kremi şu anda bile var benimödüm kopuyor emziremeyeceğim diye...ben aldım 8.aydan itibaren kullanacağım sende bir araştır istersen...
kızlar dün beşiğimiz geldi çok şükür çok güzel
mobilya sallanabilir beyaz beşik yatağımızın baş ucuna koyduk
çok mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu :)
bir önce doğsada sevsem ıssırsam![]()
30 ağustosta izinliyim
alışverişe çıkcağız
ama ne alsam kızlar
listeme bakın ve sizde ekleme yapın lütfen
1- Hastane çıkışı
2- Küvet ve file
3- Kendime Pijama takımı (geceliğim var)
4- Askılı zıbın (5er)
5- Yarım kollu Zıbın
6- Uzun Kollu Zıbın
7- Önlük, Mermerşahi (ağız silme bezi)
8-Buhar Makinası
9- Nevresim Takımı, Koruyucu, Alt açma bezi, Pike Çarşaf Battaniye
10-Ayaklı pijama ve tulum
Kıyafet çok almayı düşünmüyorum hediyede gelecek
Tüm kozmetik şampuan yağ vs.. biberon, emzik Amcamızdan gelecek sebamed ve avent olarak kendisi reprezant
Ordan şanslıyız :)
Unuttuklarım varsa ekleyin kızlar
Yavaş yavaş alayım
bu arada şimdiden beze başladık bile :)
Ooo baya alisveris yapmissin hayirli olsun :) minnos gule gule kullansin insallah. Bende arabaya karar verdim ananemize siparis ettik:) ana kucagi salincagini aldim. 1 hastane cikisi, 3 tane tulum , 2 yelek, 1 esofman takimi :)ben başladım
bebek arabası, park yatak, hastane çıkışı, bi kaç yenidoğan alt üst., bi kaç 3 aylık alt üst takım,
bi kaç da çıt çıtlı body, emzik biberon, battaniye, hatta oyuncağı bile var :)
daha eksiği çok tabi ama bi yerden başlamak iyidir :)