2016 Aralık Anneleri

Oh maşallah canım güzel kızına:)
Kısmet olursa okumaya çalışıcam canım sağol
Çok geçmiş olsun canım nedenir ki gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın acil şifalar diliyorum

Ayy canim sanki beni anlatmissin . Bwnimde ayni oyle suan bile agri var. 2 gundur temizlikle flan ugrasiyorum ayaktayim daha cok aciyor. Afedersin dun gece iliskide oldu . Zaten biz iliskiye girince benim oglum iliskiden sonra durmuyor sanki rahat birakin beni der gibi

Slm kızlar.bende de bayram temizliği var.2 gündür çok yoruldum uzandım biraz. Camlar kaldı bi.ne zormuş kadın olmak.

Mervecim bende de Kum var çok zor ağrısı Allah yardımcımız olsun taş daha zordur kaç kere acillik oldum yok böyle ağrı yani eveli akşamda sancıyla uyandım minoset içtim Allah tan 10 dk da geçti bebeğim içerde acı çektiğimi anlıyor ertesi gün hareketlerinden anlıyorum daha az hareket ediyor o kadar istiyorum ki bir an evvel aralık gelsin sağlıkla alalım kollarımıza zaman bi geçse.....

hahhaahah daha cok oynamaya basliyor annesi bilirim bende o durumu :) demekki yanliz degilmisim bu agrida.. bende diyorum niye oluyor bu agri biturlu anlamiyordum

Canım benim hatam oldu geçen yıl ekim ayında farkına vardık doktor ameliyat dedi ben beklettim belki kendiliğinden düşer diye hamilelikte ağrısı çok daha fazla arttı rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş diğer organlara...bol su içiyorum ama bana misin demiyor akşamlar ve geceler korkulu rüyam...aynen benim de öyle tortop oluyor yavrum karnımda ben ağladıkça...Amin inşallah yavrularımız sağlıklı olsunlar da annelik fedakarlık istiyormuş işte...çoğu gitti azı kaldı Allah'ın izniyle...

Kizlar bi konuda fikrinizi istiyorum,

Su hirkadan alicam, 62 beden mi alayim 68 mi? 62 cabuk mu kücülür?
68 alirsam da ilk aylarda soguk zamanlarda cok büyük gelir belki giyemez diye düsündüm. Nasil yapsam?

Yaa cok gecmis olsun Cok zor olmus gercekten. Insallah en kisa sürede iyilesirsin canim. En azindan hamileyken kullanilabilen bir merhem bile yok mu acaba

Ben alsam büyük alırdım büyük olsa bile giydirilebilir küçük olunca olmuyo bide o kadar çabuk buyuyolar ki bazı şeyleri iki hafta anca giydiriyorsun benim ilk kızımda giydiremedigşm şeylerimiz vardı..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Oo çok geçmiş olsun, ne kötü şeyler yaşamışsın, ama umarım bundan sonrası herşey çok güzel olur ve Bebeğini kucağına sağsalim alırsın, tüm dertlerini de unutursun inşallah. Allah beterinden saklasın. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle

Öyle canım yavrularımız iyi olsun da herşeye bedel ...
Allah yardımcımız olsun canım ya şurda dediğin gibi çoğu gitti 3 ay kaldı işte o da hayırlısıyla geçer inşallah...

Canım neler yaşıyorsun
İşte annelik bu karnından doğuncaya sonra ölünceye kadar
Bazen annem der ana olacağıma taş olsaydım diye
İnşallah sağ salim kucağına alır ve bu kötü zamanlar ilerde yavruna anlatacağın bak ben seni zorluklarla doğurdum diyeceğin bir anı olarak kalır
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

A
ll

Allahım tez zamanda şifa versin . Bundan sonrasında inşallah çoook rahat ve sağlıkla geçirirsin. Bir sabır bin selamet hepimiz için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…