Aaah ah aynisi bizim evde de var.Bende bebeginim bende kizinim diyor baska odaya gidip oyle seviyorum karnımı ☺günaydın kızlar
bugün kızım olmuş rüyamda çok tatlıydı maşallah
ama bana sitemde bulunuyor anne sen hep ablamla ilgileniyorsun beni hiç sevmiyorsun diyor
Allahım bir azra sıla daha mı geliyor ne
benim cadı kızda şimdiden o senin kızın ben değilim beni seviyorsun demeye başladı
demek her yaş kıskançlık mevcut
ben oglum a buyuyen aldım k babalar la oturdugum ıcın ılerde buyuturum evıme cıka kdr oyle yatar dedım sımdı ınsl kardes gelıyor o yaza kdr sepet besık de yatcak abısı ıse buyuyen besık de sonra abısı farklı odaya gececek kızım ıse buyuyen besık de kalcak kullanıslı benceKızlar aynı modelin büyüyen beşiği de var ve fiyat farkı 700 lira. Büyüyen in on paneli raylı olduğu için aşağı inebiliyor ya da tamamen çıkabiliyor. Ayrıca eni beşikte ki gibi 70 değil 85 cm falan. Siz büyüyen tercih eder miydiniz
hayırlı yasların olsun bebenle aılenleGunaydinnn kizlarrrr. Benim bugunn dogummm gunummm 23 luk anne oluyorum :))))
ay cok uzuldum senın adına ya evı tasımak sorun degıl akraba yada ev tasıma sırketlerı halleder ama ıst gıbı bır yerde yasamak zor meslegınız nedırIyi geceler kizlar. Az önce tayin oldugumuzu ögrendik. Kocaeliden istanbula gidecekmisiz. Ben bu halimle kocaman evi nasil tasiycam nasil ev bulucam. Bebegin odasi bile hazirdi. Ne yapacagimi bilmiyorum su an. Pazartesi istanbulda is basi yapacak esim. Ben bebegimi bu sitede büyütürüm seneye babasiyla havuzda oynarken onlari izlerim hayalleri kuruyodum. Hayallerim basima yikildi resmen. Istenmeyen tek yer istanbul yazarken olacak is miydi bu.
gece 12 den asagı yatmıyor benım prenses sabha da altı da uyandıryor benı elhamdulılah cnmGünaydın kızlar.artk benim kızım da tekme atmaya başladı.ne kadar güzel bir duyguymuş:)
Ben de aticam buzluga biseyler bugun de emin degilim ya benim bebis oynamio dun aksamdan beri dunde ilk defa agrisiz sizisiz deliksiz uyandim sabah kalktim sanki hamile degilim temizlige ara verdim tatlinin dibine vurdum uzanmis bekliyorum :/günaydınlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur
kıslık buzluga sut yapıcı malz atıyorum kısın hazır a konum dıye
örn.taze bamya,süt mısır,kayısı,incir,
bugun demuyfak temızlıcem ınsl sonra bır banyo wc kalıyor onlarda bayramdan sonra ya ınsl
sizden nbr ?
çok iyi düşünmüşsün canım aslında süt yapıcı besinleri şimdiden araştırıp hazırlamak gerekiyorgünaydınlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur
kıslık buzluga sut yapıcı malz atıyorum kısın hazır a konum dıye
örn.taze bamya,süt mısır,kayısı,incir,
bugun demuyfak temızlıcem ınsl sonra bır banyo wc kalıyor onlarda bayramdan sonra ya ınsl
sizden nbr ?
Canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah.haklisin ev bulup tasinmak ustelik bu kadar kisa surede baya yorucu.insallah kolaylikla hal olur herseyiniz.Iyi geceler kizlar. Az önce tayin oldugumuzu ögrendik. Kocaeliden istanbula gidecekmisiz. Ben bu halimle kocaman evi nasil tasiycam nasil ev bulucam. Bebegin odasi bile hazirdi. Ne yapacagimi bilmiyorum su an. Pazartesi istanbulda is basi yapacak esim. Ben bebegimi bu sitede büyütürüm seneye babasiyla havuzda oynarken onlari izlerim hayalleri kuruyodum. Hayallerim basima yikildi resmen. Istenmeyen tek yer istanbul yazarken olacak is miydi bu.
Dogum gunun kutlu olsun canim.ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yillaraGunaydinnn kizlarrrr. Benim bugunn dogummm gunummm 23 luk anne oluyorum :))))
Tesekkurler canim seninde hayirli olsun yeni yasinnnhayırlı yasların olsun bebenle aılenlecnm bende 28 oldum
Tesekkur ederim cnmmmCanim hakkinizda hayirlisi olsun insallah.haklisin ev bulup tasinmak ustelik bu kadar kisa surede baya yorucu.insallah kolaylikla hal olur herseyiniz.
Dogum gunun kutlu olsun canim.ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yillara
ay cok uzuldum senın adına ya evı tasımak sorun degıl akraba yada ev tasıma sırketlerı halleder ama ıst gıbı bır yerde yasamak zor meslegınız nedır
çok iyi düşünmüşsün canım aslında süt yapıcı besinleri şimdiden araştırıp hazırlamak gerekiyor
Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere ailenle insallahGunaydinnn kizlarrrr. Benim bugunn dogummm gunummm 23 luk anne oluyorum :))))
Çok şükür canım benim 100 lük normal çıktı inşallah seninde bu 1 haftalık ölçümünde normal çıkar şekerin üzme tatlı canınıBenim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalm(
maşallah canım sen almamışsın vermişsin bile 2 kilo .)Merhaba kizlar umarim herkes iyidir.biz iyiyiz cok sukur .
Bugun kontrole gittim ve ben sadece 1 kilo almisim. Baslangic kilom 78 .di bugun 76 kiloyum. Superama doguma kadar kesin 80 olurum. Insallah 80.le bitiririm . Ebe cok guzel dedi. Cok mutlu oldum bu kilo konusuna . Onumuzdeki hafta seker yuklemesi yapilacak hemde bebegimi gormeye gidecem insallah. Ebeyle sadece rutin kontrole gidiyorum kan tahlillerimi flan gosteriyorum.
Bana vitamin D verdi bir seferlik onu icicem. Bide kizlar mide yanmalarim icin gaviscon yazdirdim ilk oglumdada almistim hic bir ise yaramadi ama bakacaz artik bu sefer.
Bizden simdilik bu kadar haftayada oglusumu gormeye gidiyoruz hayirlisiyla masallah sipa durmuyor cok hareketli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?