2016 Aralık Anneleri

Kızlar bugün beğendiğim beşik 70*130 ölçülerine sahip bir beşik. Model çok hoş ama beşiğin iç derinliği fazla geldi. Yani kademeli değil. Bebek altı aydan sonra geçecek ona. Ama benim için zor mu olur bebeğimi içinden çıkarıp yatırmak falan. Kullanışlı olur mu bilemedim.
Kızlar bir de kaç yaşından sonra önünde ki parmaklıkli kısmı çıkartırız kendi girip çıksın diye
2 kademeli olmasi daha iyi olur bence çünkü sürekli al-birak zor olur derin yatakta.birde uyuduktan sonra kucakta cok daha zor olur hemen aciveriyorlar gözlerini ☺ tabi sizin beliniz ve sırtiniz icinde zor olur.2 kademe daha iyi,ayaklanana kadar ilkinde sonrasında alt kademede yatar.ön tarafın cikmasi cok onemli degil benim icin bu sefer büyüdüğünde uyurken yataktan düşme riski oluyor Allah korusun.kizim 6 yaşında inip cikan bariyer var yatak kenarında.

Kimse takılmıyor buraya galiba :110:
Yok kız buralardayiz valla ben bilgim olduğu zaman yazıyorum genelde bilmediğim konularda birşey yazmayı tercih etmiyorum :) ama senin yazdiklarini yeni gördüm .
Ben ikeanin yandan açılan kademeli olan besigini almayı düşünüyorum.çocuk büyüyünce alt kademeye indirecegim ve yan tarafı açacağım çünkü çocuğu ordan kaldırıp oturtmak falan benim için sıkıntılı olur diye düşünüyorum. Büyüyen besikler bana hantal geliyor sanki. Normal yatağa geçme zamanı gelince yine ikeanin uygun fiyata çocuk karyolalari var onlardan almayı düşünüyorum ama zaman ne getirir önümüze bilmiyorum :)
Ve 700 liraya hayli hayli başka güzel bir karyola alırsın hatta yatagiyla birlikte :) ben olsam büyüyen beşik almazdim

2 kademeli olmasi daha iyi olur bence çünkü sürekli al-birak zor olur derin yatakta.birde uyuduktan sonra kucakta cok daha zor olur hemen aciveriyorlar gözlerini ☺ tabi sizin beliniz ve sırtiniz icinde zor olur.2 kademe daha iyi,ayaklanana kadar ilkinde sonrasında alt kademede yatar.ön tarafın cikmasi cok onemli degil benim icin bu sefer büyüdüğünde uyurken yataktan düşme riski oluyor Allah korusun.kizim 6 yaşında inip cikan bariyer var yatak kenarında.
Canım sen tecrubelisin en büyük korkum düşmesi onun için alçak yatak istiyorum hatta diyorum düşmemesi için onun yanına da bi yer yatağı gibi birşey koyayaim :D yoksa da taa aşağıdan kaldırmak koymak belime eziyet :) belkide yer yatağı yaparım direk onda yatar :D montesseriye uygun birşeyler düşünüyorum kafam çok karışık bu konuda

Çok farkımız yok canım hemen hemen aynıyız.. Yüksek çıktı işte bugun 2. Yükleme yapıldı sonuç çıkmadı henüz
Benim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalm :((

Canım sen tecrubelisin en büyük korkum düşmesi onun için alçak yatak istiyorum hatta diyorum düşmemesi için onun yanına da bi yer yatağı gibi birşey koyayaim :KK70: yoksa da taa aşağıdan kaldırmak koymak belime eziyet :) belkide yer yatağı yaparım direk onda yatar :KK70: montesseriye uygun birşeyler düşünüyorum kafam çok karışık bu konuda
Evet büyüyunce cok kipir kipir uyuyorlar o yüzden düşme riski oluyor Allah korusun.montessori yataklarindan da emin olamadim çünkü 1,5-2 yaşında bir cocuk sabah 6 da kalkabilir ben duymaya bilirim Allah korusun hersey olabilir ya aslinda ben biraz pipirikliyim :110:kizimda buyuyen besik kullandim memnun kaldim hatta büyüttük gayet güzel oldu.küçük halinde kenari inip kalkıyordu.
Simdi ikeanin alicam kismetse

Benim 50 lik biraz yüksekti bugun 100 lükte de yüksek cktı ve seker ölcm cihazı verdi doktor aynı zamanda diyet.. 1 hafta ölcüp not edip gidicem kontrole bakalm :KK43:(
Ben diyete bugün başladım. Bugün ölçümlerim gayet güzel çıktı zaten benim açlıkta sorun yok tokluk yüksekti o da diyetle düzene giriyor. Haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor

Kızlar bugün beğendiğim beşik 70*130 ölçülerine sahip bir beşik. Model çok hoş ama beşiğin iç derinliği fazla geldi. Yani kademeli değil. Bebek altı aydan sonra geçecek ona. Ama benim için zor mu olur bebeğimi içinden çıkarıp yatırmak falan. Kullanışlı olur mu bilemedim.
Kızlar bir de kaç yaşından sonra önünde ki parmaklıkli kısmı çıkartırız kendi girip çıksın diye

Kademeli tercih etmeni öneririm.
Sezeryan ile doğum yaparsan derin bir beşiğe çocuğu alıp koyman zor olur
Ben oğlumda park yatak kullandım kademeli olduğu için çok rahat etmiştim.

Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşallah birde kalsiyum yazdırdım ama özelmiş 40 tl aldım

Hadi güzel haberlerle

Sağol canım benimm

Gecmis olsun canim. Sekerin iyi cikmasina sevindim. Kani da dert ediyordun bak ne guzel oda yukselmis :nazar:

kızlar facebooktan gördüğüme göre birçok kişi alışverişi neredeyse tamamlamış. benim ilk bebeğim olacak hiç tecrübem ve bilgim yok. öncelikle sormak istiyorum oyun parkı alacağım hangilerini önerirsiniz ve yatak olarak binlerce seçenek var. visko mu yoksa normal yaylı yatak mı daha iyi bebeğin sağlığı açısından? para kısmı önemli değil bence bu konuda. çünkü bizler için bile yatak çok önemli hem uyku kalitesi hem sağlık olarak
Canim ben oglumda visko aldim kizimdada nasibse onu kullanicam.2 yasa kadar omurgalari cok yumusak oldugu icin sert yataklar tavsiye edilmiyo diye biliyorum.

Iyi geceler kizlar. Az önce tayin oldugumuzu ögrendik. Kocaeliden istanbula gidecekmisiz. Ben bu halimle kocaman evi nasil tasiycam nasil ev bulucam. Bebegin odasi bile hazirdi. Ne yapacagimi bilmiyorum su an. Pazartesi istanbulda is basi yapacak esim. Ben bebegimi bu sitede büyütürüm seneye babasiyla havuzda oynarken onlari izlerim hayalleri kuruyodum. Hayallerim basima yikildi resmen. Istenmeyen tek yer istanbul yazarken olacak is miydi bu.

Iyi geceler kizlar. Az önce tayin oldugumuzu ögrendik. Kocaeliden istanbula gidecekmisiz. Ben bu halimle kocaman evi nasil tasiycam nasil ev bulucam. Bebegin odasi bile hazirdi. Ne yapacagimi bilmiyorum su an. Pazartesi istanbulda is basi yapacak esim. Ben bebegimi bu sitede büyütürüm seneye babasiyla havuzda oynarken onlari izlerim hayalleri kuruyodum. Hayallerim basima yikildi resmen. Istenmeyen tek yer istanbul yazarken olacak is miydi bu.
Canım gerçekten zor olmuş şu durumda Allahım yardımcın olsun inşallah

Burda pAylaşsak olmazmı yoksa sayfalar daha az ilerler bence
İki yerde de paylaşalım :)
Kimse takılmıyor buraya galiba :110:
gece diyedir tatlım
ben mobilya beşik aldım ama çok kullanabileceğimi sanmıyorum
sonra park yatağa dönmeyi düşünüyorum

ayy canım ALLAH yardımcın olsun,
taşınmak zor hamileyken taşınmak çok daha zor
İstemediğin bir yer anladığım kadarıyla
Allah büyük şer görüyorsun belki ama daha hayırlı olur inşallah

günaydın kızlar :KK200::nazar::anneadayı::KK46:

bugün kızım olmuş rüyamda çok tatlıydı maşallah:nazar::KK200::anneadayı::KK46:
ama bana sitemde bulunuyor anne sen hep ablamla ilgileniyorsun beni hiç sevmiyorsun diyor
Allahım bir azra sıla daha mı geliyor ne:işsiz:
benim cadı kızda şimdiden o senin kızın ben değilim beni seviyorsun demeye başladı
demek her yaş kıskançlık mevcut:ruh:

günaydın kızlar :KK200::nazar::anneadayı::KK46:

bugün kızım olmuş rüyamda çok tatlıydı maşallah:nazar::KK200::anneadayı::KK46:
ama bana sitemde bulunuyor anne sen hep ablamla ilgileniyorsun beni hiç sevmiyorsun diyor
Allahım bir azra sıla daha mı geliyor ne:işsiz:
benim cadı kızda şimdiden o senin kızın ben değilim beni seviyorsun demeye başladı
demek her yaş kıskançlık mevcut:ruh:
Eyvah canım :olamaz:iki kız arasında kaldın :KK48:şaka bir yana ne güzel iki tane kız çok şanslısınız eşiyle sırtınız yere gelmez valla:KK66:

prensesmat prensesmat benimde ilk çocuk bende çok kararsız kaldım ilk, yatak konusunda ama kuzenim sallanan beşik al dedi kendi memnun kalmış 8 ay a kadar kullansam bile yeter diyorum

Back
X