2016 Aralık Anneleri

Aaah ah aynisi bizim evde de var.Bende bebeginim bende kizinim diyor baska odaya gidip oyle seviyorum karnımı ☺
Krem suruyoruz beraber konuşuyoruz,cok istiyor bir an once doğsun.insallah kolaylikla atlatiriz alisma ve kiskanclik sürecini.

ben oglum a buyuyen aldım k babalar la oturdugum ıcın ılerde buyuturum evıme cıka kdr oyle yatar dedım sımdı ınsl kardes gelıyor o yaza kdr sepet besık de yatcak abısı ıse buyuyen besık de sonra abısı farklı odaya gececek kızım ıse buyuyen besık de kalcak kullanıslı bence

ay cok uzuldum senın adına ya evı tasımak sorun degıl akraba yada ev tasıma sırketlerı halleder ama ıst gıbı bır yerde yasamak zor meslegınız nedır

günaydınlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur

kıslık buzluga sut yapıcı malz atıyorum kısın hazır a konum dıye
örn.taze bamya,süt mısır,kayısı,incir,

bugun demuyfak temızlıcem ınsl sonra bır banyo wc kalıyor onlarda bayramdan sonra ya ınsl

sizden nbr ?

Ben de aticam buzluga biseyler bugun de emin degilim ya benim bebis oynamio dun aksamdan beri dunde ilk defa agrisiz sizisiz deliksiz uyandim sabah kalktim sanki hamile degilim temizlige ara verdim tatlinin dibine vurdum uzanmis bekliyorum :/

çok iyi düşünmüşsün canım aslında süt yapıcı besinleri şimdiden araştırıp hazırlamak gerekiyor

Canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah.haklisin ev bulup tasinmak ustelik bu kadar kisa surede baya yorucu.insallah kolaylikla hal olur herseyiniz.

Gunaydinnn kizlarrrr. Benim bugunn dogummm gunummm 23 luk anne oluyorum :))))
Dogum gunun kutlu olsun canim.ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yillara

ay cok uzuldum senın adına ya evı tasımak sorun degıl akraba yada ev tasıma sırketlerı halleder ama ıst gıbı bır yerde yasamak zor meslegınız nedır

Ben istanbulda yasiyodum zaten. Kocaeliye evlenip geldim esim memur. Burda da is bulamamistim zaten. Ama nerdeyse iki senedir alismistim buraya. Istanbul a dönmek istemiyoduk kesinlikle. Hayirlisi artik ne yapalim. Kürkçü dükkanina dönüyoruz

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. biz iyiyiz cok sukur .
Bugun kontrole gittim ve ben sadece 1 kilo almisim. Baslangic kilom 78 .di bugun 76 kiloyum. Super ama doguma kadar kesin 80 olurum. Insallah 80.le bitiririm . Ebe cok guzel dedi. Cok mutlu oldum bu kilo konusuna . Onumuzdeki hafta seker yuklemesi yapilacak hemde bebegimi gormeye gidecem insallah. Ebeyle sadece rutin kontrole gidiyorum kan tahlillerimi flan gosteriyorum.
Bana vitamin D verdi bir seferlik onu icicem. Bide kizlar mide yanmalarim icin gaviscon yazdirdim ilk oglumdada almistim hic bir ise yaramadi ama bakacaz artik bu sefer.
Bizden simdilik bu kadar haftayada oglusumu gormeye gidiyoruz hayirlisiyla masallah sipa durmuyor cok hareketli.

Merhaba Anneler hala kizim icin isim konusunda kararsiz kaldik.. Simay dusunuyoruz.. bakalim hayirlisi degisebilir

Benim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalm (
Çok şükür canım benim 100 lük normal çıktı inşallah seninde bu 1 haftalık ölçümünde normal çıkar şekerin üzme tatlı canını

maşallah canım sen almamışsın vermişsin bile 2 kilo .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…