- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kademeli olmasi daha iyi olur bence çünkü sürekli al-birak zor olur derin yatakta.birde uyuduktan sonra kucakta cok daha zor olur hemen aciveriyorlar gözlerini ☺ tabi sizin beliniz ve sırtiniz icinde zor olur.2 kademe daha iyi,ayaklanana kadar ilkinde sonrasında alt kademede yatar.ön tarafın cikmasi cok onemli degil benim icin bu sefer büyüdüğünde uyurken yataktan düşme riski oluyor Allah korusun.kizim 6 yaşında inip cikan bariyer var yatak kenarında.Kızlar bugün beğendiğim beşik 70*130 ölçülerine sahip bir beşik. Model çok hoş ama beşiğin iç derinliği fazla geldi. Yani kademeli değil. Bebek altı aydan sonra geçecek ona. Ama benim için zor mu olur bebeğimi içinden çıkarıp yatırmak falan. Kullanışlı olur mu bilemedim.
Kızlar bir de kaç yaşından sonra önünde ki parmaklıkli kısmı çıkartırız kendi girip çıksın diye
Yok kız buralardayiz valla ben bilgim olduğu zaman yazıyorum genelde bilmediğim konularda birşey yazmayı tercih etmiyorum :) ama senin yazdiklarini yeni gördüm .Kimse takılmıyor buraya galiba![]()
Canım sen tecrubelisin en büyük korkum düşmesi onun için alçak yatak istiyorum hatta diyorum düşmemesi için onun yanına da bi yer yatağı gibi birşey koyayaim2 kademeli olmasi daha iyi olur bence çünkü sürekli al-birak zor olur derin yatakta.birde uyuduktan sonra kucakta cok daha zor olur hemen aciveriyorlar gözlerini ☺ tabi sizin beliniz ve sırtiniz icinde zor olur.2 kademe daha iyi,ayaklanana kadar ilkinde sonrasında alt kademede yatar.ön tarafın cikmasi cok onemli degil benim icin bu sefer büyüdüğünde uyurken yataktan düşme riski oluyor Allah korusun.kizim 6 yaşında inip cikan bariyer var yatak kenarında.
Benim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalmÇok farkımız yok canım hemen hemen aynıyız.. Yüksek çıktı işte bugun 2. Yükleme yapıldı sonuç çıkmadı henüz
Evet büyüyunce cok kipir kipir uyuyorlar o yüzden düşme riski oluyor Allah korusun.montessori yataklarindan da emin olamadim çünkü 1,5-2 yaşında bir cocuk sabah 6 da kalkabilir ben duymaya bilirim Allah korusun hersey olabilir ya aslinda ben biraz pipirikliyimCanım sen tecrubelisin en büyük korkum düşmesi onun için alçak yatak istiyorum hatta diyorum düşmemesi için onun yanına da bi yer yatağı gibi birşey koyayaimyoksa da taa aşağıdan kaldırmak koymak belime eziyet :) belkide yer yatağı yaparım direk onda yatar
montesseriye uygun birşeyler düşünüyorum kafam çok karışık bu konuda
Ben diyete bugün başladım. Bugün ölçümlerim gayet güzel çıktı zaten benim açlıkta sorun yok tokluk yüksekti o da diyetle düzene giriyor. Haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorBenim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalm(
Kızlar bugün beğendiğim beşik 70*130 ölçülerine sahip bir beşik. Model çok hoş ama beşiğin iç derinliği fazla geldi. Yani kademeli değil. Bebek altı aydan sonra geçecek ona. Ama benim için zor mu olur bebeğimi içinden çıkarıp yatırmak falan. Kullanışlı olur mu bilemedim.
Kızlar bir de kaç yaşından sonra önünde ki parmaklıkli kısmı çıkartırız kendi girip çıksın diye
Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşallah birde kalsiyum yazdırdım ama özelmiş 40 tl aldım
Hadi güzel haberlerle
Sağol canım benimm
Canim ben oglumda visko aldim kizimdada nasibse onu kullanicam.2 yasa kadar omurgalari cok yumusak oldugu icin sert yataklar tavsiye edilmiyo diye biliyorum.kızlar facebooktan gördüğüme göre birçok kişi alışverişi neredeyse tamamlamış. benim ilk bebeğim olacak hiç tecrübem ve bilgim yok. öncelikle sormak istiyorum oyun parkı alacağım hangilerini önerirsiniz ve yatak olarak binlerce seçenek var. visko mu yoksa normal yaylı yatak mı daha iyi bebeğin sağlığı açısından? para kısmı önemli değil bence bu konuda. çünkü bizler için bile yatak çok önemli hem uyku kalitesi hem sağlık olarak
Sağol canım Benim kanı hiç sorma bende şok oldum mucize oldu sanki 3 günde kaçtan kaça yükseldi Allahım sen çok büyüksünGecmis olsun canim. Sekerin iyi cikmasina sevindim. Kani da dert ediyordun bak ne guzel oda yukselmis![]()
Canım gerçekten zor olmuş şu durumda Allahım yardımcın olsun inşallahIyi geceler kizlar. Az önce tayin oldugumuzu ögrendik. Kocaeliden istanbula gidecekmisiz. Ben bu halimle kocaman evi nasil tasiycam nasil ev bulucam. Bebegin odasi bile hazirdi. Ne yapacagimi bilmiyorum su an. Pazartesi istanbulda is basi yapacak esim. Ben bebegimi bu sitede büyütürüm seneye babasiyla havuzda oynarken onlari izlerim hayalleri kuruyodum. Hayallerim basima yikildi resmen. Istenmeyen tek yer istanbul yazarken olacak is miydi bu.
İki yerde de paylaşalım :)Burda pAylaşsak olmazmı yoksa sayfalar daha az ilerler bence
gece diyedir tatlımKimse takılmıyor buraya galiba![]()
ayy canım ALLAH yardımcın olsun,Iyi geceler kizlar. Az önce tayin oldugumuzu ögrendik. Kocaeliden istanbula gidecekmisiz. Ben bu halimle kocaman evi nasil tasiycam nasil ev bulucam. Bebegin odasi bile hazirdi. Ne yapacagimi bilmiyorum su an. Pazartesi istanbulda is basi yapacak esim. Ben bebegimi bu sitede büyütürüm seneye babasiyla havuzda oynarken onlari izlerim hayalleri kuruyodum. Hayallerim basima yikildi resmen. Istenmeyen tek yer istanbul yazarken olacak is miydi bu.
Eyvah canımgünaydın kızlar
bugün kızım olmuş rüyamda çok tatlıydı maşallah
ama bana sitemde bulunuyor anne sen hep ablamla ilgileniyorsun beni hiç sevmiyorsun diyor
Allahım bir azra sıla daha mı geliyor ne
benim cadı kızda şimdiden o senin kızın ben değilim beni seviyorsun demeye başladı
demek her yaş kıskançlık mevcut![]()