Merhaba guzel anneler..
Benim sıkıntılı geçen hamileliğimde yeni bir olayla daha karşınızdayım.
Biliyorsunuz ki ben daha altı haftalıkken heterotopik gebelik teşhisiyle ameliyat olmuştum. Bebeğimde ben de garantisi olmamasına rağmen sağlıkla bugunlere geldik cok şukur. Fakat Bir hafta once yıne bende daha once olmuş ama antibiyotikle kontrol altına alınmış olan Bartholin kistim nüksedip apselendi ve dayanılmaz ağrı acı ile doktoruma başvurdum. Gittiğimde yürüyemiyordum. Acilen ameliyata alındım. İkinci kez genel anestezi alarak operasyon geçirdim. (Doktorum en iyisinin bu olduğunu eğer apseyi boşaltmazlarsa kendiliğinden patlayacağını ve bunun erken doğum riski yaratacağından bahsetti.)
Ameliyatımda iltihap boşaltıldı ve bartholin bezim alındı. Bir gün yatıp taburcu oldum. Şu an da vajina bölgesinde 20 kadar dikiş var ve günlerdir yataktayım. Oturamıyorum ve dikişlerim kanama yapıyor. Maalesef hamile olduğumdan dikişlere bir şey süremiyoruz ya da ağır ağrı kesiciler kullanamıyorum. Uykusuz geceler geçirmekteyim ama bebeğim için dayanmak durumundayım.
Tekrar ayaklanacağım günleri sabırsızlıkla, baZen de bunalıp gözyaşlarıyla bekliyorum.
Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum...